- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #218.861
Başarılar cnmkızlar benım sınavım var yıne.. yarın aksam gelırım öpüldünüz by![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başarılar cnmkızlar benım sınavım var yıne.. yarın aksam gelırım öpüldünüz by![]()
kızlar benım sınavım var yıne.. yarın aksam gelırım öpüldünüz by![]()
Anladim kaptanım inşallah hemencik gecer gidercanım çarşamba sabah 9 dan önce hastanede olcam öğleye çıkarsın ameliyattan dedi o gece kesin belki ertesi gece de
Basarilar kuzucumkızlar benım sınavım var yıne.. yarın aksam gelırım öpüldünüz by![]()
Süper özett :))Günün özeti bikac kişi hariç çoğunluk artı geldi herkes su içmeye çalışıyor Karatay nilsuba ihanet etti adını değiştirdik kilo aldıran diyet![]()
Ayy bugun elektirik saatlerce kesikti burada çok sık oluyor.Ama yarın takımı motive etmeye devam edeceğimmSen yoksun herkesin moral motivasyon bu dustu![]()
Ebrum sen oraaya tayınle mı gıttın yoksa orda mıydın heppAyy bugun elektirik saatlerce kesikti burada çok sık oluyor.Ama yarın takımı motive etmeye devam edeceğimm
Yani güne damganı vurmuşsun..Evet tam gunun ozetine ve anlamına uymuş...:) kısa ve öz nilsub artı![]()
Sadece 1 ayda süper sonuççKizlar 1 aylik dukan sonunda olculerimi aldm sizinlede paylasmak istedim dukana 7 ekimde basladim 9 ekimde olcu almak aklima geldi gecde saylmaz olsundubide ben heryerimden olcu aldim galiba
9 ekim olculerim
Gögus 99
Gogus alti 83
Göbek 92
Bel 96
Kalca 110
Baldir 2 bacak bitisik sekilde olctum 106
6 kasim
Gogus 97
Gogus alti 81
Gobek 90
Bel 93
Kalca 106
Baldir iki bacak bitisik sekilde 94
Popo altindan olctugumde 101 cikti
Sizce sonuclar nasl![]()
Zorla 2 yap bence sıcak ıcecekler harıc olmalı mesela cay diüretikkızlar günde 1,5 lt su az mı? sıcak içecekler hariç sadece su bu? yoksa zorlayım kendimi 2 lt yapayım mı?
Matildacım ben bugun plank1. günü yaptım.Yarında unutmazsam ölçülerimi alacağım.
Kim saldırmış kiiii
Çok çok zor amaBu sekilde sabit duruyomusun
Tahin değil ama ben 2 senedir buradayım.Eşim 3 senedir. Burada çalışıyor.Ebrum sen oraaya tayınle mı gıttın yoksa orda mıydın hepp
İş dolayısıyla yani :))Tahin değil ama ben 2 senedir buradayım.Eşim 3 senedir. Burada çalışıyor.
Tahin guzel olurduTahin değil ama ben 2 senedir buradayım.Eşim 3 senedir. Burada çalışıyor.
Toz pembe özelden tarıfını göndersene buradan yazma dıle pelesenk oluruz vallaaaoff kokoreç bayılırımm
65 olayım yicem gece gidip yemeyi sevdiğimden bide akşam yemeğini kendime yasakladığımdan bayadır yiyemiyorum özledimmm
sen gel ben sana yapayım bi bide benimkini dene
şu sınavımı bi geçeyim istiyorum Allahın izniylee bende![]()