Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kargaya yavrusu şahin görünürmüş yani ben de benim ki güzel derim uzar gider valla. Doğulu birine versek mesela Hani bunda et yok der :KK70: :KK70:
Bu konuda çok çok doğru söylüyorsun.Etsiz yemeği adamdan saymıyorlar burada :))
O yüzden sebzeye hasret kalıyorum bazen..
Hatta size çok komik bişey anlatayım.

Benim kv ve çok sevdiğim görümcem bana geldiler. Görümcem et yemiyor. Arada lahmacun köfte tarzı oda et tadı gelmesin diye bol sebzeli yapar.
İlkin komşularım bana geldiler. Sonra onlar bizi davet ettiler. Burada malum et çok seviliyor. Gittik ki etsiz bir pilav var. :KK70::KK70::KK70:
Buranın meşhur bir çorbası var içinde haşlanmış et ve pirinçli köfte var. çorbanın suyu 1 kepçe yok. :KK70: Yanına da tavuk falan yapmış.
Kadın pilav ve çorbanın suyundan yedi :KK70::KK70:

yok bizdede derlerki kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş.... benim sözüm bile daha güzel...:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:D :D Atalarımız da farklı bizim herhalde :D :D onlarda benimki daha güzel diye atışırken bunları söylemişler :D :D :D

B bsram09 kuzum sen bebiş işini ne yaptın? düşünme durumunda mısınız hala? yoksa diyet modu mu devam? eğer düşünüyoruz gibi gibi diosan bu arada folik asitini falan da al bence.

Akışına bıraktım açıkcası herhangi bir önlem almıyorum. Ne zaman olursa fikir olarak olumlu yaklaşıyorum. Artık Allah ne zaman nasip ederse :) 60 olayım daha çok üzerine düşerim ama nasipse.

:KK70: :KK70: Atalarımız da farklı bizim herhalde :KK70: :KK70: onlarda benimki daha güzel diye atışırken bunları söylemişler :KK70: :KK70: :KK70:

Akışına bıraktım açıkcası herhangi bir önlem almıyorum. Ne zaman olursa fikir olarak olumlu yaklaşıyorum. Artık Allah ne zaman nasip ederse :) 60 olayım daha çok üzerine düşerim ama nasipse.
yok ondan değil lazız ya altta kalan yok:KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X