Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

6 dan sonra yemeyiveririm korumak için bende anacım :KK70:
en iyi yöntem canım :eğlence:
selam kızlar ben geldim daha doğrusu sabah gelmiştim ama pc me arkadaş el koyduığu için gelememiştim
kızlar haftaya çarşamba deviasyon ameliyatımı olacağım 1 gece hastanede kalacakmışım sonrasında 10-15 gün evdeyim

kesinlikle kiloyu korumak vermekten daha zor

canım geçmiş olsun inşallah hepsi bir an önce iyileşir

canım sütü etkiliyo nilgünde yazmış sebebini en az 1 yaşına kadar içme yeşil çayı diyetisyen bana öyle demişti

marketten almadığın sürece sen yiyebilirsin senin tavukların var çünkü
zaten çoğumuz kilo vermeyi başaran ama korumayı başaramayan insanlarız :KK14:

Hadi bakalım süresin. Wc sorunu olmazsa altını kesin görürsün.
wc sorunu var kızz 2 gündür yarına kadar çözmem lazımm :rolleyes:daha çok eksi görmek için

Normalde tavuk dısarda kaldıgındabozulur yemeyın denır yaa oyle yapılmalı cunku cabuk bozuluyor. Ama sunu bıle yapıyorlarmış:
ÖLEN TAVUKLARI BLENDIRDAN GECIRIP YEM OLARAK YEDIRIYORLARMIŞ CANLI TAVUKLARA:kusmuk:anlatmak ınsanı vazıfe gıbı bence. Dahası var. Anlatmazsam sucu saklarmışım gıbıme gelıyor.baslarda tavugu hayatımdan cıkarmak ımkansız gıbıme gelmıştı coooook zor oldu ama oldu. Isten geldıgımde yapmak ıkı dk ıdı cok kolay oluyordu ama artık yapmıyorummm
Etrafı burus burus sankı kagıdı burusturmusun gıbı burusuk olan yumurtalar doguruyorlardı oval olmayan kareye yakınn varın gerısını sız dusununnn
ayy bu ne yaa her yediğimiz şeyde bişey var tiksindim artıkk ... başımı alıp gidecem buralardan köye yerleşcem kendim yetiştircem tavuğumu ineğimi ..insanların sağlığıyla oynuyorlar ya .. eşim biz sevgiliyken yumurta firmasında çalışmıştı uzun süre yumurta yememişti .. göz görmeyince gönül katlanıyor hesabı yiyip yiyip hastalık kapıyoruz bizlerde :KK14:

Öncelikle geçmiş olsun
Geçen hafta listeye girecekken olmadı eğer bu haftada giremeceyeceksem başka bir takımla devam etmeyi düşünüyorum cnm
Canim aslinda gecen hafta 10kisiydik listede 12 sınırımız diye biliyorum. Kaptanim da uygun gorurse girebilirsin aslinda.. nilgun var bi donus kilosunu yakalamak icin bekleyen. Mezun olmaya en yakın olarak da wendy var. Hedefi kacti bilmiyorum ama en zayifimiz o su anda ;)
Baska kim vardi listeye girmeyi bekleyen hatirlamadigim yok sanirim

Canim aslinda gecen hafta 10kisiydik listede 12 sınırımız diye biliyorum. Kaptanim da uygun gorurse girebilirsin aslinda.. nilgun var bi donus kilosunu yakalamak icin bekleyen. Mezun olmaya en yakın olarak da wendy var. Hedefi kacti bilmiyorum ama en zayifimiz o su anda :KK66:

dönemez o piko yiyiyodur şimdi :)))

deviasyon neydi geçmiş olsuuun....
ayy şiekerim ebruş yazmış ya burunda kemik ve et var
Gider kaptanım gider.
Akşamı erken kapatın lütfen.
Sizinde kabızlık sorununuz vardı wc'ye çıkamama ihtimaline karşı bir bardakta form çayı için.Bence 700 olmasa da en az 500 gram daha verirsiniz.
içtim tatlım seni mi kıracam
Burnumda et ve kemik ver dediye kaptan.Onun için ameliyat olucak.
aferin çekirge
Öncelikle geçmiş olsun
Geçen hafta listeye girecekken olmadı eğer bu haftada giremeceyeceksem başka bir takımla devam etmeyi düşünüyorum cnm
canım sen nerelerdesin bu hafta ayşe yok diye mi bizim takıma hiç uğramadın eğer düzenli uğrayacağım dersen yarınki duruma göre listeye sokarız hatta bir arkadaş gelmek istedi matildayı alacaz doluyuz demiştim ben

ayy bu ne yaa her yediğimiz şeyde bişey var tiksindim artıkk ... başımı alıp gidecem buralardan köye yerleşcem kendim yetiştircem tavuğumu ineğimi ..insanların sağlığıyla oynuyorlar ya .. eşim biz sevgiliyken yumurta firmasında çalışmıştı uzun süre yumurta yememişti .. göz görmeyince gönül katlanıyor hesabı yiyip yiyip hastalık kapıyoruz bizlerde :KK14:
Yani herşeyde bişey var artık.Dediğin gibi. Eskiden hastane mi varmış. 100 yaşına kadar sapasağlam yaşıyorlarmış.Ama şimdi bebeler bile ayda 2 kere dr'ye götürülüyor.Kanser o kadar çok yaygınlaştı ki. Ailesinde kanserden hayatını kaybetmeyen insan kalmadı.

Canim aslinda gecen hafta 10kisiydik listede 12 sınırımız diye biliyorum. Kaptanim da uygun gorurse girebilirsin aslinda.. nilgun var bi donus kilosunu yakalamak icin bekleyen. Mezun olmaya en yakın olarak da wendy var. Hedefi kacti bilmiyorum ama en zayifimiz o su anda :KK66:
Tabi benden ümidi kestiniz

deviasyon neydi geçmiş olsuuun....
ayy şiekerim ebruş yazmış ya burunda kemik ve et var
Gider kaptanım gider.
Akşamı erken kapatın lütfen.
Sizinde kabızlık sorununuz vardı wc'ye çıkamama ihtimaline karşı bir bardakta form çayı için.Bence 700 olmasa da en az 500 gram daha verirsiniz.
içtim tatlım seni mi kıracam
Burnumda et ve kemik ver dediye kaptan.Onun için ameliyat olucak.
aferin çekirge
Öncelikle geçmiş olsun
canım sen nerelerdesin bu hafta ayşe yok diye mi bizim takıma hiç uğramadın eğer düzenli devam edeceğim dersen listeye alalım en son 477. etapta 69,9 ile izne ayrılmışsın

Back
X