Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende izleyemiyorum haberleri
Çünkü gerçekten dayanamıyorum.
Acaba ben nasıl anne olacam ya
Çok merak ediyorum. Umarın hakkını veririm.

Bence verirsin hakkini . kadınların en büyük özelliği şefkat ve bu annelerde çok güzel tecelli ediyor. şefkatli birine benziyorsun

ben den nasıl anne olur diye ben çok derdim ama Kızımla aradaki ilişkiyi gören çoğu kişiden keşke benim annem sen olsan ya da annem senin gibi olsa keşke diyen çok oldu.
Inşallah kendi yavrularimda benden memnun olurlar

Ay benimde deli olduğum şey. Disrdayken bazı anneler çocukları ağlayıp mizmizlik yapıyor diye bi tokat atıyor ya ben sinir oluyorum yazık ya minnacik o nasıl kiyiyorsun
Kesinlikle bende sinir oluyorum. İnsan yabancıya kıyamazken senin canının parçası yaaa nasıl oluyor..
Tamm kesinlikle çocuğun her dediği yapılmamalı, şımartmaya çok karşıyım.Ama şiddet çok çok ayrı bir boyut.
Okuduğum bir cocuk gelişim kitabında şiddetin( buna bağrış çağırış tehdit de dahil)cocuk üzerinde silinmeyen izler bıraktığını ve o çocuğunda büyüdüğünde aile-evlat-çevredeki insanlara aynı şeyi uygulamaya çalıştığını söylüyor..

Bence verirsin hakkini . kadınların en büyük özelliği şefkat ve bu annelerde çok güzel tecelli ediyor. şefkatli birine benziyorsun

ben den nasıl anne olur diye ben çok derdim ama Kızımla aradaki ilişkiyi gören çoğu kişiden keşke benim annem sen olsan ya da annem senin gibi olsa keşke diyen çok oldu.
Inşallah kendi yavrularimda benden memnun olurlar
Çok sevindim.Senin gibi bi anne olurum inşallah
Çocuları çok seviyorum. Bu yüzden erken anne olmak istiyorum.Henüz sabrım varken.Tek derdimin bebeğimi iyi yetiştirmek olmasını istiyorum. Sadece eğitim açısından değil terbiyeli merhametli ve inançlı olarak.

Ay benimde deli olduğum şey. Disrdayken bazı anneler çocukları ağlayıp mizmizlik yapıyor diye bi tokat atıyor ya ben sinir oluyorum yazık ya minnacik o nasıl kiyiyorsun
ben bizimkiler öyle davranınca onu tanımıyormuş gibi yanuından uzaklaşıyorum ilk başlarda yerlere falan atıyorlar kendilerini istediklerini aldırmak için sen yüz vermeyince tepkisiz birşekilde vazgeçiyorlar inatlaşmamak lazım

Bu arada şaka maka başladığımdan beri 18-19 kilo vermişim şaka gibi. Ama hala vermem gereken 15 kilom var.:-):-) Nası bir kilo aldıysam zamanında ver ver bitmiyor.:kızgın::kızgın:
Ne zman basladin canm diyete kac kiloyla basladin bide dukanla kac kilo verdn ne kadr zmanda merk ettim ;)

Ne zman basladin canm diyete kac kiloyla basladin bide dukanla kac kilo verdn ne kadr zmanda merk ettim :KK66:
Güzelim ben geçen sene ekim ayında başladım 95 ile başlayıp, Aralık ayında 81 kilo ile sıkılıp bıraktım. Ardından bu sene 5 ekim ile 15 ekim arası kendi bildiğim diyeti uyguladım. 82.5 ile başlayıp 81.6 ya indim.
81.6 ile dukana başladım dukanla 25 günde 6 kilo verdim 75.8 e indim. Dünden itibaren de bana özel hazırlanan diyetisyen diyetine başladım.
Ama şunu söylemem gerekirki atak dönemi hariç hiç bir zaman yüzde yüz dukana uymadım. Normalde 1+1 uygulamak gerekirken ben hergün sebze yedim seyirde ama az miktarda. Aşırı kabızlık sebebiyle diyetisyene başvurdum. O da bana dukanın çok sakıncalı olduğunu söyledi ve bana özel bir plan hazırladı. Vucüt analizimi yaptı, kas, yağ,su oranlarımı inceledi. Mesela bu 15 gün bulgur, zeytin bile yasak. 18 kasımda diyetisyene kadar kaç kilo vereceğimi çok merak ediyorum.

Yok ya bence pişman olup ilkin kıymetini daha iyi anlıyor lar ama kendilerine bile itiraf edemiyorllar...
Ayşe aydınlatma bizi. Ama ben seni de sevdim .
biz 3 lü orti olalaim
Cnm benim amaç aynı oluruz tabi güzel olur :))
Evet biz artık 3 lu orti olduk... korkun kızım bizden. @keremcemim matilda34 matilda34
onlar lahana yaparken bende bos durmayayim bu hafta ezip geceleim diger takimlari
Hadi kız iradene kuvvet :)

Çok sevindim.Senin gibi bi anne olurum inşallah
Çocuları çok seviyorum. Bu yüzden erken anne olmak istiyorum.Henüz sabrım varken.Tek derdimin bebeğimi iyi yetiştirmek olmasını istiyorum. Sadece eğitim açısından değil terbiyeli merhametli ve inançlı olarak.
Sen böyle düşündük ten sonra yavrun da böyle bi insan olur cnm

Güzelim ben geçen sene ekim ayında başladım 95 ile başlayıp, Aralık ayında 81 kilo ile sıkılıp bıraktım. Ardından bu sene 5 ekim ile 15 ekim arası kendi bildiğim diyeti uyguladım. 82.5 ile başlayıp 81.6 ya indim.
81.6 ile dukana başladım dukanla 25 günde 6 kilo verdim 75.8 e indim. Dünden itibaren de bana özel hazırlanan diyetisyen diyetine başladım.
Ama şunu söylemem gerekirki atak dönemi hariç hiç bir zaman yüzde yüz dukana uymadım. Normalde 1+1 uygulamak gerekirken ben hergün sebze yedim seyirde ama az miktarda. Aşırı kabızlık sebebiyle diyetisyene başvurdum. O da bana dukanın çok sakıncalı olduğunu söyledi ve bana özel bir plan hazırladı. Vucüt analizimi yaptı, kas, yağ,su oranlarımı inceledi. Mesela bu 15 gün bulgur, zeytin bile yasak. 18 kasımda diyetisyene kadar kaç kilo vereceğimi çok merak ediyorum.
Anladim canim gzel kilo vermis dukana uymadigin halde bide 25 gunde 6 kilo cok iyi masallah sana insallah hedefledgin kilona ulasirsin cok gzel bi gelin olursn canm ;)

Ben anlamıyorum gerçekten hasta insanlar olmalılar.Dediğin haberi görmedim ama genel yorum yapıyorum.Markette gördüğüm çocuğu bile seviyorum. Senin adın ne diye hemen muhabbete başlıyorum..
İnsan nasıl kendi evladına kıyar.

canım benim, eminim sende çok tatlı bi anne olacaksın :KK15:

Bu hafta bizde çok çalışmalıyız canım..

nilgüne mi diyosun bana mı?

Back
X