Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayrli aksamlar kizlar bgun cok ugrayamadim arada yazilari okumaya calstim ama katilamadm knusmalara ben pazartesi gunune hedef koyuyorum hedef koyunca ona ulasmak icin elimden geleni yapiorum ve ulasiyorum galiba bu cuma icin 69.5 demstim 69.4 cktim oyuzden bu pazartesi hedefim 68.8 ;)

toplight toplight kaptanım bende yeme kültürü nasıl oluştu
Gittiğim şehirler
Kayseri Nevşehir Niğde Konya karaman mersin adana Antalya Muğla aydın İzmir Manisa İstanbul Eskişehir Trabzon Rize bayburt Erzurum Diyarbakır Çankırı tokat Yozgat Ankara ama hala gidemedigim ne çok yer var :-)

Cok yerlere gtmissin canm sen ogretmenmiydin benim gordugum yerler okadr azki ankara samsun ordu duzce balikesir istanbul bu kadr seninkilerin yaninda minnacik kaldilar :KK48:

toplight toplight kaptanım bende yeme kültürü nasıl oluştu
Gittiğim şehirler
Kayseri Nevşehir Niğde Konya karaman mersin adana Antalya Muğla aydın İzmir Manisa İstanbul Eskişehir Trabzon Rize bayburt Erzurum Diyarbakır Çankırı tokat Yozgat Ankara ama hala gidemedigim ne çok yer var :-)
Aydın'in neyini begendin söyle bakayim canım memleketimin :))
Hayrli aksamlar kizlar bgun cok ugrayamadim arada yazilari okumaya calstim ama katilamadm knusmalara ben pazartesi gunune hedef koyuyorum hedef koyunca ona ulasmak icin elimden geleni yapiorum ve ulasiyorum galiba bu cuma icin 69.5 demstim 69.4 cktim oyuzden bu pazartesi hedefim 68.8 :KK66:
Hadi insallah ulasirsin canim :)

Bugünkü menümü sayıyorum hemen
Sabah saat 8 de
7 zeytin bir incir
1 sade yumurta kızarmış sarısını sulu bıraktım
1 dilim ekmek

Akşam saat 17 de
2 kaşık et kavurma
Salata

Spor sahilde yürüyüş
80 kalorilik stepper
Şimdi 1000 kalorilik spor yapcam nasipse:KK49:

Bgunku menum gelsin ozman
Protein+sebze 1.gun
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Kk peynir
1 kupa 5'i bi yerde cayi

Arada su ve kiraz sapi cayi

Ogle 15.00

2 kasik yulaf kepekli yogurt
Kendime odul verdim bgun
1 tane cikolatali gofret yedim :olamaz:

Aksam 19.00
Firinda 2 tavuk baget
1 kcuk kase kirmizi lahana salatasi
1 bardak zero

Simdi 5'bi yerde cay
1kupa kiraz sapi cayi iciyorum ve su

Bgun temizlik yaptim yemek fln biraz daha omzum duzelene kadr spor yapmaya korkuyorum suanlik dnleniyorum pazartesi leslie ve platese baslicam insallah ;)
nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek toplight toplight

Yavvvv millet 8 saattır ne kokorec bıraktı ne kımru ne cıborek emzıklı bu kadın dıyen yok hamıle var dıyen yokkkk ama bız bır franbuazlı pasta dıyelım hemı de parmak kalın kalınlıgında ya bırakın allasennnnn:63::63::63:
Haklısın valla kuzum.. Ne diyelimm.Ye gitsinn sen bize bakma
Kilo verdiğin sürece sıkıntı yok.

Bugünkü menümü sayıyorum hemen
Sabah saat 8 de
7 zeytin bir incir
1 sade yumurta kızarmış sarısını sulu bıraktım
1 dilim ekmek

Akşam saat 17 de
2 kaşık et kavurma
Salata

Spor sahilde yürüyüş
80 kalorilik stepper
Şimdi 1000 kalorilik spor yapcam nasipse:KK49:
kız o nasıl spor 1000 kalorilik olan... karatay gibi 2 öğün mü yapıyosun

Bgunku menum gelsin ozman
Protein+sebze 1.gun
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Kk peynir
1 kupa 5'i bi yerde cayi

Arada su ve kiraz sapi cayi

Ogle 15.00

2 kasik yulaf kepekli yogurt
Kendime odul verdim bgun
1 tane cikolatali gofret yedim :olamaz:

Aksam 19.00
Firinda 2 tavuk baget
1 kcuk kase kirmizi lahana salatasi
1 bardak zero

Simdi 5'bi yerde cay
1kupa kiraz sapi cayi iciyorum ve su

Bgun temizlik yaptim yemek fln biraz daha omzum duzelene kadr spor yapmaya korkuyorum suanlik dnleniyorum pazartesi leslie ve platese baslicam insallah :KK66:
nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek toplight toplight
gofret olmayaymış menün çok güzel olucakmış...:KK48:

Senin boyda uzundu ideale yaklaştım sende en azından mekikle destekle diyetini daha hızlı incelirsin gayet guzel bir gelin olacaksın
Ya çok aşırı uzun olmasa da 166 ben gelinlikte çok iri dururum. Diye düşünüyordum ama korktuğum gibi durmadı. Şu 70 in altına bir inim baya mesut olacam

Back
X