Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok sevindim.Senin gibi bi anne olurum inşallah
Çocuları çok seviyorum. Bu yüzden erken anne olmak istiyorum.Henüz sabrım varken.Tek derdimin bebeğimi iyi yetiştirmek olmasını istiyorum. Sadece eğitim açısından değil terbiyeli merhametli ve inançlı olarak.

Allah evlatlarimizla bizi zor imtihanlardan geçirmesin inşallah. Genç anne olmak güzel canım. Ben çok ta genç olmadım ama 24 yaşındaydım anne olduğumda.
Ama çocukları çok seviyorum eşimde çok sever. Gözümüz 4 cocukta:)

ben bizimkiler öyle davranınca onu tanımıyormuş gibi yanuından uzaklaşıyorum ilk başlarda yerlere falan atıyorlar kendilerini istediklerini aldırmak için sen yüz vermeyince tepkisiz birşekilde vazgeçiyorlar inatlaşmamak lazım

En güzelini yapıyorsun. Tepkisi kalmak aglayabilir kendini yerlere de atabilir ama önemli olan sakinleri koruyabilmek zaten. Heleki dışarıdaysak daha sakin olmak lazım.
Biz anlaşmalıyiz istediği şeyden 1 tane alabiliro da aabur cubur tarzı zaten.

iyi aferin çekirge bende birazdan yürüyüşe çıkacağım kaplana yemek süt götürcem kek pişmek üzere mımmmm mis oldu misssss:kk77::KK48:
köpeğin fotosunuda at bana watshapp açılsında , ye sen ye bu hafta ben geçicem bu hayal kırıklığı bir son değildi,ayakta durmaya halim yok yinede koşabilirim dımdımdım :KK70:

Back
X