Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam hatunlarrrr
Geçmiş olsun kaptanım inşallah biran önce sağlıkla atlatırsın
amin canım
Ben 3-4 sene önce yemiştim en son. Eki Görüntüle 1908900
servey servey le dediğimiz aynı şey olmaya bilir.Ama ben bunu peksimet adıyla hatırlıyorum.

2-3 haftadır kaloriferler yanıyor canım. Öğlen çok değil ama akşam bayağı soğuk oluyor.
kızım kızlarda demiş yaa bu keçiboynuzu
Ben kaçtımm. Öpüyorum sizi :KK15:
erken gelince kaç tabii biz buralardayız

Bende diyordum bizim takıma gece uğrayan bir hatun vardı kayboldu hosgeldin
Hoşbulduk bebişim bundan sonra burdayım dobilik olarak:dondurma:

günaydınlar.

zihni sinir projesi gibi olmuş

kız savurgan özlettin kendini durumlar nasıl

hatun avustralyada yaşıyor ya mevsim de farklı saatte
canım medicana da olacağım ali şafak dağlı var kbb prof u int teki yorumlar bayaa iyi inş bi an önce atlatırım
İyiyim datlummm öyle iyiyimkiii bak 76 kilo oldum :eek:kızz valla yemiyom üstelik eski halimdende zayıfım ama iri kemikliyim ben anacım şimdi onları eritecem inşaallahh umarım:işsiz:

Hoşgeldin savurgan..
Hoşbuldum tatlımm:KK36:

Günaydın kızlar

Savurganim hosgeldin ya nerelerdesin? Özlettin kendini valla, sorunlarin halloldu mu?
Hoşbuldum canım:KK36:valla benim hergünüm ekşınlı bebeğim duramıyorum ben ekşınsıx:-)sorun falan kalmadı o ekşınlı rahmetli eniştenizde gitti hayatımdan kaldırıp attım aşk defterinden anılar faslında kaldı:rolleyes:en çok betüş üzülcek ama malum karaborsada kocalar:KK70:

Hoşbulduk bebişim bundan sonra burdayım dobilik olarak:dondurma:

İyiyim datlummm öyle iyiyimkiii bak 76 kilo oldum :eek:kızz valla yemiyom üstelik eski halimdende zayıfım ama iri kemikliyim ben anacım şimdi onları eritecem inşaallahh umarım:işsiz:

Hoşbuldum tatlımm:KK36:

Hoşbuldum canım:KK36:valla benim hergünüm ekşınlı bebeğim duramıyorum ben ekşınsıx:-)sorun falan kalmadı o ekşınlı rahmetli eniştenizde gitti hayatımdan kaldırıp attım aşk defterinden anılar faslında kaldı:rolleyes:en çok betüş üzülcek ama malum karaborsada kocalar:KK70:
kız boşadın mı kocayı yoksa

resmini koy şekerim merakta bırakma
Ahan da peksimettt image.webp

kızz hakkaten boşadın mı adamı? en son taşındınız iyiydi herşey? ne ara yolladın da attın?

Ay herkescikler yazmis ben de yazayım ciddi ciddi bosadin mi kiz? Vay arkadas ya biz şok :) hayirlisi olsun tabi her seyden önce, sen iyiysen gerisi muhim degil ;)

Hanımlar benim iştahım muthis acildi :KK43: habire acıkıyorum acikinca da deli gibi yiyorum :KK43: napcam ben yaa?

normaldir kuzum, sabahla öğle yemeği arasında elimin ayağımın titrediğini hala hatırlarım, bak 74 gr'cık ama insana neler yaptırıyo :)

bebişe faydalı sana kilo yapmayacak şeyler ye bence, mesela meyve, süt, kuru üzüm özellikle kanın da düşmesin hem, kuruyemişler, ceviz ye mutlaka gün içinde, aklıma bunlar geldi.

Back
X