- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #218.421
Çok geçmiş olsun cnmMerhaba kizlar ben rahatszm giremiyorum mide agrim var serum takildi aksama gorusuruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun cnmMerhaba kizlar ben rahatszm giremiyorum mide agrim var serum takildi aksama gorusuruz
Hedefı tuttutamazsam benı aforoz edınnn kabull cunku haftadonu sapıttıgım dogrudurrrNe vuruyon be bacak kadar çoçuaaa![]()
Cnm yarın sabah al daha iyi cnmKızlar dün ne konuşmuşsunuz ya oku oku bitmedi
Demi ay 1 miles de olsa dönelim artık.
Ya ben mesalını yemi gördüm
Akşam yemeğinden önce alsam olur demi
Hep birlikte çok daha zevkli olacak.
O emzirdiği için bizi yakıp geçiyor.Sorma sorma nasıl içimiz acıyor..
Ayy çok almamışsın.Dikkat ettin mi? Yaptığın özel bişey var mıydı
Duyda inanmaa
Canım şişkinliktir üzülme
çok geçmiş olsun canım , bende yaptırdım endoskopi boğazını uyuşturtmadan yaptırma biraz zor oluyor ...inşallah ciddi bir rahatsızlığın yoktur
Umarım bişeycik yoktur.Diyet nasıl gidiyor.Kaçamak var mı??
Yarına kımler artı gelıyor???
Eee bennn![]()
Özel bışey yapmadım ama dıkkat ettım elbet ve gece yemedım ender zamanlarda gece yedımKızlar dün ne konuşmuşsunuz ya oku oku bitmedi
Demi ay 1 miles de olsa dönelim artık.
Ya ben mesalını yemi gördüm
Akşam yemeğinden önce alsam olur demi
Hep birlikte çok daha zevkli olacak.
O emzirdiği için bizi yakıp geçiyor.Sorma sorma nasıl içimiz acıyor..
Ayy çok almamışsın.Dikkat ettin mi? Yaptığın özel bişey var mıydı
Duyda inanmaa
Canım şişkinliktir üzülme
Gercı haftasonu kacamak dolu olunca haftaıcı daha ıyı dısıplıne oluyorum bak haftasonu sapıttın şimdı toparla veysıs dıyorummmm![]()
Yoğurt mayalıyayım gelırım hemennn
Aç bilaç geçiyo:)Napıyorsunuz kızlar? Nasıl geciyor hafta sonu? :)
Geçmiş olsun cnm bişey çıkmaz iyi düşün oluyo bazen bende de gastrit reflü var bazen azıyo ama geçmişe göre baya iyiyimInsaallah canım. Bende bilmiyorum ki. Insaallah bişey çıkmaz.
2 gündür biraz ucundan ucundan gidiyor tabi.
Yarın itibariyle menu yazmaya başlıyorum canım. Diyete de devam
iyi şekerim sen nasılsın...Napıyorsunuz kızlar? Nasıl geciyor hafta sonu? :)
inşallah ebrucum söz verdim kendime her gün 4 mile yapıcamDevamı da gelir inşşallh
Bende meercimek çorbası içicemm..
bu haftada geçelim dimiBen sana bu hafta amigoluk yapacaktım. Seni yanlız bırakmam. :))
hahah kızarmışta...Telden konusmuyoz muuu,whatsappta sesli konusmuyozmu,beni yalancimi cikaricann senn![]()
duymadık zatenBu sefer demedım ztn artık yemezler. Bugun tava boregı yaptıgımı demeyecegım onlara sozzzzz kandıramazlar benııı![]()
bende şimdi mayalıcamYoğurt mayalıyayım gelırım hemennn
Evet evet soldaki komple benim
Ay cenemize vurur arkalarda kalir sonra nerde resim demeyin diye aklima geleni etiketliyom siradan ona göre.. duyan duymayana gosterir sonra
@morordek @toplightnilsub @ebrusonmez @KumraL_KrakeR @btlbetul T tatlitambak @keremcemim @w e n d y @Pdr93 @toz-pembe
servey
azaydidem
fyzanur
Eki Görüntüle 1904987
yeme bacım biz yiyiyozmu sende yemeInsaf yaaa kadın kesecektı kestırmedım ıncecık dılım kesmıştım ıkncı dogumgununde de yemedımmm![]()
alırım tarifi o zamanTamam cnm
darısı banaBen :)
hafta içi farklı sankiHedefı tuttutamazsam benı aforoz edınnn kabull cunku haftadonu sapıttıgım dogrudurrr![]()
ee sennnYarına kımler artı gelıyor???
Eee bennn![]()