- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #216.901
Bugün kaçtın. Ona göre :)Kız bana da dua et herkese ettin bana demedim cumaya 73 falan desen diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün kaçtın. Ona göre :)Kız bana da dua et herkese ettin bana demedim cumaya 73 falan desen diyorum
Çeliktede kızartma olmuyor. Benim 3 büyük 3 küçük teflon var. Ve bir sette çelik.Ama hep teflon kullanırım.
Çeliktede kızartma olmuyor. Benim 3 büyük 3 küçük teflon var. Ve bir sette çelik.Ama hep teflon kullanırım.
Bir Karadenizli daha mıBu arada nilgune katiliyorum iç yagsz lahana olmaz![]()
bana piko yedin diyene bak en azından 5 kilo verdim sen dahada aldın![]()
canım bende beyaz granittte yapıyorum kızartma türlerini... teflonum yok... küçük tavalarımda beyaz granit birde porselen var çok güzel yumurta tavam anacığım ist yolladıÇeliktede kızartma olmuyor. Benim 3 büyük 3 küçük teflon var. Ve bir sette çelik.Ama hep teflon kullanırım.
ay evlenince işin gücün zımbırtı toplamak oluyonasıl toparlıyon o kadar zımbırtıyı gı....
Bende laptopsuz kaldım an itibariyle elektrik kesildi. Ama durmak yok telden devamTelefonsuz pek bi mıtsızım![]()
bana piko yedin diyene bak en azından 5 kilo verdim sen dahada aldın![]()
nasıl toparlıyon o kadar zımbırtıyı gı....
ben anamın mağduruyum ne yapayımaldığın yedi kilonun beş kilosunu ..... ben kilo almamıştım zaten sabittim.....
kız ben 84 kilo ile başladım sonra 74 kilo ile izne çıktım sonra 82 kilo ile döndüm şimdi 77 olsun azimdir buda aferin banabetüş bi begenemedi seni, o kadar kilo verion dilinden kurtulamıuon :)
senin 1 tencere 1 tava var heralde :)
ben anamın mağduruyum ne yapayımanama feda olsun
uğraşır veriirim işim ne
![]()
Canım bencede yeme bir kaşık al canın çektiysekızlar bu sabah
1 muz 2 yumurtadan mantarlı omlet bol limonlu maydanoz 1 kk peynir
şimdi 1 elma 1 gün kurusu kayısı 1 hurma sade tarçınlı türk kahvesi
akşama ne yesem bilemedim
evde kuru fasulye var yemek istemiyorum zati şişim![]()
betüş bi begenemedi seni, o kadar kilo verion dilinden kurtulamıuon :)
senin 1 tencere 1 tava var heralde :)
ay kızım bittin sen sakın kaçamakla gelmepiko hala suçsuz :))) anan suçlu hee hee :)))
yok ya yumurtada yemek istemiyorumCanım bencede yeme bir kaşık al canın çektiyse
Pratik bisey olsun diyorsan 2 yumurta hasla biraz soğanla falan salatasını yap.
ay kızım bittin sen sakın kaçamakla gelme![]()
Haahhaaaebrusonmez ebruşum telli baba gibi olmuşsun, kuzum bana da bu hafta 60,9, önümüzdeki hafta da 59,9 görmeyi nasip eder misin :)
olmaz gidip beş göbek atman lazım önce :)))
Eee hatun eksileri görüyor keyfi yerindeformundasın bugün :)