Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende 2gundur 5ten sonra birşey yemiyorum hemen vermeye başladım...

Aynen çok etkisi oluyor. Diyet paikolojisi kilo aldırıyor bana. Zaten benim kilomun yarı basenlerde onu da stepperla atmaya çalışıyorum.:ruh:

ben senin gibi diyet yapsam alırım kesin yaa, sadece 6'dan sonra yemeyerek dürümler pilavlar, mümkün değil valla bravo :) bi de eş durumu var tabi, zaten saat 5'e anca eve gidiom, hiç yemek yiyemeyiz bu durumda eşimde geç geliyo :KK43:

Ben de eve 5 te geliyorum 6 yı geçerse aç kalıyorum gibi bir şey oluyor. Baktım geçecek yoğurt, salata geçiştiriyorum. Akşam 7 de geç bir vakit değil. Yeter ki bir şey yememeye bak. Sabah bir saat geç kahvaltı edersin. Burda önemli nokta mideyi aç bırakmak asıl prensip. Üzülme alışınca eşin ne kadar ısrar ederse etsin yemiyorsun.:KK19:

Tebrik ediyorum kızlar süpersinizz.. vücut alışınca akşam yediğimizde rahatsızlık olmaya başlıyor akşam yemeğinin gereksiz ve fazla olduğunu anlıyoruz :KK73: banada görenler zayıflamışsın demeye başladı .. güzel duygu bee :KK30:

Valla maşallah inşallah çok zayıflamışsın lafını duyar olursun. :KK59:

aynen öyle canım, aslında bunu hep yapmakta fayda var, diyette değilken de, bi önceki öğünü güzel yediysen sonrakini hafif geçireceksin, tartıdan hiç kopmayacaksın, kendi kendini devamlı takip edeceksin işte :KK43:

bişi sorcam sana, hiç çılbır yaptın mı sen? burda bi ablamız yapmış çok güzel diyo, sen denemişsindir kesin :)

Çılbır ben çok severim. Üzerine tereyağı yaktınmı puş biberle mis gibi oluyor. :super:

7 li demesinde olsun verirsin sen hem bekle ortini orda:KK15:
Kız gel aşağılarda buluşalım ;)
senin yarin var evlen:KK70:
betüş ne yapsın yari bilem yok sen daha evlende betüşün adını yaz dicem ama sendede silinmez :KK70::KK70::KK70::KK70:
Kız evlenemiyoz işte :D ben betüşümü kurşun kalemle yazıcam önce ben evlenirsem hatta çekip resim atıcam :KK200: ;) :D

Back
X