Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dışarda yiyip gelsin :63:
yok ben yapacakmışım onu daha çok seviyomuşş :lülülü::KK45:
Elde mi açıcaksın.Ben tek başıma hiç yapamazdım.Çok yorucu
yokk kıızz çalışan bir bayaanıımm ben o kadar uğraşamam hazır baklava yufkasından sarı burma yapcam:KK45:
toz-pembe toz-pembe becerikli hatunun. Elde hayatta açamam ben yani.... yap misket ye kiz beni bekle ama yaa 67 de dur azcık sen
elde açmayıda biliyom bayramlarda köyde açarız ama okadar uğraşamam hazır baklama yufkasından yapcam:KK45: burma .. yokk yaa beklemicem banane :KK45: kız zaten azar azar veriyom baksana yetişirsin sen bana
tatlım sabah ye 1 dilim ama öğleden sonrayı geçmesin o kadar yapıp yemeden olmaz ama 1 dilim kahvaltıda yersen sorun olmaz
aynen canım sabah yemem lazım yoksa kilo oluyo direk bana bi kere akşam künefe yemiştim sizde biliyonuz hoop 1 kilo gelmişti o ders oldu bana :KK43:
Bence gunduz 1 dilim ye canim okadr igrasiyosun tadina bakmadn olmaz :KK66:

gercekten ole asl mesela verdikten snra geri almamk koruyabilcekmiyiz bakalim :KK66:
aynen yaa yerim dayanamam zaten ama sabah kahvaltıdan sonra yerim geç saate bırakmam :KK51:

yok ben yapacakmışım onu daha çok seviyomuşş :lülülü::KK45:

yokk kıızz çalışan bir bayaanıımm ben o kadar uğraşamam hazır baklava yufkasından sarı burma yapcam:KK45:

elde açmayıda biliyom bayramlarda köyde açarız ama okadar uğraşamam hazır baklama yufkasından yapcam:KK45: burma .. yokk yaa beklemicem banane :KK45: kız zaten azar azar veriyom baksana yetişirsin sen bana

aynen canım sabah yemem lazım yoksa kilo oluyo direk bana bi kere akşam künefe yemiştim sizde biliyonuz hoop 1 kilo gelmişti o ders oldu bana :KK43:

aynen yaa yerim dayanamam zaten ama sabah kahvaltıdan sonra yerim geç saate bırakmam :KK51:
az para gitsin diyedir o :KK70:gelme bu oyunlara :D

az para gitsin diyedir o :KK70:gelme bu oyunlara :KK70:
yokk kızz kendi alsa yese 1 posiyon 10 tl
evde yapınca daha pahalı cevizi tereyağı şerbeti yufkasıı elektriği ...hepsini biz yiyemeyiz bide alıp kayınvalidemlere götürücem tepsiyi
ondan değil biliyom .. ben yaptım bi kaç kere bayramlarda hazır yufkadan yumuşak oluyo ya daha çok seviyomuşş :KK45:

yokk kızz kendi alsa yese 1 posiyon 10 tl
evde yapınca daha pahalı cevizi tereyağı şerbeti yufkasıı elektriği ...hepsini biz yiyemeyiz bide alıp kayınvalidemlere götürücem tepsiyi
ondan değil biliyom .. ben yaptım bi kaç kere bayramlarda hazır yufkadan yumuşak oluyo ya daha çok seviyomuşş :KK45:
marifetli hatunsun ozaman ... tek başına baklava yapmak çok zor iş ,maşallah diyimde nazar değmesin :)

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum kizlar:KK15:
Bugünün menüsü
Sabah
2yumurtadan dereotlu omlet
Kk peynir
5zeytin
Domates
Çay

Ara
Yeşilçay

Aksam
1kase tarhana çorbası
4yk spagetti
1kase yoğurt
Salata

Su 2.5 litre
Spor 40dk yürüyüş

inatettimolacak inatettimolacak toplight toplight nilsub nilsub @morodek

Kizlarr bgun soz verdigim gibi kendimi tuttum annemde kacamak yapmadim bol bol bitko caylari su ve nescafe ictm sadece 6 da eve geldim yemegim braz gec kaldi elim ayagim titriyo suan :confused:
okadar geç yersen gözün bir şey görmez yemeğe saldırırsın , bence bir daha bukadar geçe bırakma canım :)

Back
X