Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay beni boşverin kızzzzz ben boş verdim kendimi sohbete gelirim artık :olamaz:
Ole deme canim hep brber kilo vericez insallah cocugun hasta dye bu hafta asilamadn ama olsn sen devm et geleck hafta insallah verirsn takimn cogu bu hafta lahana corbasi dyeti yapio sende katil aralarina en az 3 kilo verirsn motive olursn tam gaz aslirsn en azndan diyetine ;)

Ole deme canim hep brber kilo vericez insallah cocugun hasta dye bu hafta asilamadn ama olsn sen devm et geleck hafta insallah verirsn takimn cogu bu hafta lahana corbasi dyeti yapio sende katil aralarina en az 3 kilo verirsn motive olursn tam gaz aslirsn en azndan diyetine ;)
Sağol canım...
İyi geceler tatlı rüyalar...

kız o nasıl spor 1000 kalorilik olan... karatay gibi 2 öğün mü yapıyosun

100 jumple jack
100 squat
100 mekik
25 te şınav
Birer dakika ara ile 3 kez bu şekilde yapıyorum 1000 kalori ediyormuş da ben sadece ilkini yapabildim. Bacaklarım acıdı. Şimdi stepperda bin kaloriye tamamlamaya çalışacağım.:KK50:

Selamlar datluslarrr,eve gelip 2 saat uyuyunca bı kafam yerıne geldı dönüyom sıze..
Ayrıca bugün maşallah konuşmadıgınız yüksek kalorılı cici seyler kalmamışş :63: yapman şunu yahuu eşşeğin aklına karpuz kabugu düşürmeyin :D :D

Menülere yorum da bu aksamdan ıtıbaren yapmaya calısıcam.. farkındasınız zaten kızlar cok yogunum vakıt bulamıyorum. muhabbete bıle zor gelıyorum bazen.. neyse kaptanlarınızı beklemeyın sız soyleyın bırbırınıze bıseyler ;)
Ayrıca kilo veren herkescikleri çookk çoook tebrık edıyorum basarınız daim olsun hiç artılarla gelmeyın -benım gıbı :110: - neyse düştüysek kalkarız nedir yani :KK59:
Merhaba bayanlar bugün aşırı yoğundum. Haftasonu da öyle olacağım. Malesef mesajları okuyamadım. Kaçıncı olduk etiketlwyebilir misiniz? Ben diyete tam gaz devam. Bugünkü menum:
Sabah: 2 yumurtayla yapılmış jambonlu yumurta, espresso
Ogle: 2 köfte, yoğurt, turşu
Aksam: Semizotlu yoğurt
Su: 1 lt Spor: 30 dk tempolu yurume
@KumraL_KrakeR çok tatlısın.
Pazartesi gelinlik provasına 72 kilo gitmek istiyorum hadi inşallah
Öncelikle 2. olduk sanırım canım. Menün de çok guzel olmus bıraz daha su içmeye calıssan faydasını görürsün tatlım.. Umarım kafana yatan gelınlıgı bulursun bır an once. çok heyecanlı bı deneyımmm.. kız ıcıne sınenı gössterırsın bıze artık ;)
Selam millettttttt
Selam serveyım :KK15: napann?? ;)
Bu arada gelinlikte düşündüğüm kadar kilolu durmadım çok mutluyum o yüzden. 74 e indiğimde de cook sevindim. Darısı 70 e
Ay masallah sana tatlım cok guzel bı gelın olucaksın ınanıyoruz bız sana :KK15:
Bugünkü menümü sayıyorum hemen
Sabah saat 8 de
7 zeytin bir incir
1 sade yumurta kızarmış sarısını sulu bıraktım
1 dilim ekmek

Akşam saat 17 de
2 kaşık et kavurma
Salata

Spor sahilde yürüyüş
80 kalorilik stepper
Şimdi 1000 kalorilik spor yapcam nasipse:KK49:
Güzel menu olmus afıyet olsun canım.. mıllet yazmıs hep nasılmıs bu 1000kalorılık spor at bıze de bızde nasıplenelım ;)
Bgunku menum gelsin ozman
Protein+sebze 1.gun
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Kk peynir
1 kupa 5'i bi yerde cayi

Arada su ve kiraz sapi cayi

Ogle 15.00

2 kasik yulaf kepekli yogurt
Kendime odul verdim bgun
1 tane cikolatali gofret yedim :olamaz:

Aksam 19.00
Firinda 2 tavuk baget
1 kcuk kase kirmizi lahana salatasi
1 bardak zero

Simdi 5'bi yerde cay
1kupa kiraz sapi cayi iciyorum ve su

Bgun temizlik yaptim yemek fln biraz daha omzum duzelene kadr spor yapmaya korkuyorum suanlik dnleniyorum pazartesi leslie ve platese baslicam insallah :KK66:
nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek toplight toplight
Kız bıtmıyo bu ödüllerin.. neyse gofret dısında güzel menü olmus tatlım.

Nasıl tamamlayacaksam artık. 333 kalori + 4bin adım =125 kalori şimdi. 70 kalori yi sayarsak bugün 500 kaloriyi halletmiş bulunuyorum.:halay:

Eklentiler

• IMG_2016.webp
    IMG_2016.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 24
Sağol canım...
İyi geceler tatlı rüyalar...
saol canim sanada hayrli gecelerrr :KK66:

Selamlar datluslarrr,eve gelip 2 saat uyuyunca bı kafam yerıne geldı dönüyom sıze..
Ayrıca bugün maşallah konuşmadıgınız yüksek kalorılı cici seyler kalmamışş :63: yapman şunu yahuu eşşeğin aklına karpuz kabugu düşürmeyin :KK70: :KK70:

Menülere yorum da bu aksamdan ıtıbaren yapmaya calısıcam.. farkındasınız zaten kızlar cok yogunum vakıt bulamıyorum. muhabbete bıle zor gelıyorum bazen.. neyse kaptanlarınızı beklemeyın sız soyleyın bırbırınıze bıseyler :KK66:
Ayrıca kilo veren herkescikleri çookk çoook tebrık edıyorum basarınız daim olsun hiç artılarla gelmeyın -benım gıbı :110: - neyse düştüysek kalkarız nedir yani :KK59:

Öncelikle 2. olduk sanırım canım. Menün de çok guzel olmus bıraz daha su içmeye calıssan faydasını görürsün tatlım.. Umarım kafana yatan gelınlıgı bulursun bır an once. çok heyecanlı bı deneyımmm.. kız ıcıne sınenı gössterırsın bıze artık :KK66:

Selam serveyım :KK15: napann?? :KK66:

Ay masallah sana tatlım cok guzel bı gelın olucaksın ınanıyoruz bız sana :KK15:

Güzel menu olmus afıyet olsun canım.. mıllet yazmıs hep nasılmıs bu 1000kalorılık spor at bıze de bızde nasıplenelım :KK66:

Kız bıtmıyo bu ödüllerin.. neyse gofret dısında güzel menü olmus tatlım.
ayy evet ya servey servey e cektim galiba :olamaz:
Kacamak yapmadan duramiyorum :KK43: nese kilo veriyorum ama yinede ona sukur :KK48: bu arada yuzdelere baktim 2. gorunuyoruz suan bide bireysellerde 5 puan farkla 3.lugu kacirmisim :KK70: haftaya gorursunuz siz bireyselerdeki derecelere giricem :63::lülülü:

Bahsettiğim 1000 kalorilik spor:halay::halay:

Eklentiler

• IMG_1996.webp
    IMG_1996.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 33
Bir De ayrı ayrı kalori hesaplarına baktım. Yaklaşık bir turda üç yüze yakın kalori kayboluyor. Yani bence doğru günde 1000 kalori yakmak mümkün bu uygulama ile:KK49:

saol canim sanada hayrli gecelerrr :KK66:

ayy evet ya servey servey e cektim galiba :olamaz:
Kacamak yapmadan duramiyorum :KK43: nese kilo veriyorum ama yinede ona sukur :KK48: bu arada yuzdelere baktim 2. gorunuyoruz suan bide bireysellerde 5 puan farkla 3.lugu kacirmisim :KK70: haftaya gorursunuz siz bireyselerdeki derecelere giricem :63::lülülü:

Haftaya birincilik benim nasipse :halay:

toplight toplight kaptanım bende yeme kültürü nasıl oluştu
Gittiğim şehirler
Kayseri Nevşehir Niğde Konya karaman mersin adana Antalya Muğla aydın İzmir Manisa İstanbul Eskişehir Trabzon Rize bayburt Erzurum Diyarbakır Çankırı tokat Yozgat Ankara ama hala gidemedigim ne çok yer var :-)
Sen Aydına geldin mi ben Aydın lıyım ne yedin bakem

toplight toplight kaptanım bende yeme kültürü nasıl oluştu
Gittiğim şehirler
Kayseri Nevşehir Niğde Konya karaman mersin adana Antalya Muğla aydın İzmir Manisa İstanbul Eskişehir Trabzon Rize bayburt Erzurum Diyarbakır Çankırı tokat Yozgat Ankara ama hala gidemedigim ne çok yer var :-)
ayse cim bende iş dolayısı ile sanırım türkiyedeki illerin %90 ına gittim birde iş için gidince malum orda ne yenir muhabbeti gerci o zamanlar 50 li kglardaydım cocuklardan dolayı bir de işyerinde yasanan sorunlardan dolayı son yıllarda pek seyahate gitmesem de benimde iyidir yeme kültürüm @morordek canım aydında ben kabak tatlısını çok sevmiştim kız
Bugünkü menümü sayıyorum hemen
Sabah saat 8 de
7 zeytin bir incir
1 sade yumurta kızarmış sarısını sulu bıraktım
1 dilim ekmek

Akşam saat 17 de
2 kaşık et kavurma
Salata

Spor sahilde yürüyüş
80 kalorilik stepper
Şimdi 1000 kalorilik spor yapcam nasipse:KK49:
wawww acısını çıkaracam diyorsun bülracım maşallah diyorum sen bak buralardan ayrılma incecik olcan
@nilsub tatlım iyi olmasına sevindim tatlım oğluşunun
özgecim sınavlar bitti mi bittiyse sende rahatlarsın
hadi kızlar iyi geceler

wawww acısını çıkaracam diyorsun bülracım maşallah diyorum sen bak buralardan ayrılma incecik olcan
nilsub nilsub tatlım iyi olmasına sevindim tatlım oğluşunun
özgecim sınavlar bitti mi bittiyse sende rahatlarsın
hadi kızlar iyi geceler
İnşallah inşallah kesinlikle buranın etkisi baya fazla üzerimde. Artık aksatmak yok nasipse.:halay:

Back
X