- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #218.401
Kıskandım..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıskandım..
Devamı da gelir inşşallhhahah çatla yeni geldim yürüyüşten 3 mile yaptım yürüyüşe çıktım şimdi geldim ... sadece bir kase limonlu mercimek çorbası içicem şimdi...
ay sorma attım üstümdeki ölü toprağını![]()
Ben sana bu hafta amigoluk yapacaktım. Seni yanlız bırakmam. :))öpicim seniii![]()
İyi ördekciğim çene çalıyoruz. Sen ne yapıyorsun yavru ördek nasıl??Napıyorsunuz kızlar? Nasıl geciyor hafta sonu? :)
Ben sana bu hafta amigoluk yapacaktım. Seni yanlız bırakmam. :))
Neyi kiskaniyon kiz ,ben şahidim kiskanacak birşey yokKıskandım..![]()
Bebek nazil ordekcimmm kuu vak vakkk vakkNapıyorsunuz kızlar? Nasıl geciyor hafta sonu? :)
Telden konusmuyoz muuu,whatsappta sesli konusmuyozmu,beni yalancimi cikaricann sennpaçamı kurtaramıyom kız sürekli telde değil watsaptan msj laşıyoz
Kız tabi söyleyecek ne yediğini uapmasın kaçamak... Dinine vuruyo pastaların...Kanma bunlara bacım kanma :) Böyle kanına girip söyletirler sonra da pisman ederler seni :)
Bu sefer demedım ztn artık yemezler. Bugun tava boregı yaptıgımı demeyecegım onlara sozzzzz kandıramazlar benıııKanma bunlara bacım kanma :) Böyle kanına girip söyletirler sonra da pisman ederler seni :)
Insaf yaaa kadın kesecektı kestırmedım ıncecık dılım kesmıştım ıkncı dogumgununde de yemedımmmKız tabi söyleyecek ne yediğini uapmasın kaçamak... Dinine vuruyo pastaların...
Kustuk muuuuuBugün yaramazlık yapan oldu mu ona göre küsücem![]()
Tamam cnmyok kız yemicem canım dedim ya şuan lahan alıcak bir yer yok burda çarşamba sabahı pazar kurulıyor kapıya o gün alıp hemen yapıcam
Ben :)Napiosunuz bakalim yarina kimler eksi geliyo![]()