- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #219.801
Kalkıp kahvaltı yapayım tebrıklerı kabul ederım bırazdannnnnn
(sanırsın 55 kg olmuşun veysiş
he servey heee hala 75 lerdesın unutmaaaa
)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yasak sekerımmmm??? Isterlerse atsınlar valla, verdıgım yuzdeler ne olcakkkk???gemının lımana gelmesı ıle ılgılensın onlar nasıl geldıgıyle degıllllYasak değil mi kiz ,gruptan atmasinlar seni sonra:)
afiyet olsun canımm.. haticeye değil neticeye bakın kızlaarr hatunn kilo vermiş mi vermişş dağılıınnKeske o pastadan ıncecık almasaydımmm bu kdr dıle dustu madem yıyeydım en kalon dılımınden bıseye benzeseydıııı![]()
kiz misir çok kalorili yinede abartmadan ye sen,sakin sakin ye tamam mi saldirma sakinNe yasak sekerımmmm??? Isterlerse atsınlar valla, verdıgım yuzdeler ne olcakkkk???gemının lımana gelmesı ıle ılgılensın onlar nasıl geldıgıyle degıllll(vuhuuuuuuu cok esaslı kelam ettım kabul edınnn
)
Dagildimmm:afiyet olsun canımm.. haticeye değil neticeye bakın kızlaarr hatunn kilo vermiş mi vermişş dağılıınn![]()
serveycim, gece çocuk aç kaldığından uyumuyo olabilir mi? kız sütün kalmaz geceye, söle yesen doysa da uyusa kuzucuk ya, ba analık duygularım kabardı yine![]()
Nazar degmesın öncelikle, dr kontrolunde mama verıyor musun dıye sırdu dr yok dedım cunku aylık anne sutuyle alması gerekenden fazla almış teyzesiiii
sureklı kusup reflu olmasına ragmennnn
![]()
Hayatım mısır yemıyecegım (gercı bulsam yerım cok severımmmkiz misir çok kalorili yinede abartmadan ye sen,sakin sakin ye tamam mi saldirma sakin![]()
Dağılmayınnn sevıyorum sızlerıııııafiyet olsun canımm.. haticeye değil neticeye bakın kızlaarr hatunn kilo vermiş mi vermişş dağılıınn![]()
Haaaa ödül günü diyosunn anladimmm,benim kafaya bak hehehHayatım mısır yemıyecegım (gercı bulsam yerım cok severımmm) kendımı MISIR ulkesıne benzetıyorum 7 yıl bolluk 7 yıl kıtlık olurmus ya ulkede o mısal, haftaıcı ve haftasonu moduuuu
![]()
Alıntıyı sılsene sekerr nazar degmesınnnmaşallah maşallah o zamansus sus anlatma
![]()
Heheh almanda yeter kiz :)))fyzanur seni listeye almısım da kilo farkını az hesaplamısım :)) Sabah sabah afyonum patlamamıs demek ki :)
Pastaya
Zaten her ünide olmayan bir bölüm.. Nasip canım.Genetık turkıye de cok ılerletılebılecek bır alan degılmış ama eminim cok zevklidır ben dr olmak ısterdım ama unv sınavındakı sanssızlıktan olmadı kısmet degılmışşş
Alıntıyı sılsene sekerr nazar degmesınnn
Çok çok çok haklisinnnPastayalar degıl kaptanım yanlış olmasın önemlı bır detay oo