Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dün kimse spor yapamamış bende yapamadım arkadaş eldi çenesi düştü de get diyom getmeyo sporumu yedin diyom banane diyo :))

akşam yemeği yerine de bir mandalina yedim zati....

o kadar jillian leslie falan yapıon kasların dinlensin azıcık, bende yapamadım laf sokmasana kızım, küsüyüm mü :63:

Gunaydınnnnn sekerlerrr
Soruya soruyla cevap vereyım o zamannn felsefe gıbı
Su 100 derecede buharlaşır da derler dımı camasırları asarız ve camasırlar kurur pekı 100 dereceye geldıgı için mi?:KK53::KK53::KK53: Offff sabah sabah zıhnısınır olduuuu:KK48:

orda başka mevzular da var ama.......... beni bırak güneşin altına ben bile kururum

Gunaydınnnnn sekerlerrr
Soruya soruyla cevap vereyım o zamannn felsefe gıbı
Su 100 derecede buharlaşır da derler dımı camasırları asarız ve camasırlar kurur pekı 100 dereceye geldıgı için mi?:KK53::KK53::KK53: Offff sabah sabah zıhnısınır olduuuu:KK48:

kızzz, bak sabah sabah bana kimya annattırıcaksınız :)

su her derecede buharlaşır, ondan çamaşırlar kurur, ama 100 derecede kaynar, 100 derece de deniz seviyesinde, biz az daha yükseklerde olduğumuzdan 96 derecede falan kaynıyo haliyle :)

btlbetul btlbetul kuzum senin 100 dereceyle derdin ne, yine mi yumurta kaynatamadın??

kızzz, bak sabah sabah bana kimya annattırıcaksınız :)

su her derecede buharlaşır, ondan çamaşırlar kurur, ama 100 derecede kaynar, 100 derece de deniz seviyesinde, biz az daha yükseklerde olduğumuzdan 96 derecede falan kaynıyo haliyle :)

btlbetul btlbetul kuzum senin 100 dereceyle derdin ne, yine mi yumurta kaynatamadın??

ne derdi haşa 100 derecenin derdini merak ettim ben :)

Evet malesef kızlar reglden dolayı tam 4 gündür aynı kilodayım 76.8 :KK43::KK43: dört gündür tuvalete çıkamıyorum. :110:Dukanı hafifletme kararı aldım. Lifli gıdayı arttırdım ama çok rahatsız olduğum için bugün sağlık merkezine gideceğim vucut analizi için. Ardından özel bir hastanede diyetisyene başvurup işi biraz daha hızlandırma niyetindeyim. Belki de benim düşük kalorili ve sağlıklı bulduğum bir besin bana yaramıyordur. İki gündür akşam yememe rağmen bir gram verememi kabızlığıma ve regle bağlıyorum başka açıklaması olamaz.:-):-)

kızz taze gelin, sen geçen bi aşure dedik diye bissürü söylenmedin mi vay aklıma düşürüyonuz yok olmuyo diye, şimdi senin yaptığın ne triliçeler ıslak kekler :KK48::KK48::KK48:
Ne yapim herkes konuşuyor artık bende konuşmaya karar verdim cadı @w e n d y :-):-) Ama benimki dil de yemiyom ben. Konuşarak doyuyom:-)

Tum gun ekmek askina mi dustunuz.. ask olsun kaptanim sen de sus diyecegine kaymak sokmuşsun araya :KK70:

Kizzzz bugunden oyle bi ekmek cezasi yazicam ki bi daha anamicaksin adini :duduk:

Kuyruk yagi degil de ic yagi kullaniriz biz. Teraygi da koyariz. Dengelenir iste ikisi.. sonra fasylyesiyle misir yarmasi piser onden kendi sosunda. Lahanayi da cigden koyariz,bazisi haslayip koyuyo. Misir unuyla da lapasini yapariz kivam bulsun diye.. bol pul biberle gömül gömül ye.. ama kalorisi bi tarafa icindeki hersey siskinlik yapıyo,fasulye,misir lahana.. sismeyi göze alip yicen.. ben de zati artik senede sayili yiyebiliyom :110:

Kiz trabzonluyum ben ondan sormustur :KK66:

Ayy gel opucemmm :KK60::KK19:

Ic yagi tereyagi karisik koyuyoruz canim..kuyruk kokuyo ic yagi kullanilir bizde hep

Bizde çiğden kokuyoruz sadece soğuk suda yıkayıp süzüyoruz. Yarın akşam yapcam fotosunud burdan atarım gari :D

Evet malesef kızlar reglden dolayı tam 4 gündür aynı kilodayım 76.8 :KK43::KK43: dört gündür tuvalete çıkamıyorum. :110:Dukanı hafifletme kararı aldım. Lifli gıdayı arttırdım ama çok rahatsız olduğum için bugün sağlık merkezine gideceğim vucut analizi için. Ardından özel bir hastanede diyetisyene başvurup işi biraz daha hızlandırma niyetindeyim. Belki de benim düşük kalorili ve sağlıklı bulduğum bir besin bana yaramıyordur. İki gündür akşam yememe rağmen bir gram verememi kabızlığıma ve regle bağlıyorum başka açıklaması olamaz.:-):-)

eğer doğru beslendiysen bir anda 1 kg lap diye gidebilir... sakın bozma... yani abur cubur yeme dukan yap demiyorum...

Back
X