Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

[:KK36:QUOTE="KumraL_KrakeR, post: 48733387, member: 461066"]Canini yesinler senin:KK72::KK37:bugunde sevgi pitircigi oldum :KK200:[/QUOTE]

hemde nasl sevgi böcukleriyiz bizzz :KK200::KK19:

Cano yarıssaydık pert etmiştım seniii:KK70:acaba toplight toplight a caktırmadan yarıssak mı :KK71:ezer gecerım bu kıloyla vallaaaa:KK70:
öğle yemeğini atladığını görmedim sanma gördüm ama yazamadım böyle emziren menüsü olmaz
beyse kızlar ben yatıyom sabah erken yola çıkacağım iyi geceler

nilsub nilsub nasil oldun gorusmeyeli iyilestinmi canim benim:KK37:

@Pdr93 gelin hanimm huu sende iyi vermissin bu hafta he gozumden kacmadi :KK8:

morordek morordek yardimci kaptan pilotum sen hamilesin ama yinede diyetmi yapiyon sorcam bi turlu denk gelmedi:KK72:
Yok canım hamile hamile ne diyeti :) ben mezun olmuştum zaten, sonra koruyayim diye burda kaldım kaptan yardımcısı oldum. Şimdi de o şekilde devam :)

öğle yemeğini atladığını görmedim sanma gördüm ama yazamadım böyle emziren menüsü olmaz
beyse kızlar ben yatıyom sabah erken yola çıkacağım iyi geceler
Sahnurum okula gıttım Ardam kusmus Ela ıle gıtmek ve donmek olumdu, esım hasta alışverıse gıttım malesef yoksa yemıyım dıye bır cabam yoktu ınan sahnurum

Netim bitmişti akşam aldım sonra bide haber aldım kv gelmiş gorumcemdeler yatmaya bize geçerler Yarinda gorumcenin kızı ders çalışmaya gelecek çocuk yeni iyileşti ev temizlemekle uğraşıyorum çocuk kusarkwn her yeri batırdı bi ohh demeden misafir hiç keyfim yok bi fırsat bulursam menunude paylasacam
Cnm benim kolay gelsin

Hee valla iyiki yarismamsz :KK57:
Ama ben sanrm artk kilom azaldikca vermem yavasladi diye dusunuyorum haftada 500 gram vereyim yeter diyom bi yandan bi yandanda cocuk yapcam aralikta hemen vereyim diyom biyanda hamile kaklirsam izne ayrilirm diyom :ukala: kafamda deli sorular :KK58:
Senin adin neydi ya cano:ıslık:
İlk çocuk mu He deyince olmuyo zaten 2 3 ayda tutsa kaç olcaktın

Lahana çorbası +sebze +patates 2.gün
Sabah salata çay

Öğle 2 kase çorba salata Pancarlı

Akşam 1 sade kumpir 1 bardak lıght kola 1 kase çorba

Spor 65 dk yürüyüş
Su 2 litre

Back
X