Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar; lahana diyetinin ilk günüyle karşınızdayım :) medusa38 medusa38 senin tarifinle yaptım böyle bi yemek yok valla, inanılmaz lezzetli olmuş, eşim de başladı benimle dur bakalım akşama neler yiyip gelicek :)

Ev işi çamaşır bulaşık beni bekler, öpücükler hepinize :)
Sevindim cnm tadını beğenmne artık rahat yersin dükan topigi bayagdir girmiyordum biri yazmış dukanla 57 ye düştüm verdiğim kilolarida almadim diye :-)

O nasıldı canım anlatsanaa

IMG_2345.webp

Valla patatesi çok severim zorlanmadan yapmıştım, öyle hemen almadım da, gerçi o zaman ilk bununla başlamıştım haliyle ödem falan çoktur diye düşünüyorum, 4 gün yapmıştım hatta 4.gün bozmuştum bile denebilir, 2,5 kilo vermiştim.

Eki Görüntüle 1910474

Valla patatesi çok severim zorlanmadan yapmıştım, öyle hemen almadım da, gerçi o zaman ilk bununla başlamıştım haliyle ödem falan çoktur diye düşünüyorum, 4 gün yapmıştım hatta 4.gün bozmuştum bile denebilir, 2,5 kilo vermiştim.
Kız bu kadar patatese kabız falan olma :KK48:

Sevindim cnm tadını beğenmne artık rahat yersin dükan topigi bayagdir girmiyordum biri yazmış dukanla 57 ye düştüm verdiğim kilolarida almadim diye :-)

Ay yeter azıcık değişiklik yapmam şart oldu benim, bu haftayı kazasız belasız atlatayım da sonra bakıcam duruma :)

Sen napıosun nasılsın? Oğlanlar iyi dimi? Bugün saf protein mi yapacaksın şimdi?

Bu arada takım olarak ikinci olmusuz, hepinizi tebrik ediyorum kizlar. Her ne kadar kalorili seyler konussak da bazen lutfen hayallerimizde kalsin, nefsimize hakim olmaya calisalim :) super gidiyoruz cunku

medusa38 medusa38 seni ayrica tebrik ediyorum mukemmel bir yuzden vardı boylece birincilik de gelmis :KK66: :KK9:
Tesekkur ederim kaptanım

Ay yeter azıcık değişiklik yapmam şart oldu benim, bu haftayı kazasız belasız atlatayım da sonra bakıcam duruma :)

Sen napıosun nasılsın? Oğlanlar iyi dimi? Bugün saf protein mi yapacaksın şimdi?
Cocuk iyi saol cnm hepimizin ki iyi olsun şimdi tartilip dünün günahını ogrenecem Aslında yarin başlıyor saf proteinde dunu atmak için bugünde yapalım dedik

Ben de erkencilerdenim sekerler ama sanırım uyumaya geri döneceğim

Dedik sana 1000 kalori yakmak kolay degil diye :) tamam o program baya kalori yaktiriyor gibi ama tamamlamasi zordur

Ya ben de kabak tatlisini bi turlu sevemedim ama guzel olur heralde :))

Vallahi hemseri çıktık sanırım :)
Nazilli'denim ben, sen neresinden canım?

Oh oh bak Aydinliya işi biliyor :) keşkek de sevmiom ben gerçi ne bicim Aydinliysam :KK70:

Ayrica @servey seni takimdaki aç kurtlara emanet ediyorum, gecen hafta akillanmadin sanırım sen :)
Yengemiz Nazilli'den ben merkezden eşim incirliovadan cnm

günaydın kızlar

hasta oldum üşüttüm ya bi boğaz agrısı öksürük mahfetti beni sabaha kadar..:hasta:

dünkü menümü yazayım

sabah
muz,elma,armut doğradım meyveli yoğurt yaptım üstüne biraz yulaf kepeği döktüm
1 fincan şekersiz sütsüz kahve

öğlen
muz,kivi,armut doğradım meyveli yoğurt yaptım gene üstüne yulaf kepeği döktüm biraz

ara 1 elma

akşam avakado ezmesi yaptım limonlu sarımsaklı ve biraz zeytinyağıyla ezdim kaşık kaşık yedim çok güzeldii :KK68:
1 tane greyfurt yedim

işe gelirken 35 dk yürüdüm
2,5 litre kadar su

hastayım ama pazartesi + çıkmamak için ilaç içmek istemiyorum bakalım inşallah kötü olmam iyice:KK43:

@toplight @inatettimolacak morordek morordek
Geçmiş olsun cnm

Geçmiş olsun canım, kendine uygun olanı yap sen, zorlanmanın manası yok zaten :KK43:

Ay ben patates diyetiyle de 4 günde 2,5 kilo vermiştim, en zevk aldığım diyetlerden biriydi o da :)

Onu da bi ara yeniden yapim olmazsa :)
Onu nası yaptın wendy cim ilgimi çekti 4 günde 2.5 çok iyimiş

Merhabalar gözel bağyanlar.
Öncelikle spor kesinlikle bende kilo yapıyor. Yada bu ara fazlasıyla su tutuyorum. İnşallah pazartesi isveç diyetiyle bu sorunum tamamen hallolur. Hevesim kırılıyor valla:KK34::silah:

Back
X