- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #217.821
dışarda yiyip gelsinkızlar yaa kocam baklava istiyorr
baklava yapcam akşam vakit bulursam bulamazsam yarın yapcam kurtuluş yok yememem lazım nasıl durcam yemeden pekii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dışarda yiyip gelsinkızlar yaa kocam baklava istiyorr
baklava yapcam akşam vakit bulursam bulamazsam yarın yapcam kurtuluş yok yememem lazım nasıl durcam yemeden pekii![]()
Sağol canım umarımSen böyle düşündük ten sonra yavrun da böyle bi insan olur cnm
Hepinize diyorum.Özellikle sana rakibem.canım benim, eminim sende çok tatlı bi anne olacaksın
nilgüne mi diyosun bana mı?
Kolay gelsin sen yeme sakınnnAkşama misafirim var...attım fırına havuçlu tarçınlı cevizli keki....
abboooo iyi dedin kız su içmeyi unuttum hemen su depolayım yanımaHepinize diyorum.Özellikle sana rakibem.
Misafirim geldi.Uğrayamadım.Şimdi gitti ama benimde biyere uğramam lazım.
Sen ne yaptın? su ne kadar içtin.
Geldim gizemli hatunumkrakercim bu ara nerelerdesin sen? yeni tel aldın mı?
Allah sağlıklı evlatlar nasip etsinn.Allah evlatlarimizla bizi zor imtihanlardan geçirmesin inşallah. Genç anne olmak güzel canım. Ben çok ta genç olmadım ama 24 yaşındaydım anne olduğumda.
Ama çocukları çok seviyorum eşimde çok sever. Gözümüz 4 cocukta:)
Ben biraz sallamışımm. :)))Ahh nerde ebrucum![]()
Aaa genel bir sorun mu?geldinmi eve watsapta sorun var msj gördün mü
Aaa öyle mi?kız faceyi washapı kesmişler haberleri okumadın mı kimse açamıyor ,nasıl görüyüm
Elde mi açıcaksın.Ben tek başıma hiç yapamazdım.Çok yorucukızlar yaa kocam baklava istiyorr
Sağlıkla kullanGeldim gizemli hatunumevettt telefon aldim canım
![]()
geldinmi eve watsapta sorun var msj gördün mü
tatlım sabah ye 1 dilim ama öğleden sonrayı geçmesin o kadar yapıp yemeden olmaz ama 1 dilim kahvaltıda yersen sorun olmazkızlar yaa kocam baklava istiyorr
yok kız nerden kesicekler watsapı türk telekomun genelinde varmış sorun açıklamada yapılmamış neden olduğu bilinmiyomuş...
Çok teşekkür ederim. Eski halimi hatırlayınca şu halime şükrediyorum gerçekten. Kilo her derdin başı ne yazıkki. Elbette insaniz arada bir abartabiliriz ama biz her gün abarttıgi mız için bu kilolara ulaştık. Kilo vermek gerçekten sabır ve irade gerektiren bir iş.Anladim canim gzel kilo vermis dukana uymadigin halde bide 25 gunde 6 kilo cok iyi masallah sana insallah hedefledgin kilona ulasirsin cok gzel bi gelin olursn canm![]()
kızlar yaa kocam baklava istiyorr
gercekten ole asl mesela verdikten snra geri almamk koruyabilcekmiyiz bakalimÇok teşekkür ederim. Eski halimi hatırlayınca şu halime şükrediyorum gerçekten. Kilo her derdin başı ne yazıkki. Elbette insaniz arada bir abartabiliriz ama biz her gün abarttıgi mız için bu kilolara ulaştık. Kilo vermek gerçekten sabır ve irade gerektiren bir iş.