Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

diyetisyen bize göre diil canım ya bence herkes kendi vücudunu tanımalı ne yediğinde ne zaman yediğinde kilo alıyorsan ona göre hareket etmelisin.. ayrıca sıkma canını ne kadar versen düğüne kadar kardır hem denemiş oldun neden denemedim demezsin kendine kızmazsın sağlık olsun.. şimdi güçlü bi şekilde geri dön o hayalindeki gelinliği düşün.. diyetisyene verdiğin paraya bi spor salonuna yazıl sıkılaşmak için süper olur haftada 3 gün gitsen gene faydasını görürsün şu benim ders sınav durumum olmasa yazılcam evimin yakınına spor salonu açıldı açılışa özel 3 aylık 180 tl hiçç bişey ama dershaneye gitme durumum var oyüzden hergün önünden geçerken iç geçiriyorum:KK43:

ben burdayımmm :KK3:
Nasılsın tozpembe

kızlar dünkü menümüde yazayım

sabah yulaf kepekli yoğurt ve su yerine sütle hazırladığım şekersiz kahve

ara yeşilçay

öğlen tavuk döner ve yoğurt ayranla bereber

ara sütle hazırladığım şekersiz kahve

akşam yemedim

işe gelirken 35 dk yürüdüm
2 lt kadar su içtim
Süper canım.Afiyet olsun.

elma da saf protein benim için didoşum :) yoksa barsaklar kilitleniyo malum :KK43:

günaydın betüşş :) jillian güzel etki etmeye başladı mı?

didoşş maşallah, süpersin, direkt basenlerden gitmiş sanki??

kızz peksimet yiyip duruosun, o ne ki? çubuk gibi bişi mi??

tamam, zorlayacagım kendimi :KK42:

hahahaha, serveyim müthişsin :confused::confused:

ben hep ondan yiyorum havuçu zaten, kafam zehir gibi :KK48:

hahaha, günaydın ebruşum :KK15:

geldik geldik :KK200:

nilsub nilsub kuzum hakkaten nerdesin? meraklarda koma bizi.

kızz akşamları değil mi kurs? sabah uynaınca kalkıp gitsen? çok severim sabah sporunu :KK8:
Evveeett biraz geç oldu ama hadi neyse :))
Nasılsın bugun??
Bende sabah sporunu severimminsanı dinçleştiriyor.

kızlar ben bu plankı bayaa yaptım yaa, bi deneyim dedim 1 dakika kadar rahatlıkla durdum :KK48: demek ki kaslarım protein dolayısıyla bayaa güçlenmişler :KK48: eşime yaptırdım zorla son saniyeleri koşar adım sayıp 1 dakikaya tamamladı sonlarda titriyodu resmen :KK48: bi de yaparken sıpa kızım üstüme çıkıyodu düşünün, acaba ben direkt 1 dakikadan mı başlasam??

matilda34 matilda34 @keremcemim
Vayy süpersin o zamn :))
Ben 30 sn anca dayanırım. Ama daha dur güçlenecek kaslarım.

kızlar ben bu plankı bayaa yaptım yaa, bi deneyim dedim 1 dakika kadar rahatlıkla durdum :KK48: demek ki kaslarım protein dolayısıyla bayaa güçlenmişler :KK48: eşime yaptırdım zorla son saniyeleri koşar adım sayıp 1 dakikaya tamamladı sonlarda titriyodu resmen :KK48: bi de yaparken sıpa kızım üstüme çıkıyodu düşünün, acaba ben direkt 1 dakikadan mı başlasam??

matilda34 matilda34 @keremcemim
Maaşallah cnm ne diyim sen baya kaslının o zaman 1 den başla madem zorlanmadıysan:)

Canım perşembe günleri yapma hem kasların şişmez hemde bir ara vermiş olursun.

ben listede değilim gıı :) eve erken gittiğim günler benim tek fırsatım onları değerlendirmem lazım... bütün gün oturuyorum ççünkü... wc ye gitmek olmasa ayaklarım var mı yok mu unutcam....

ya aslında tam olarak öyle değil verilmesi gereken fazla kilo varsa kardio yapılmalı tempolu yürüyüş koşu bandı bisiklet yada şu leslie tarzında ama verilemesi gereken kilonun büyük kısmı gittikten sonra ağırlık ve kas güçlendirici hareketler yapılmalı plank squat gibi

aynen canım, yağ yakımına uygun spor yapılmalı, sonra kas hareketleri işte.

Tatlı ama sert bişey
Bence güzel:))

resmi yok mu? google da değişik bissürü bişi var :)

Evveeett biraz geç oldu ama hadi neyse :))
Nasılsın bugun??
Bende sabah sporunu severimminsanı dinçleştiriyor.

iyiyim ebrucum, çok şükür, görüşemedik dün, sen nasılsın?? havalar soğudu mu kuzum orda??

Vayy süpersin o zamn :))
Ben 30 sn anca dayanırım. Ama daha dur güçlenecek kaslarım.
inşallah canım, protein ye, güzel oluyo :)
Maaşallah cnm ne diyim sen baya kaslının o zaman 1 den başla madem zorlanmadıysan:)
nete baktım zorlanmayanlar 1 dk'dan başlasın diyo zaten, bi de böyle tek ayak yan duruş falan var, onları da yapıcam 6 dk'lık bi program hazırladım kendime..

resmi yok mu? google da değişik bissürü bişi var :)
Ben 3-4 sene önce yemiştim en son. download.webp
servey servey le dediğimiz aynı şey olmaya bilir.Ama ben bunu peksimet adıyla hatırlıyorum.
iyiyim ebrucum, çok şükür, görüşemedik dün, sen nasılsın?? havalar soğudu mu kuzum orda??
2-3 haftadır kaloriferler yanıyor canım. Öğlen çok değil ama akşam bayağı soğuk oluyor.

matilda34 matilda34 plank 2. gün tammlandı.
Mekik 1. günüde bitirmek üzereyimm.

mekik programınız ne kızlar? ben dün 2x10 yaptım, farklı bi program varsa ona başlayım.

Ben 3-4 sene önce yemiştim en son. Eki Görüntüle 1908900
servey servey le dediğimiz aynı şey olmaya bilir.Ama ben bunu peksimet adıyla hatırlıyorum.

2-3 haftadır kaloriferler yanıyor canım. Öğlen çok değil ama akşam bayağı soğuk oluyor.

kız biz ona keçiboynuzu (harnup) deriz. peksimet o değil sanki? kuru halka şeklinde çubuk gibi bişi geliyo aklıma ama?

Back
X