Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inş matildacım kaç kere geldim izmir e ama izmir deyince ben ya konak ta gezmeyi ya da eski foçada balık yemek aklıma geliyo hiç kumru denememiştim hep balık türevi hazır taze bulmuşken
Çeşme'de Kumru yemek üstünede sakızlı dondurma yaz akşamları denizden sonra yapılacak en güzel keyifler :)
Ama aslen Aydınlıyım cnm kabak tatlısı çok güzel olur keşkek te harika olur:)

:KK70:Varan 1
image.webp

Sayın jüri servey servey veysiye hatunun aforoz edilmesini talep ediyorum
toplight toplight morordek morordek nilsub nilsub cuma günü neyle çektiniz kafayı tüm takım sıyırmış :KK70: :KK70: kumrular,tatlılar.. noluyonuz yaaa :KK70: :KK70: :KK70:
Ya şaka bi yana ne Paylaştığımıza biraz dikkat edelim gerçekten reglim beni yiyo şuanda o sütlaç görüntüsü beni bitirdi kilo vermek için burdayız böyle nası motive olcaz demi ama sayın jüri

Ben de bi bakayım dedim kızlara,meyve komasına girdim koca bi tabak yedim gidem kızlara söyleyeyim ki durdursunlar beni diye.. gördüklerime bak :KK12: kulaklarımla ve gözlerimle inanamıyorum :KK57:
Cnm ben meyveyi yoğurtla yiyorum doyurucu oluyo hemde çok yemeyi onluyo

ayse cim bende iş dolayısı ile sanırım türkiyedeki illerin %90 ına gittim birde iş için gidince malum orda ne yenir muhabbeti gerci o zamanlar 50 li kglardaydım cocuklardan dolayı bir de işyerinde yasanan sorunlardan dolayı son yıllarda pek seyahate gitmesem de benimde iyidir yeme kültürüm morordek morordek canım aydında ben kabak tatlısını çok sevmiştim kız

wawww acısını çıkaracam diyorsun bülracım maşallah diyorum sen bak buralardan ayrılma incecik olcan
nilsub nilsub tatlım iyi olmasına sevindim tatlım oğluşunun
özgecim sınavlar bitti mi bittiyse sende rahatlarsın
hadi kızlar iyi geceler
Aslında arkadaşım öyle bir gezi grubuna takılıyor Turkiyeyi geziyorlar

Bunlar ne gı gece gece tövbe tövbe
Günaha girdin benden söylemesi bunları yediysen hele ki o sütlacı küstüm sana veysiş
Şu regli derdiyle kıvranırken bu yapılır mı ağzımı suyu teli bozcak yani o derece
Canımın içi butun ısrarlara ragmen coguna elımı surmedım hatta kızdım koydukları ıcınn
Yok sutlusun ye yok bısey olmaz ne cekıyorum onu anlatmaya calıştım b... nu cıkartmışlar o derece yanıııı
Öğrencı arkadaslarımdan özur dılerım

Back
X