- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #218.921
Evvveeett takımın güzel hatunları niirrrdeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toz pembe özelden tarıfını göndersene buradan yazma dıle pelesenk oluruz vallaaa
diyetisyen bize göre diil canım ya bence herkes kendi vücudunu tanımalı ne yediğinde ne zaman yediğinde kilo alıyorsan ona göre hareket etmelisin.. ayrıca sıkma canını ne kadar versen düğüne kadar kardır hem denemiş oldun neden denemedim demezsin kendine kızmazsın sağlık olsun.. şimdi güçlü bi şekilde geri dön o hayalindeki gelinliği düşün.. diyetisyene verdiğin paraya bi spor salonuna yazıl sıkılaşmak için süper olur haftada 3 gün gitsen gene faydasını görürsün şu benim ders sınav durumum olmasa yazılcam evimin yakınına spor salonu açıldı açılışa özel 3 aylık 180 tl hiçç bişey ama dershaneye gitme durumum var oyüzden hergün önünden geçerken iç geçiriyorumBen bugün itibariyle diyetisyen listesini bırakıyorum. 75.8 gittiğim diyetisyenden 77.3 kilo ile ayrılmanın haklı gururunu yaşıyorum. Hem aç kalıp hem de kilo almak bunu herkes başaramaz. Dukanin gözünü sevim diyorum başka da bişey demiyorum hem aç kalmıyorsun hem de hızlı kilo veriyorsun. Boşu boşuna diyetisyene bir ton para gömdüm. Hayır bu kadar düşük kalorili beslenilip nasıl artı görülür anlamıyorum ya da dukanla verilen kilolar mi sahte kilo anlayamıyorum. Kafam çok karışık, canım çok sıkkın, moral motivasyon 0. Kilolu gelin olacam bunu kabul ettim ben. Hayatta 63 64 olamam bu hızla kendimi kandırmaya gerek yok. Bugün paylaşım yapmak istemiyorum. Sadece dukana geri döndügümu bildiriyorum arkadaşlar.
ben burdayımmmEvvveeett takımın güzel hatunları niirrrdeee
Savurganim hosgeldin ya nerelerdesin? Özlettin kendini valla, sorunlarin halloldu mu?Kızlarrrr kızlarrr bende geleyimmi artıkkkk dobilikkkk oldummmnasıl bir iş anlamadım kilom 76 göbek komple gitti
sporrr yapıyorum ağırlık kaldırıyorum çok aşırı zayıf değilim gayet normalim ama kilom fazla gösterdi birden bire
bende yeniden başlayacağım bakalım tekrar başarabilecekmiyim
bundan sonra düzenli liste paylaşacağım
![]()
Geçmiş olsun kaptanım inşallah biran önce sağlıkla atlatırsıngünaydınlar.
zihni sinir projesi gibi olmuş
kız savurgan özlettin kendini durumlar nasıl
hatun avustralyada yaşıyor ya mevsim de farklı saatte
canım medicana da olacağım ali şafak dağlı var kbb prof u int teki yorumlar bayaa iyi inş bi an önce atlatırım
off süper anlatmışsınn özellikle de benniiAma sadece nilsub değil tabi servet ve toplight kaptanının hakkımızda etmeyelim baklavici güzeli kendini haftasonu tatlıya ve gomen ölümüm fasulyeden olsun diyen toz pembemizide unutmayalım![]()
harika sonuçççç canımm süpersinnBu arada 76.1 le dukana basladim 1 ayda bu sabah 70.9 ciktim sizce nasil gzel verebilmismiyimmm![]()
kızz bu resimdeki kadın bana benziyor basenli bacakları kalın
Canim menun gzel safprotein gunun heralde elma olmasaymis daha gzelmisbu arada kac kilosun sendemi artidasin yoksa bide plank ne canm nasl yapliyo ne ise yariyo
![]()
off deme ohh de :)))
jillian yapçam şimdi asıl off bana yani...
Kizlar 1 aylik dukan sonunda olculerimi aldm sizinlede paylasmak istedim dukana 7 ekimde basladim 9 ekimde olcu almak aklima geldi gecde saylmaz olsundubide ben heryerimden olcu aldim galiba
9 ekim olculerim
Gögus 99
Gogus alti 83
Göbek 92
Bel 96
Kalca 110
Baldir 2 bacak bitisik sekilde olctum 106
6 kasim
Gogus 97
Gogus alti 81
Gobek 90
Bel 93
Kalca 106
Baldir iki bacak bitisik sekilde 94
Popo altindan olctugumde 101 cikti
Sizce sonuclar nasl![]()
Bu arada 76.1 le dukana basladim 1 ayda bu sabah 70.9 ciktim sizce nasil gzel verebilmismiyimmm![]()
11 de 2 peksimet,2yumurtalı omlet,peynir,mistik çay,10 fındık
3te elma,
4te nohut
5te chali zencefilli zerdecallı yoğurt
Humana tea
Sade tkahvesi
2lt su
Rezene
Zorla 2 yap bence sıcak ıcecekler harıc olmalı mesela cay diüretik
hahahaha, serveyim müthişsinAcaba doyorum mememden 1 bardak sut sagsam ıcsem onu kalorı olarak donmez dımı sonucta bunyeden yakıyorummmm hatta sut uretmrk ıcın metabolızma calıstıgından kılo bıle vermış olurum dımııı
bu saatte yanıyor conta
Aç aç calisabildin mi sınava bi havuç yiyeydin zihni aciyormus aklında bulunsun
Sabah sabah enerjimi emdin yaa :))
Dukanla daha iyi veriyordun. Kolay gelsin
Evvveeett takımın güzel hatunları niirrrdeee
diyetisyen bize göre diil canım ya bence herkes kendi vücudunu tanımalı ne yediğinde ne zaman yediğinde kilo alıyorsan ona göre hareket etmelisin.. ayrıca sıkma canını ne kadar versen düğüne kadar kardır hem denemiş oldun neden denemedim demezsin kendine kızmazsın sağlık olsun.. şimdi güçlü bi şekilde geri dön o hayalindeki gelinliği düşün.. diyetisyene verdiğin paraya bi spor salonuna yazıl sıkılaşmak için süper olur haftada 3 gün gitsen gene faydasını görürsün şu benim ders sınav durumum olmasa yazılcam evimin yakınına spor salonu açıldı açılışa özel 3 aylık 180 tl hiçç bişey ama dershaneye gitme durumum var oyüzden hergün önünden geçerken iç geçiriyorum![]()
ee işe geliyom sabahelma da saf protein benim için didoşum :) yoksa barsaklar kilitleniyo malum
günaydın betüşş :) jillian güzel etki etmeye başladı mı?
didoşş maşallah, süpersin, direkt basenlerden gitmiş sanki??
kızz peksimet yiyip duruosun, o ne ki? çubuk gibi bişi mi??
tamam, zorlayacagım kendimi
hahahaha, serveyim müthişsin
ben hep ondan yiyorum havuçu zaten, kafam zehir gibi
hahaha, günaydın ebruşum
geldik geldik
nilsub kuzum hakkaten nerdesin? meraklarda koma bizi.
kızz akşamları değil mi kurs? sabah uynaınca kalkıp gitsen? çok severim sabah sporunu![]()
ee işe geliyom sabahuyandığımda hava kapkaranlık oluyo
elma da saf protein benim için didoşum :) yoksa barsaklar kilitleniyo malum
günaydın betüşş :) jillian güzel etki etmeye başladı mı?
didoşş maşallah, süpersin, direkt basenlerden gitmiş sanki??
kızz peksimet yiyip duruosun, o ne ki? çubuk gibi bişi mi??
tamam, zorlayacagım kendimi
hahahaha, serveyim müthişsin
ben hep ondan yiyorum havuçu zaten, kafam zehir gibi
hahaha, günaydın ebruşum
geldik geldik
nilsub kuzum hakkaten nerdesin? meraklarda koma bizi.
kızz akşamları değil mi kurs? sabah uynaınca kalkıp gitsen? çok severim sabah sporunu![]()
ilk günden beri etkili buluyorum ama kilo vermemi yavaşlatıyo sanki... bir de çok halsiz kalıyorum yaptıktan sonra sızıyorum resmen...
yılbaşında ayrılcam canım .. ozaman gidebilirim aslında ama şuan çok zoree işten ayrılmıcan mı??
Vaay bravo canim ilk seferde 1 dakika durmak kolay degil bilirim :) ben o kadar yoga pilates yapip anca kasları guclendirdikten sonra 1 dakika durabilmistim, sonra artirmistim. Bence sen de direkt 1 dakikadan başla, yavas yavas artirkızlar ben bu plankı bayaa yaptım yaa, bi deneyim dedim 1 dakika kadar rahatlıkla durdumdemek ki kaslarım protein dolayısıyla bayaa güçlenmişler
eşime yaptırdım zorla son saniyeleri koşar adım sayıp 1 dakikaya tamamladı sonlarda titriyodu resmen
bi de yaparken sıpa kızım üstüme çıkıyodu düşünün, acaba ben direkt 1 dakikadan mı başlasam??
matilda34 @keremcemim
kasın güçleniyo bence?? bi çok yerde kilonuzu verin sonra sporunuzu yapın eğer kg takıntınız varsa diyodu, ben ona uyuyorum şahsen.
ya aslında tam olarak öyle değil verilmesi gereken fazla kilo varsa kardio yapılmalı tempolu yürüyüş koşu bandı bisiklet yada şu leslie tarzında ama verilemesi gereken kilonun büyük kısmı gittikten sonra ağırlık ve kas güçlendirici hareketler yapılmalı plank squat gibikasın güçleniyo bence?? bi çok yerde kilonuzu verin sonra sporunuzu yapın eğer kg takıntınız varsa diyodu, ben ona uyuyorum şahsen.