Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Diyetisyen diyetim.webp

Ben bu diyeti uygulamayı düşünüyorum yaaa.. Yeni başladığım için yüksekten başlatması normal bence.. 1 ay sonraya kontrol yazdı.. Ozaman düşürecektir muhakkak.. Ben diyetisyenle bir iki pazarlık yaptım :KK53:

Gece ara öğününde haftada iki kez 2 top sade dondurma yicem :dondurma: bi de ballı süt içicem meyve yemicem. 1 çay kaşığı bal atabilirsin dedi.

Onun dışında yumurtanın tamamen dışlanmış olmasına ayar oldum çünkü ben hem hergün yumurta yerim hem de kolestrolüm yok gayet düşük yani alt sınıra yakın yani alt sınır 35 benim kolestrolüm 41 üst sınır 70. benim yumurtadan yana engellenecek bi durumum yok kusura da bakmasın kontrolde de söylicem hergün 2 yumurta yerdim 1'e düşürürüm en fazla yani:63:

Arkidişler bi itiraf o_O Haftasonu beni kandırdılar pazartesi başlarsın dediler ben bugün başladım diyete :KK17: Bugün de sabah kalkamadım esmer un karışımı ile yaptığım havuçlu tarçınlı cevizli kekten 1 dilim yanında da kakaolu süt (126 cal) yedim içtim iş yerinde :KK22: kuşlukta meyve yemicem 1 kakaolu süt daha aldım onu içicem meyve de yok zaten yanımda öğle arası marketten alıcam. Sabah geç kaldım servisi de kaçırdım eşim kaldırmamış giderken beni ondan böyle oldu maalesef:KK14: ama ben çok da kötü bi menü olduğunu sanmıyorum kahvaltı için

Dün de dikkat ettim baya ama.. Dün sabah (sabah dediğim yani 11.00) booool yeşillikli 1 haşlanmış patates 1.5 haşlanmış yumurta ile salata yaptım 2 dilim karabuğdaylı ekmekle yedim. sonra evi toparlayıp kızımla parka gittik. Dönünce saat 17 de biraz peynir, biraz tereyağı, domates-salatalık, 2 dilim karabuğdaylı ekmek, yarım simit yedim. Kahvaltımsı yani. Sadece Akşam yemeği geç oldu biraz 5 tane pazı sarması 5 tane lahana sarması (içinde pirinç yok bulgur ve yeşil mercimek var) yanında da iki kase cacık içtim.

wendy cim bakalım benim ne olacak bugün başlıyorum bakalım

hadi hayırlısı bakalım kaptanım, ben olduğum yerden bi yere gidemiyorum valla, dukanla da lahanayla da gitmedi benim :KK43:

ilk gün 62,2 ile başladım, ertesi gün 61,9 bugün sabah 62,2 yine, hani gidicekti :KK43: gitmiyo, belki patates, bol meyve falan yedim ondan diyorum :KK43: nilsub nilsub kocam 94,9 görmüş bugün, adam veriyo ben veremiyorum, sanırım benim idealim 62, gitmiyo yaa :KK42:

Tartıldınmı kaçsın...

Eki Görüntüle 1911168

Ben bu diyeti uygulamayı düşünüyorum yaaa.. Yeni başladığım için yüksekten başlatması normal bence.. 1 ay sonraya kontrol yazdı.. Ozaman düşürecektir muhakkak.. Ben diyetisyenle bir iki pazarlık yaptım :KK53:

Gece ara öğününde haftada iki kez 2 top sade dondurma yicem :dondurma: bi de ballı süt içicem meyve yemicem. 1 çay kaşığı bal atabilirsin dedi.

Onun dışında yumurtanın tamamen dışlanmış olmasına ayar oldum çünkü ben hem hergün yumurta yerim hem de kolestrolüm yok gayet düşük yani alt sınıra yakın yani alt sınır 35 benim kolestrolüm 41 üst sınır 70. benim yumurtadan yana engellenecek bi durumum yok kusura da bakmasın kontrolde de söylicem hergün 2 yumurta yerdim 1'e düşürürüm en fazla yani:63:

Arkidişler bi itiraf o_O Haftasonu beni kandırdılar pazartesi başlarsın dediler ben bugün başladım diyete :KK17: Bugün de sabah kalkamadım esmer un karışımı ile yaptığım havuçlu tarçınlı cevizli kekten 1 dilim yanında da kakaolu süt (126 cal) yedim içtim iş yerinde :KK22: kuşlukta meyve yemicem 1 kakaolu süt daha aldım onu içicem meyve de yok zaten yanımda öğle arası marketten alıcam. Sabah geç kaldım servisi de kaçırdım eşim kaldırmamış giderken beni ondan böyle oldu maalesef:KK14: ama ben çok da kötü bi menü olduğunu sanmıyorum kahvaltı için

kötü değil diyosun ama ben pek beğenmedim kaffaltını, hem kek, hem süt, hemde kakaolu, hemde şeker çarpı 2 almışsın, sana masum geliyo sanırım ama 3 aydır ağzıma kek vs tarzı unlu hamurişi koymadım ben :olamaz:

Yarın +2 gelırım deme sebebım de ev cok karısıktı hep gec yedım kahvaltıyı gec yaptım ara oğun yoktu su ıctıgımı hatırlamıyorum wc ye cıkamadım hep olumsuz gectııı ama cumaya toparlarımmm kg mu koruma hedefımı tutturcam merak etmeyınn hırslıyım onda sorun yok @Pdr93 ancak sutum de sankı azaldı gıbı belkı streslıyım ondandırr o yuzden hızlı vermeyı yavaslatmam gerekk sut cok önemlı anneler bılırrr kesılır dıye strese gırdım ve haftasonu boyu da azdı:KK61:agladımmm hattaaa neden bu kuzucummmm yoksa ıddıa edıyorum bırıncı olurum sartlar uygun olsa dogru mu sahnurummm @toplight

Canım benim kızımda 7 aylıktı ek gıdaya geçtiği için diyete başlamıştım ben 1 hafta kadar yaptım ama süt müt kalmadı bende anlamadım hiç.. diyet stresinden mi bilmem çünkü aşırı bişey yapmıyordum su da içiyordum o_O bıraktım sonra ben 11.ayda başladım tekrar.. Bence stresi bırakmalısın. Kaç çıktığın önemli değil sen sağlıklı beslen kilo da giderse ne ala ama canını hiç sıkma.. Herşey için bu böyle yani sadece kilo için değil.. kafan hep rahat olsun bunu yapmaya çalış :KK19:

Eki Görüntüle 1911168

Hoş geldin goruşemedik bu ara oğluşumla uğraştım azcık...
Kızın nasıl..
Listen sabaha çok az bir kere ...
Ay seninle bende bahane çok tatlım...kekle meyveli sut hiçte masum değil...:(

hadi hayırlısı bakalım kaptanım, ben olduğum yerden bi yere gidemiyorum valla, dukanla da lahanayla da gitmedi benim :KK43:

ilk gün 62,2 ile başladım, ertesi gün 61,9 bugün sabah 62,2 yine, hani gidicekti :KK43: gitmiyo, belki patates, bol meyve falan yedim ondan diyorum :KK43: nilsub nilsub kocam 94,9 görmüş bugün, adam veriyo ben veremiyorum, sanırım benim idealim 62, gitmiyo yaa :KK42:

kötü değil diyosun ama ben pek beğenmedim kaffaltını, hem kek, hem süt, hemde kakaolu, hemde şeker çarpı 2 almışsın, sana masum geliyo sanırım ama 3 aydır ağzıma kek vs tarzı unlu hamurişi koymadım ben :olamaz:
Ya sorma lahanada verdiremediysr bilemedim canım... Dediğin gibi hucreler 62'ye takılmış olabilir...

kızlar ne çok mesaj var :KK57: ben bi okumaya yeltendim geçmişi ama yapamiciim sanırım aşağıdakileri alıntıladım onları yazayım baaaari :KK51:

İzmir olabilir de baklavayı antepte tantuni mersinde çiğ böreği Eskişehirde yemek lazım gel biz senle çiğ borekte buluşalım en yakın orası haftasonuna bi koşu gider geliriz olmamı :-)

Mersin'e gelin kızlar ben size tantuni ısmarlarım :kk77:

Yavvvv millet 8 saattır ne kokorec bıraktı ne kımru ne cıborek emzıklı bu kadın dıyen yok hamıle var dıyen yokkkk ama bız bır franbuazlı pasta dıyelım hemı de parmak kalın kalınlıgında ya bırakın allasennnnn:63::63::63:

Valla haklısın canım ben senin tarafındayım :KK39:

@toplight kaptanım bende yeme kültürü nasıl oluştu
Gittiğim şehirler
Kayseri Nevşehir Niğde Konya karaman mersin adana Antalya Muğla aydın İzmir Manisa İstanbul Eskişehir Trabzon Rize bayburt Erzurum Diyarbakır Çankırı tokat Yozgat Ankara ama hala gidemedigim ne çok yer var :-)

Hey maşallah.. Manisa, Mersin, Adana, İstanbul, Ankaraa, Aydın tuttu izmir, konya ve eskişehirin de içinden geçtim sadece gerisine gitmedim :KK53:

ama ama kek esmer unlu :KK61: gene de mi kötü o_O

Hoş geldin goruşemedik bu ara oğluşumla uğraştım azcık...
Kızın nasıl..
Listen sabaha çok az bir kere ...
Ay seninle bende bahane çok tatlım...kekle meyveli sut hiçte masum değil...:KK43:

valla yaa herşeye bir bahane ben de bu huyumu hiç sevmiyorum :KK11: aslında her sabah kalkıp kahvaltımı ederim ama uyanamadım işte bu sabah :KK14:

haftasonu menümü de yazayım

cumartesi
sabah 1 kase special k ve şekeriz sütsüz kahve

öğlen 11 buçuk gibi 4 kaşık pirinç pilavı ve biber turşusu

kuaföre falan gittim markete gittim yemek geç kaldı oyüzden
saat 6 gibi fırında balık yanında pişirdiğim patateslerden de yedim biraz :KK43:

sabah işe gelirken 35 dk yürüdüm
kuaför market giderken 30 dk yürüdüm
su 2.5 litre kadar

pazar
saat 11 gibi avuç içi kadar karışık tost ve örgü peyniri

ara sütle yapılmış şekersiz kahve

saat 3 gibi yarım ekmek kokoreç ve 6 tane midye dolma şalgamla birlikte :KK43:

ara şekersiz sütle yapılmış kahve

akşam film izlerken 2 avuç antep fıstığı yedim gene
1 fincan yeşilçay

çarşıda 45 dk kadar yürüdüm

su azdı 1.5 litre kadar

Ağlama bebegimmm. Şuan zaten bence senin hedefin kilo vermekten ziyade olabildiğince az kilo alarak, sağlıklı beslenerek bu dönemi atlatmak. Şaka yaptım ben. Ama malesef ülkemizde kadınlarımız sütüm kesilmesin diye 30 35 kilo alıyor hamilelikte, ardından ciddi lohusa depresyonlari gelisiyor. Benim sana tavsiyem bir diyetisyen eşliğinde sağlıklı beslenip, hem bebeğe hem sana iyi gelen yiyecekleri keşfetmen, benim arkadaşım süt için bol bol chai latte içerdi. Dışarıda içmene gerek yok. Kaynamış ve kopurmus süte, çok az ılık çay ekliyorsun. Bol tarçın, zencefil, zerdecal, yeni bahar. Hatta sen kıyılmış fındık ve ceviz de ekleyebilirsin. Sütüm fışkırıyor bunu içince derdi.
Aynen oyle arkadasım sut cıdden önemlı bu haftadan ıtıbaren mınık kayıplarla devam edecegımm dedıgıne benzer mıstık cay var ondan ıcıyorum ben de...

Kız ne çeliği ne iradesi şuan sana çok kızdı hatta küstüm şuan dusunecegin tek şey elayi emzirmek daha 3. Ayında 1.5kg verecek kadar az yiyosun şimdi suda icmeyince sütte azaldı tabii şimdi bırak +2 telafisini de bu hafta bolbol yeşillik ye ayran ve su iç bolbol sadece akşamları dikkat et yeter
Tamam canım haklısınnnn aynen dedıgın gıbı yapacagımm

Iyi geceler aysenilcim :KK8:

hahah, ayşenil ne kızzz, lakap mı taktınız :KK70:

Senin kilom iyide esin azcik fazlaymis bu arada :KK48:benimkide 91

he yaa, Allahtan göstermiyo, göbeklendi işte azıcık :KK48:

breh breh brehh eniştenin maşallahı var wendycımm ıyı bakmıssın gercekten :KK66: benım hayırsız vak vak yarım 68 oluyo en fazla. 170 boyu var. bı masaya oturtsak bakıp beslıcem ben de artık :KK70:

aynen özgecim, yemiyom yediriyom :KK48::KK48: ya iş dolayısıyla çok geç yiyo akşam yemeğini, sonra da sızıp kalıyo, dengesiz beslenme onunki, bi de bazen şantiyede menemen falan yapıolarmış, 1 ekmek adam başı az geliyo diyo, sen düşün nası bi zevkle yiyolar :KK48::KK48:

kız aysenıl nerden cıktı.. bız bu hatunun adını bılmıyoz ustune bahısler acıldı ya :KK70:

lakabım var benim artık, namım yürüsün be heeey :KK48:

Biliyom solemedgi icin ben kendm ona en cok aysenili yakistrdim bundan sonra adi aysenil:KK70::KK73:

saol canım allahtan güzel bi isim seçmişsin, bu nilgün hatunun 75'i göreceği yok valla, sölücektim yoksa ya, mezun olup gidicem buralardan :KK48::KK48:

ben üstünü gececek kadar koymuştum orda hata yapmışım

olsun kaptanım, sebze suyu işte, bende çok sevmiştim tadını, severek yiyince mi alıom kiloyu acaba, zorla mı yesem :KK17:

Ben de acaba sana mi soyledi ismini dediydim de sen takmissin meger :KK70:

hahah, birinize sölesem hepinize sölerim şekerim, kaçak yok tüm kk duymalı sölersem :KK48::KK48:

ay aklıma geldikçe bende gülüom, o kadar eti tavuğu yedim adama lahana yediriom şimdi işte, zamanında etleri ekmekle yerken düşüncekti onu :63:

niye ayşenil diyon kız kıza:KK59:

lakap takmış şekerim :KK48:

iyiymiş:KK70::KK70::KK70:nasıl olsa ben kilo verip öğrenemicem bari isimsiz kalmasın:KK70::KK70::KK70::KK70: @w e n d y

ahh ah, seni beklemekten ne hallere düştüm görüon, milletin diline düşürdün beni :KK70:

Ayy akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler.. ben cubuk tarcın atayım damacanaya 4-5 tane, hatta bı sıseye yarın karanfıl de atıp bakıym oyle nasıl oluyo.. bunlara da ben tarcınlı ıcıyom suyumu siz sevmezsiniz almayın bosuna dökülüp ziyan olmasın diyimmm :rolleyes::rolleyes:

ay özgecim bu süper bi fikir bence de tarçın at, ama çok durunca acıyo tadı tarçınlı suyun, sen bilirsin ya az at istersen, ya da çıkarmaya çalış bi süre sonra dicem de çıkmazda o :KK48:

@w e n d y tatlım ben zayıflayınca soylesen :KK66: bı hedef belırle belkı ben ıman eder ulaşırım hedefe :KK70: :KK70:
Ay öle mi yapayım yaa, Allahtan @keremcemim i seçmemişim, hatun kaç kez söyletirdi bana :KK48::KK48:

Hee ya bende mezun olcam icime dert olmasn bi aysenil vardi takimda derim en azindan :KK70:

ay kuzum, mezun olsanda bi yere gitmek yok, gebe topiğine de dönüşürüz şekerim, tecrübeli anneler burda :KK48::KK48: bırakırsan kilo alırsın, bizimle devam :olamaz:

Kz o zaman bi akıl daha diyiverin bana bakem.. bu yenı gelen bebelerden birinin aldığı nefes bile yalan..öyle böyle değil. cektım ipini gercı yüzüne bakmıyom bi iş de bilmiyo bişey de anlatmıyom dolanıyo işi düşünce tatlıs tatlıs.. ama acayip sinirlerimi geriyo.. buna bişey yapasım var ama henuz kayda deger bısey gelmedı aklıma.. soğuk savaş başlattım sadece :kahve:

Özgecim bence bişey yapmana gerek kalmıcak gör bak, kendi ipini çeker o yakında, sen görüosun da kimse görmücek mi sanki, mecbur ayağını denk alacak, azıcık zaman ver yok olmadı dersen çıkışta ordayız :KK48::KK48:

Bende Robocop izliyorum o yüzden gelmedim benim sporlarida o Robocop yapsın ne var

ahh ah, keşke başkasının yaptığı spor bizim yerimize de işe yarasa :KK48::KK48: öle diyip diyip ne sporlar yapmışsındır sen hain hatun :KK48::KK48:

Yarın kesın +2 gelecegımmmm ama emınım cumaya toparlarım bu hafta hedefım kılomu korumak zatennnnn

kız sen kesin +2 falan gelmezsin ben biliom seni, kandırıkçı hatun bu :KK48:

Yarın +2 gelırım deme sebebım de ev cok karısıktı hep gec yedım kahvaltıyı gec yaptım ara oğun yoktu su ıctıgımı hatırlamıyorum wc ye cıkamadım hep olumsuz gectııı ama cumaya toparlarımmm kg mu koruma hedefımı tutturcam merak etmeyınn hırslıyım onda sorun yok @Pdr93 ancak sutum de sankı azaldı gıbı belkı streslıyım ondandırr o yuzden hızlı vermeyı yavaslatmam gerekk sut cok önemlı anneler bılırrr kesılır dıye strese gırdım ve haftasonu boyu da azdı:KK61:agladımmm hattaaa neden bu kuzucummmm yoksa ıddıa edıyorum bırıncı olurum sartlar uygun olsa dogru mu sahnurummm @toplight

kuzuuum süt önemli, azaldığını hissettiğin gün düzenli beslen aman ben 2 yıl bekledim valla kilo vermek için, isteyince veriosun nasılsa kimse senden bi anda tüm kilonu vermeni istemiyo.

Menüm
Sabah 1 yumurta dukan krep 2 dilim lıght peynir

Akşam horoz eti haşlanmış fırınlanmış 1 bardak ayran

Gece az kahveli sütlü mistik çay

Spor 60 dk yürüyüş
Su 2.5
kızz, horoz eti nasıl ki? farklı mı tavuktan, anam hiç yemedim ya :KK48:

yaa kızlar çorbam cıvık olmuş ama acaip kezzetli yaa
2. kaseye başladım bol acı ve limonla muhteşem

afiyet olsun kaptanım, bayanların damak tadına uygun valla lahana, ben çiğ olarak salatasını falan da seviyodum :KK48:

Mistik çayını nerden aldın... Ben bulamadım

ay bende istiyorum mistik çay, normal form çaylar karnımı ağrıtıyo artık :olamaz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya sorma lahanada verdiremediysr bilemedim canım... Dediğin gibi hucreler 62'ye takılmış olabilir...
:KK42::KK42::KK42: napçam ben yaa :KK42::KK42::KK42:
unun esmeri beyazı yok, kesiceksin, senin bence önce karbonhidrattan vazgeçmen lazım, öle 2 dilim 2 dilim ekmeklerde çok bence, tombik anne olmak istemiyoruz biz :21:

cumartesi

saat 6 gibi fırında balık yanında pişirdiğim patateslerden de yedim biraz :KK43:

su 2.5 litre kadar

pazar

1 fincan yeşilçay

su azdı 1.5 litre kadar
haftasonu diyetin d'si yok :KK48::KK48: pilavlar, midyeler, kokoreçlerrr, affiyet olsun +600 yine iyi valla, saf protein yap bugün mutlaka :KK48::KK48:
Bugün çok uyumuşum ya sanki hala uyuyasım var.
Ama güzel eksiler gordum

maşallah ebruşum söle kaç gördün, bende eksiyi geç düne göre +300 var :olamaz:

günaydın canlarr

kapuskayı da çok severim üstüne limon sıkıp yemeyi yapabilirim aslında öyle bişey
Ben yapıcam bugün.. Kapuska..;)

valla yaa herşeye bir bahane ben de bu huyumu hiç sevmiyorum :KK11: aslında her sabah kalkıp kahvaltımı ederim ama uyanamadım işte bu sabah :KK14:
Artık bugunu hafif tut..
Yarın tam uyarsıın listeye...

cumartesi

su 2.5 litre kadar

pazar

1 fincan yeşilçay

su azdı 1.5 litre kadar