Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

8 de 1tk zencefıllı zerdecallı bal
11 de peynirli tost,2 yumurta, 10 badem
13 te elma
Humana tea
19da bıftek,peynirli salata,yoğurt
Sade tkahvesi
2lt su
Rezene

valla bomba bi menü, örnek göstermelik inan, tebrik ederim serveycim :KK9:

okul muhabbeti olmasa da keşke akşamı az daha erken yiyebilseymişin ama şartlara göre süpper :KK19:

Benım menuyu kımse yorumlamıyor zatennn ebrucum sen yazmışın allahtan sagol arkadasımmm

ay ben gördüm de kızlar yorum yapmış diye bişi demediydim :olamaz:

deme öle kuzucum yaa, bugün saf protein yapsan olmaz mı? okulda tavuk şiş falan ye bari, lahana bozdu dengeyi anacım, kreker lapa yaptı sıkıntılandı, sen lahanadan sıkıntılandın, ben en iyisi dukana devam edeyim :KK17:

valla gönlüne göre bişi denk gelirse ne uğraşıcak diktirmeyle, ben şahsen ilk giydiğim gelinliğe aşık oldum aldım ama vermediler :KK48: illa diktircez dediler, yani hazır da begensen kendinde çizsen dikecez diyolar @Pdr93
hazır satan markalar da var canım .. tercih meselesi tabi .. ben diktirmeyi tercih ettim .. @Pdr93 canım bide artık gelinlik bakmaya başla derim.. ben 5 ay önce gelinlik bakmaya başladım 1,5 ay sonra karar verdim ve dikimine başlandı
geçmiş olsun ex-kaptanım :KK19:

ay ben de o haftalarda gazım mı var bebek mi kıpırdıyor anlamıyorum ki diye isyanlardaydım :KK48: ay özledim kız o zamanlarımı :KK51: şu kiloları verirsem inşallah ben de istiyorum tekrar :KK51:

yaaaa ben menünü görmedim :KK53:

çok güzel :KK9: çok çok az yiyorsun ama o_O

akşam yemeği yemiyor musun? öğlen ben de kuru fasulye nohut falan çıkmadığı sürece yemekhane de tabldot yiyorum bence porsiyonları iyi oluyor çok olmuyor. pirinç pilavı çıkınca yemem hiç çok kötü yapıyorlar çünkü:KK43: menün güzel ama akşamı merak ettim:KK51:

geçmiş olsun canım.. sen tam ben ayrılırkn girmiştin takıma 81 kiloydun sanki o zamanlar :KK51:

en son hedefim 60 zaten ama bi hamilelik planım var o yüzden çok uzak bi hedef benim için o

Canım ben de 29 yaşındayım (henüz :KK53:) 118 kiloyum gene.. 6 kilo doğan hep her zaman toparlacık ve her zaman da boğazdan kaynaklanan bi kilom oldu. ama lise 1 den sonra çok hızlı kilo alarak maalesef 140 a merdiven dayadım. sonra aşık oldum eridim birazcık. 103 kiloya kadar kk da 90 üstü grubunda ve 5.takımda düştüm (sene 2010) 97 kiloya da düğüne kadar düştüm. sonra aldım verdim aldım verdim ama 98 in altını hiç göremedim :KK43: inşallah bu sefer görürüm :KK14: 28 aylık bir kızım var. şubat ayında ikincisi için korunmayı bırakıcam. hayırlısı bakalım :KK51:
canım akşam yemekleri yemiyorum ben asıl amacım bu akşam yememek.. yaptığım diyet denebilir.. boyum 1,73 83 kilodan 63 kiloya düşmüştüm bu sayede geçen sene evlendim doğum kontrol hapı bide yeni bi düzene alışma falan derken 71-72 kiloya çıktım 1 buçuk aya yakındır burdayım 67,5-68 kiloyum şuan .. tabldot yemeği ben dışardan söylüyorum küçük kaplarda geliyoo baya baya az oluyo mesela dün arnavur ciğeri yedim kuşbaşı büyüklüğünde 6 parça anca vardı o derece az yani :KK14:
hamilelik planı benimde var sınavım var mart ayında onu geçersem bide 63-65 kilo arasında olursam bebiş yapmak istiyomm :anneadayı:

Iste o zamanlar bebise hazirlik zaten, dogunca da uyuyamayacagim icin son aylar insani doguma hazirliyor bence :)

Allahim bi akıllı yok şu takimda ya :KK53:
Ebrusum cok guzel bir menu umarim yarin guzel bir eksi ile geleceksin :KK15:

Dogru vallahi yorumlamadim ben :olamaz:
Ama baya baya iyi bi fark vardi canim, insallah daha da incelip kugu gibi bir gelin olacaksin :KK68:

Tamam yarin seni ekliyoruz alt listeye canim :KK66: hadi bakalim guzel bi performans bekliyoruz senden :)

Gaz olmadigina eminim ama bebek olmadigina da emin oldum işte, kirdilar hevesimi :KK61: ben sanmistim ki minik yavrum daha gucu kuvveti az oldugundan anca minik minik batma seklinde haber veriyor kendini amaaaa oyle degilmis :p
eee tekme atabilir ellerinde ayaklarında hareketlilik vardır diyoo belki kımıldanıyodur gerçekten onu mu hissediyosun acaba canım ?.. yaa hevesleniyom okudukça :anneadayı:

Gaz olmadigina eminim ama bebek olmadigina da emin oldum işte, kirdilar hevesimi :KK61: ben sanmistim ki minik yavrum daha gucu kuvveti az oldugundan anca minik minik batma seklinde haber veriyor kendini amaaaa oyle degilmis :p

kuzuum kırılmasın hevesin, boşver milleti sen, ben çok duymuştum ben hissediyordum diyeni, belki de hissediosun nerden bilicek herkes?? 20'den sonra yine sen karar ver asıl hareketleri hissedince.

Size küsicektim ama neyse kıyamam şimdi:KK15:

canım gayet güzel menün
kendini yoğurda vermişsin :spor:
afiyet olsuunn
Teşekkür ederim canım. :KK15:
İş yoğunluğu biraz var ama ayın ilk haftası son haftası yıl başı yıl sonu yoğunlaşıyor sadece. Evde hiç giremiyorum ama maalesef :KK43:
Haftaiçi devamlı girmeye çalışsan açığı kaparsın
Kim niye ağlıyooo yaaaa ben ağlıcam asıl geceden beri gözüme uyku girmedi...
Oğluşum biraz iyi şimdi şukur
Ben ağlıyoomm bennn :mad:
Neyse sen bebenle ilgilen sana sonra çemkiririm.
80 yeter zaten bana 90 a bile razıyım kız. boy 1.69 :KK53:
Canım bu sefer kendine bir söz ver; sağlığın için, kendin için, mutlu olmak içinn...
ya diyetisyene özellikle takip edilmem açısından gerek var. bi sorumluluk yüklüyo. ayda 1 de yağ kas oranı ölçtürücem özel bi hastanede :KK51: kociş umudu kesti benden :KK14:
Senin için hangisi daha çok iyi olucaksa onu seç tabi :))
Ve eşine isteyince neler yapabileceğini kanıtma
Kendine inan ki o da sana inansın.Bence bi 10 kilo vermeden diyete başladığını da söyleme :))
Bak daha çok gençsin. 1 tane yavrun var. Sende demişsin ikinciyi istiyorum diye neden daha sağlıklı bir anne olmayasın ki :))
Unutma her zamn imkan vardır.Sadece inan ve iste
Ahahah deli kız tüm takımı etiketlemiş :KK70: kız benim takımın yolunu bulabilmişliğim mi var. akşam yatağa düşmek suretiyle uyumuşum.. hatta düşerken uykuya dalmışım :KK70: :KK70:

Şimdi gelelim diğer konularaaaa
toplight toplight kaptanım geçmiş olsun.. ben de olucam ama anesteziden uyanırken çok sacmalarım diye cekınıyorum :KK70: kaçıyorum o yuzden.. buyuk kısmı atlatmıssın iyileşirken de sorun yaşamazsın inşallah

@Pdr93 tatlım cok fark olmus masallah sana.. daha da guzel olacak gelinliğini de kafana takma. hazırların bı yerını ıllakı begenmıyosun kafana göre diktir istediğini hem para çoktu sizde zatiii :KK66: :KK70:

nilsub nilsub orticim noldu paşaya iyi mi şimdi??

@KumraL_KrakeR kız krakerım sen de mı yavru yapacan kendıne.. yapın yapın doğurun gözümün önünde sizin yavrularınızı severım ben de napayım :KK66:

Yeni gelen vardı sanırım @candy_candy hosgeldın canım sanırım sen gıtmıssın ben gelmısım bıraz kendınden bahset de bızde tanısalım :KK66:
Benim adım Özge.25 yasındayım.istanbuldayım.y.lisansla boğusuyom. nısandan berı buralardayım. camış gibi yediğim için 95 kiloya kadar çıkmıştım 69 küsürlere indim cok şükür.. 2aydır spor yapamıyorum adam akıllı yoğunluk yüzünden.. bu arada k.yardımcı oldum ne ara oldu hatırlamıyom :KK70: söyliceklerim bu kadar yarışmacı arkadaslara basarılar diliyorum :KK70: :KK70:

Kızlar bu arada ben hala artıdayım. hatta pazartesı bıldırımının artısının da artısındayım.. vücudum bi çıldırdı ama anlamış değilim.. bu hafta ortalamanın gözünün yaşına bakmıcam sanırım. şimdiden söyliym yarın sürpriz olmasın :110:
Tabi etiketlerim herkesleri benimle ilgileninn. :KK45:
Bakk yoksa ağlarım :mad::mad:
way ebruşum, hiç bişi yememişsin ki kız, makarnaa yerine söle bi protein olaydı helee, bomba olurdu bomba :KK36:
Ayy süper olurdu ama sporu öğleden önce yapınca yetişemedim.
Bugunde geç kaldım.et tavuk falan yetişmez..
tamam kaptanım, çörekotu içiyorum derken 1 tk alıp çiğnicez mi? yoksa bu yağı-suyu falan mı? çok çok geçmiş olsun bu arada.
Yağı diye biliyorum. İştah da kesiyormuş.
ebruşum merakla yarını bekliyorum, süppersin valla :KK56:
Tişikkirr ederimm. :KK28::KK28:
ağlama kuzum beni de ağlatcan :KK42::KK42:
Sizde beni tek bırakmayın o zamn :KK8:
@servey takımın dengeyi bozdun bak bi kendi kendine konuşan daha oldu sayende :KK70:
Kötü örnek aldımm. :KK30:
ağlama akşama ilgilencem ben sele iş çok patron kızıyo
Söz mü?? :KK33:
ay ben de o haftalarda gazım mı var bebek mi kıpırdıyor anlamıyorum ki diye isyanlardaydım :KK48: ay özledim kız o zamanlarımı :KK51: şu kiloları verirsem inşallah ben de istiyorum tekrar :KK51:
Bak birkaç ay bırakmadan devam etsen süper motive olursun.
yaaaa ben menünü görmedim :KK53:
Ağlayayım istiyon demii :KK61::KK61::KK61:
çok güzel :KK9: çok çok az yiyorsun ama o_O
Sağolunn efeniimm :-)

Senin için hangisi daha çok iyi olucaksa onu seç tabi :))
Ve eşine isteyince neler yapabileceğini kanıtma
Kendine inan ki o da sana inansın.Bence bi 10 kilo vermeden diyete başladığını da söyleme :))
Bak daha çok gençsin. 1 tane yavrun var. Sende demişsin ikinciyi istiyorum diye neden daha sağlıklı bir anne olmayasın ki :))
Unutma her zamn imkan vardır.Sadece inan ve iste

kız beni bile gaza getirdin, psikolog musun sen, ne güzel yazmışsın :KK68:

Yağı diye biliyorum. İştah da kesiyormuş.

tamam canım, bakim bi ona.

Ayy süper olurdu ama sporu öğleden önce yapınca yetişemedim.
Bugunde geç kaldım.et tavuk falan yetişmez..

ay bi gögüs falan alsan ne güzel sote yaparsın, ne var onun pişiceğinde?

Son düzenleyen: Moderatör:
ay kendi doğum gününe denk getiremedin mi ya :KK48:
Bilerek getırmedık adlında hersey o gunu gosterıyordu
İlerde ben öldüğümde dogumgununu kutlayamaz huzunlu olurr ondannn:KK61: bir de oğlum var zaman kavramı yok cocukların biliyorsunuz, benım nıye aynı degıl ben de aynı gun dogabılırdım deyıp uzuldu daha dogmadan gel de ona anlatttt:KK70:

Eneee hepiniz anlasip bugunu trip atma günü mü ilan ettiniz? Yetisemiom ben size

Menuler guzel mi degil mi yarin anlicaz, artı gelenlerin demek ki iyi degilmis menuleri, ona gore bi ayar cekicez artik :p
Takımda isyan başlattımm.. :KK53:
Günaydın kızlar,

Dünkü menümü yazayım bende;

Sabah; 2 yumurtalı omlet, dukan ekmeği, yağsız süzme peynir

Ara; 5'li çay+ yeşil çay karışımı 1 kupa

Öğle; kalan dukan ekmeğim, kalan peynirim

Ara; bir elma, kayısılı form çay + kiraz sapı çayı karışımı 1 kupa

Akşam; bikaç fındık, bi kaç badem, 10 tane kadar fıstık (kınamız vardı yemek yiyemeyince uzun zamandır gözümde tüten kuruyemişe hayır diyemedim :KK42:)

su; 2 lt
spor; kınaya hazırlanma telaşı, azıcık oynama :KK48:

inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek nilsub nilsub ebrusonmez ebrusonmez
Menülere yorum yapmayarak protesto ediyorum. :halay::halay:
Iste o zamanlar bebise hazirlik zaten, dogunca da uyuyamayacagim icin son aylar insani doguma hazirliyor bence :)
Ne iyi niyetli bir bakış :))
Hormonlar zaharrr :işsiz:
Allahim bi akıllı yok şu takimda ya :KK53:
Ebrusum cok guzel bir menu umarim yarin guzel bir eksi ile geleceksin :KK15:
:kahve::kahve:

Bilerek getırmedık adlında hersey o gunu gosterıyordu
İlerde ben öldüğümde dogumgununu kutlayamaz huzunlu olurr ondannn:KK61: bir de oğlum var zaman kavramı yok cocukların biliyorsunuz, benım nıye aynı degıl ben de aynı gun dogabılırdım deyıp uzuldu daha dogmadan gel de ona anlatttt:KK70:

ay kuzum, ince düşünceli kuzum, insanın annesi gidince (Allah uzun ömürler versin hepsine de) her türlü üzülür zaten :KK61: ama oğluşuna bişi diyemem, haklı çocuk, yapabilioduysanız onu da denk getireydiniz, bari babasına denk getireydin kız :KK48::KK48:

hazır satan markalar da var canım .. tercih meselesi tabi .. ben diktirmeyi tercih ettim .. @Pdr93 canım bide artık gelinlik bakmaya başla derim.. ben 5 ay önce gelinlik bakmaya başladım 1,5 ay sonra karar verdim ve dikimine başlandı

canım akşam yemekleri yemiyorum ben asıl amacım bu akşam yememek.. yaptığım diyet denebilir.. boyum 1,73 83 kilodan 63 kiloya düşmüştüm bu sayede geçen sene evlendim doğum kontrol hapı bide yeni bi düzene alışma falan derken 71-72 kiloya çıktım 1 buçuk aya yakındır burdayım 67,5-68 kiloyum şuan .. tabldot yemeği ben dışardan söylüyorum küçük kaplarda geliyoo baya baya az oluyo mesela dün arnavur ciğeri yedim kuşbaşı büyüklüğünde 6 parça anca vardı o derece az yani :KK14:
hamilelik planı benimde var sınavım var mart ayında onu geçersem bide 63-65 kilo arasında olursam bebiş yapmak istiyomm :anneadayı:
Desenize 3-5 aya hepimiz bebek istiyor olacağızz. :))

Kızlar menümü gururla sunarımm.
Kahvaltı:
2 küçük yumurtadan menemen
3 kaşık yoğurt

Ara:
1 brdk form çayı
Öğle:
2k. domatesli makarna
1 kase yoğurt

Ara:
3 brdk yeşil çay
Akşam:
1.5 kase yoğurt
1 küçük elma
15 adet leblebi

Su: 1.5 litre
Spor:
Leslie 2 mile
50 ip atlama- 50sağ50sol bacak basen ert.
15 mekik- 30sn plank-100 twister
ebrusun dünki menünü kaçırmışım ama dünki sporun gözden kacacak gibi değildi
:KK42::KK42::KK42:
Suusss Ebrumm suuss canımmm..İçindenn ağğlaaaa
anaa servey 2 geldi
kuzlar az önce eve geldim biraz dinleneyim uykusuzluk çarptı
@wendy çörek otunun yağı soğuk sıkım olacak canım 1 tatlı kaşığı yemeklerden yarım saat önce içecek dikkat et hemen önce içersen iştah acıyor

Back
X