Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cumaki kilonu bilmnediğim için tahmin yapamadım.74.2 olarak tahmin ediyorum seni. Yeşil çay veya form çayı içmeyi unutma
Bol bol da su içiyoruz tabi :))
Perşembe de akşamı erken kapatıyoruz.Ve belkide73'leri göreceksin.Sonra ver elini 69.. Amin amin inşllh :dua:
Eşine sakın kanma.
Canın bişey isterse cuma günü kahvaltıda yersin. Ben arada desteğe devam ederim.
@toz-pembe sende kilonu yaz sanada tahminde bulunayım.

Eşime uymuyorum ama yaptığı hain planları anneme anlatıyor. Anne bakıyorum yemiyor ben yediriyorum. Bişey olacak diye korkuyorum. Halbuki aç kalımiyorum
bide bak anne tatlı bişey olunca bir parça veriyorum sonra kendini kaybediyor yiyor diyor yaa..
ama uymuyorum artık ona.

Cumaya 73.5 in altında olmak benim de hedefim

Eşime uymuyorum ama yaptığı hain planları anneme anlatıyor. Anne bakıyorum yemiyor ben yediriyorum. Bişey olacak diye korkuyorum. Halbuki aç kalımiyorum
bide bak anne tatlı bişey olunca bir parça veriyorum sonra kendini kaybediyor yiyor diyor yaa..
ama uymuyorum artık ona.

Cumaya 73.5 in altında olmak benim de hedefim
Ortim Şeyda coşkun seni özledi:-)

bu günkü menüm

sabah :1 yumurtadan karnıbaharlı yumurta yağsız tuzsuz

ara : 10 tane goji berry -- aldım nihayet kıydım paraya kuş üzümü gibi tadı var daha tatsız hatta
+ az sütlü nescafe

öğlen : haşlanmış karnıbahar üstüne yoğurt kinoa ve baharatlar --- evet kinoa da aldım çok pahalı azcık koydum :)

ara 1 salatalık + 1 az sütlü nescafe

akşam : haşlanmış karnıbahar üstüne yoğurt kinoa ve baharatlar

su : 2 lt

yeşil çay içtim

akşamı kapadım inşallah....

spor : jillian inşallah....
Sabah karnıbahar mı:KK57:

Bugün pek uğrayamadım kusuruma bakmayın canlarım. Bugünkü menum
Sabah: 1 Dilim kepek ekmeği üzeri 1 tatlı kaşığı labne yanında espresso
Ogle: Yoğurtlu, 2 kaşık kara bugday, 3 köfte
Ara: 1 kahve, 1 dukan kurabiye
Aksam: Balık, yeşil soğan
Su: 2 lt
Servey bunu begendıı

Merhaba kızlar bugünkü yediklerimi yazayim;
Sabah: 2 kaşık yulaf, 1 su bardağı süt, 4 cranberry
Ara: Lahana corbasi
Ogle: 100 gr tavuk, salata, yogurt
Aksam: Yemedim.
Spor: Agirlik Su: 8 bardak Bu arada pazartesi diyetisyene gidiyorum kızlar. Gelinlik alma tarihime çok az kaldı. Artık hizlandirmam bu süreci.

bilemedim o çantayı :)

neyi gıı ben tarif sordum.... ben yapmıyorum yani :)

hıııı bi daha kine öyle yaparım.... çok sinir oldum sabah :)) kaynamadı su.... fizik kurallarına karşı geldi.... 100 derece olmadın sen hala diye söylenip durdum....
Hiçbır zaman 100 olmaz (kimyacı konuştuuu:halay:)

image.webp

Back
X