Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence insan kendini blir ne ladr suya ihtiyaci oldugunu ben mesela 2 lt den az su icersem rahatsiz oluyorum idrara fln ckarken yanma fln oluyo ama ndense 2 lt 2.5 lt su icince hic bole seyler yasamiyorum oyuzden bence @w e n d y cim sen karar vericeksin vcudun icin 1.5 lt yeterlimi dye :KK66:

Valla idrar rengine göre karar verin diyolar ya, bana yetiyo gibi yoksa zorlamayla mide bulantısı falan oluyo ama yatmadan 1 bardak daha içsem 2 ye yaklaşırım yeter o da sanki :(

Valla idrar rengine göre karar verin diyolar ya, bana yetiyo gibi yoksa zorlamayla mide bulantısı falan oluyo ama yatmadan 1 bardak daha içsem 2 ye yaklaşırım yeter o da sanki :KK43:
Cnm dukana mola vermek istiyorsan biz kendimiz program yapacaz kabataslagini oluşturduk ama gün gün belirleyip aynı şeyleri yiyecez
1.gun protein
2.gun sebze meyve
3.gun çorba günü
4.gun protein günü
5.gun kahvaltı ve öğle serbest gün kaçamak varsa akşam sadece yoğurt salata var
6.gun balık gunu
7.gun sebze günü
5ve 6.gun yer değişebilir cumayada cumartesi olmali

Of betüş yaa :KK43:

Kuzucum beni de ekle listeye bugün başlıyorum bende, ölçüleri sabah alırım artık :) 20 sn ile başlıyorum :)
Benim en büyük sırrım relax olmam siz okadar stres yapıp kafaya takıyorsunuz ki bu kilo gidecekmi + miyim - miyim kiloda inatlasiyo sizle ben zayıfların yaparım ederim deyince azcikta önce beyniniz inansın yapacağınıza

en iyisini yapıyosun canım ... bende masanın üstünde tutuyorum hep ama sanırım havalardan da kaynaklı çok içemiyorum.. yazın da deli gibi su içiyorum hele de antalya gibi sıcak ve nemli bir memlekette susuz ölürüm heralde

Ay ben orda yasasam garanti 4 lt icerdim heralde ben suyu seviyrum galiba yaa ;)
düğünden önce geçirdiği kazadan bahsediyor canım önceden başına gelmiş şuan gayet iyi büşram :nazar:
Aaa ben tam okyamadim msjlari oyuzden yeni yasadi sandm canm olsun yonede byuk gecmis olsn
Valla idrar rengine göre karar verin diyolar ya, bana yetiyo gibi yoksa zorlamayla mide bulantısı falan oluyo ama yatmadan 1 bardak daha içsem 2 ye yaklaşırım yeter o da sanki :KK43:

Aynen canim eger sana 1.5 lt yetiyosa zorlamana grek yok yatmadanda 1 su bardagi daha iciyosan 2 lt ye yakin oluyo ne kdr icersen okdr kar aslinda :KK48:
Cnm dukana mola vermek istiyorsan biz kendimiz program yapacaz kabataslagini oluşturduk ama gün gün belirleyip aynı şeyleri yiyecez
1.gun protein
2.gun sebze meyve
3.gun çorba günü
4.gun protein günü
5.gun kahvaltı ve öğle serbest gün kaçamak varsa akşam sadece yoğurt salata var
6.gun balık gunu
7.gun sebze günü
  • 5ve 6.gun yer değişebilir cumayada cumartesi olmali
Yaa liste cok gzel bendemi katilsam size meyveyi grunce drek atladim :-)

Benim en büyük sırrım relax olmam siz okadar stres yapıp kafaya takıyorsunuz ki bu kilo gidecekmi + miyim - miyim kiloda inatlasiyo sizle ben zayıfların yaparım ederim deyince azcikta önce beyniniz inansın yapacağınıza
Aslinda cok dgru soluyosun canm bende her tartiya ciktigimda stres yapiorum insallah kilo vermisimdir fln dye :KK43:

Bende bugünkü menümü yazayım;

Sabah; 1 nescafe, 1 yeşil çay, 1 kayısılı form çay

Öğle; 1 yumurta, 1 çatal peynir, haşlanmış tavuk göğsü, yoğurt

Ara; yarım elma

Akşam; fırın balık, acı sos, 1 elma

Su; 1,5 lt
Spor; 30 dk tempolu, 1 saat normal yürüyüş, 20 sn plank, 2 x 10 mekik

morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak @ebrusonmez

Sabah canım bişi istemedi öğleye birleştirdim :KK43:

Canim menun gzel safprotein gunun heralde elma olmasaymis daha gzelmis ;) bu arada kac kilosun sendemi artidasin yoksa bide plank ne canm nasl yapliyo ne ise yariyo o_O

Ay ben orda yasasam garanti 4 lt icerdim heralde ben suyu seviyrum galiba yaa :KK66:

Aaa ben tam okyamadim msjlari oyuzden yeni yasadi sandm canm olsun yonede byuk gecmis olsn

Aynen canim eger sana 1.5 lt yetiyosa zorlamana grek yok yatmadanda 1 su bardagi daha iciyosan 2 lt ye yakin oluyo ne kdr icersen okdr kar aslinda :KK48:
Yaa liste cok gzel bendemi katilsam size meyveyi grunce drek atladim :-)
Ben bunu yapıp kilo verirsem diyetim değilde yaşam tarzı olacak bırakma derdi olmayacak yani dukana pek uymuyo ama istersen deneyebilirsin bizimle

Bgunku menum gelsin ozman :KK66:
Safprotein 1.gun

Kahvalti 11.00
2 haslanmis yumurta
kibrit kutusu kadr az yagli peynir %7.5 evet biliyorum %7 kadr izin var dukanda ama bulamadm cok aradm okadrciktanda bsey olmaz dedm :-)
1 kupa form cay

Arada 1 kupa 5'i bi yerde
su ve 2 kupa kiraz sapi cayi

Ogle 15.00
2 kasik yulaf kepekli yogurt

Aksam 19.30
Yarim tabak et kavurma minnacik yagli ve bol pulbiberli baharatli
2 kasik yogurt
1 bardak zero

Toplam su 2 lt ama 2.5 lt ye tamamlicam
Spor olrak bgun dsardaydim kizim hastalandi saglik ocagina gtrdum arabasyla heo yokus cktim cok yoruldm alisveris yapip eve gectm yani 40 dakika yurumusumdur normal tempoda ;)
Birazdan leslie yapicam ama :)
nilsub nilsub morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak toplight toplight
Hoppa

Son düzenleme:
Ben bunu yapıp kilo verirsem diyetim değilde yaşam tarzı olacak bırakma derdi olmayacak yani dukana pek uymuyo ama istersen deneyebilirsin bizimle
Aslinda dukanida andiriyo canim siz yapin ama ben dukani brakirsam afallarim gibime geliyo ben diyeti brakip baska dyete gecene kadr sapitiyorum bide hemn adepte olmiyorum oyuzden buna baslamisken sonuna kadrda devm etmek istyorum anlican ;)

Aslinda dukanida andiriyo canim siz yapin ama ben dukani brakirsam afallarim gibime geliyo ben diyeti brakip baska dyete gecene kadr sapitiyorum bide hemn adepte olmiyorum oyuzden buna baslamisken sonuna kadrda devm etmek istyorum anlican :KK66:
Tamam cnm bende kuralları seviyorum o yüzden ayrıntılı liste yapıp önceden belirleyeceğim yiyeceğimi o gün menüm belli olursa o zaman listeden sasmiyosun sende protein gününde bi gün önce ne yiyeceğini planla acıktığınızda saatlere yiyecek birşeyler köy ki anı kacamaklar olmasin

Evet tam gunun ozetine ve anlamına uymuş...:) kısa ve öz nilsub artı:KK70:
Ama sadece nilsub değil tabi servet ve toplight kaptanının hakkımızda etmeyelim baklavici güzeli kendini haftasonu tatlıya ve gomen ölümüm fasulyeden olsun diyen toz pembemizide unutmayalım :-)

Kizlar 1 aylik dukan sonunda olculerimi aldm sizinlede paylasmak istedim dukana 7 ekimde basladim 9 ekimde olcu almak aklima geldi gecde saylmaz olsundu ;) bide ben heryerimden olcu aldim galiba :D
9 ekim olculerim
Gögus 99
Gogus alti 83
Göbek 92
Bel 96
Kalca 110
Baldir 2 bacak bitisik sekilde olctum 106

6 kasim
Gogus 97
Gogus alti 81
Gobek 90
Bel 93
Kalca 106
Baldir iki bacak bitisik sekilde 94
Popo altindan olctugumde 101 cikti

Sizce sonuclar nasl :halay::KK49:

Daha güzel verirdin ama kacamaklar işte. Kacamaklar rağmen Guzel bence
Dimi yaa bencede kacamaklar olmasaydi daha gzel olucakti nese tutuyorum kacamak yok artik ;)
Tamam cnm bende kuralları seviyorum o yüzden ayrıntılı liste yapıp önceden belirleyeceğim yiyeceğimi o gün menüm belli olursa o zaman listeden sasmiyosun sende protein gününde bi gün önce ne yiyeceğini planla acıktığınızda saatlere yiyecek birşeyler köy ki anı kacamaklar olmasin
Aynen canim ole yapicam ekmek yapim diyorum bgun ackinca peynirle atatrmalik olrakda yiyeblirim ;)

Back
X