- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #217.241
selam kızlar ben geldim daha doğrusu sabah gelmiştim ama pc me arkadaş el koyduığu için gelememiştim
kızlar haftaya çarşamba deviasyon ameliyatımı olacağım 1 gece hastanede kalacakmışım sonrasında 10-15 gün evdeyim
kızlar haftaya çarşamba deviasyon ameliyatımı olacağım 1 gece hastanede kalacakmışım sonrasında 10-15 gün evdeyim
kesinlikle kiloyu korumak vermekten daha zorkorumak daha zor beybi kendimize uygun bi sistem oturtmalıyız ömür boyu uygulanabilecek bişey olmalı yoksa hep sil baştan olur metobolizma bozulur ilerki yaşlarda kilo vermek işkence olur vücut direnç kazanıyor heer seferinde çünkü
canım geçmiş olsun inşallah hepsi bir an önce iyileşirBır tek kız olsa ıyı oğlan gece ruya gordu uyandı korkuyor dedı bır posta yanında uzanıp sakınlestırdım onu o dalınca kız yıne uyandı bu esnada esın nerde dıyenleri duyuyorummmbır geldı dun tıtrıyor fena usutmuşşş zar zor yemegını yedı tıtreyerek ınleyerek uzandı gece sureklı ona da bısey ıster mısın dedım ev ev degıl bakıma muhtaclar evii
sabah 7 de oğlana kahvaltı hazırla yedır gonder
esıme corba ve zencefıllı cay yaptımm,şimdı kızı yıkadım uyuttum yerıne koyuyordum kı kapııııı kim geldııı ASURE degıl allahtann
esım ızın almış gelmışşş şimdı yatıyorrrrrr nasılll cuma sabahı olmuş gıbı degıl miii
![]()
canım sütü etkiliyo nilgünde yazmış sebebini en az 1 yaşına kadar içme yeşil çayı diyetisyen bana öyle demiştiNeden ki uykusuzluk ıcın mı? Oyleyse test ettım etkılemıyor. Normal cay içmem ben kahvaltıyı dahı caysız yaparım bır fıncan yedılcay gunde ıcerım o daa.
marketten almadığın sürece sen yiyebilirsin senin tavukların var çünküKız tavuktamı yemiyeyim...