Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya şaka bi yana ne Paylaştığımıza biraz dikkat edelim gerçekten reglim beni yiyo şuanda o sütlaç görüntüsü beni bitirdi kilo vermek için burdayız böyle nası motive olcaz demi ama sayın jüri
Bence deee bugunden snr dıkkat edelim kolumu ısırdımmm sınırden mumkun oldugunca paylasmayalımmm hakklısınız butun haftamın gayretı cope gıttı bugun benım bundan snr saglıklı atıstırmalık yada kılo verenlerle ılgılı seyler paylasalımmm

servey servey eşimi gönderdim pastaneye sütlaç alıp gelcek günahı boynuna artık
Abovvvv millet butun gun kumru dedı keskek dedı sakızlı dondurma dedı kabak tatlısı dedı cıborek dedı kı eskısehırde okudum ben kokorec dedı ben kımseyı gondermedım almaya :KK53:gecen hafta resım koymamıştım sadece frambuaz dedım tum haftaaaaa kafamda franbuaz cıktı yedıgım taslardannnn:KK43: bugun komık olsun yıne ve sınırımden paylastım yoksa facede yedıgını koyanlara uyuz olurumm
Kustum sızeeeeee:duduk:

Son düzenleme:
Abovvvv millet butun gun kumru dedı keskek dedı sakızlı dondurma dedı kabak tatlısı dedı cıborek dedı kı eskısehırde okudum ben kokorec dedı ben kımseyı gondermedım almaya :KK53:gecen hafta resım koymamıştım sadece frambuaz dedım tum haftaaaaa kafamda franbuaz cıktı yedıgım taslardannnn:KK43: bugun komık olsun yıne ve sınırımden paylastım yoksa facede yedıgını koyanlara uyuz olurumm
Hem suçlu hem güçlü asıl biz küsüz

Bahsedınce de alamayanların canı ceker konusmayalımmm artık,
ben de elime vurdum şimdııı ılk ve sondu koymam bıdaha cektıgım ezıyetı, maksat paylasarak yeme kız sakın dıye benı gazlamanızdı...
Cekerken yakalancakyım az daha rezalettt:KK70:

IMG_20161112_015219.webp

Bende saglikli paylaşım yapım dedim :-) bu hafta 1.ciligin şerefine afiyetle yiyeceğim turna balığı eşim balık tutmaya gitmişti .Artık yarın bende +1 gelirim yarın yediğim cissslardan yemeklere doymazdim ama içimde bi rahatsiz oldu @serveyin paylaştıkları 0 kan grubuna ne zararlı hepsi var yesem onları tekrar 95 olurum kendime kk sözü veriyorum yılbaşına kadar odullerde kh yemicem

Bende saglikli paylaşım yapım dedim :-) bu hafta 1.ciligin şerefine afiyetle yiyeceğim turna balığı eşim balık tutmaya gitmişti .Artık yarın bende +1 gelirim yarın yediğim cissslardan yemeklere doymazdim ama içimde bi rahatsiz oldu @serveyin paylaştıkları 0 kan grubuna ne zararlı hepsi var yesem onları tekrar 95 olurum kendime kk sözü veriyorum yılbaşına kadar odullerde kh yemicem
Kız yarısını bana gonder cok guzel gorunuyorrr
Kocamı gondersem bu saatte bulamaz daaa:KK70:

Kız yarısını bana gonder cok guzel gorunuyorrr
Kocamı gondersem bu saatte bulamaz daaa:KK70:
Bu balığı zaten zor bulmak yakın bi ırmak varsa gidip tutsun ben 6ya boldum çok büyüktü bir porsiyon rahat olur cumartesi yada pazar balık günüm yarın saf protein için pisirecem gel beraber olsun :-)

Bu balığı zaten zor bulmak yakın bi ırmak varsa gidip tutsun ben 6ya boldum çok büyüktü bir porsiyon rahat olur cumartesi yada pazar balık günüm yarın saf protein için pisirecem gel beraber olsun :-)
Ne guzel olurduuuuu keske gelebılsemmm:KK50:
Bu arada canım sıkıldı yaaa keske gıtmeseydım sevdıklerınden ıkram ettıler amaaa:KK12:dun baska bır arkadasta toplanıldı gıtmedım sadece kahve olsa ne guzel olur

Uılbasında 69 olmalıyımmmmm
Ama şimdı kup gıbıyımmmm maleseffff
Bu hafta kılomu koruyayım yeterrrr

Iyi gecelr kizlar
Ben cok kotu oldum bugun :cry: lahana diyetino baslar baslamaz biraktm ellerim tutredi cok fena bayilcaktm az daha ve suan afedersnz cok fena kabiz oldum karnim sisti yapmiycam ben boyle seyelr patatse diyetide beni bole yapmisti:KK43: @w e n d y ebrusonmez ebrusonmez
Çok geçmiş ol sun canim,normal beslen boşver boyle şeyleri,her bünye uygun değil,benimkide degil

Back
X