Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız takdır edıyoz senı ıste..aaa deli midir nedir bu da :KK70: büyüğümsün ama kırmısın kafayı accık sanırım nilgünüm :KK70: betus olsa benı övmeyın zaten dıye basardı yaygarayı.. hakkat nirde o.. betüüüşşş betüşümmm @btlbetul fotografa mı vurdun kendını napıyon bacım mıllet sapık der bak oyle her gördugunun resmısını cekme :KK70: :KK70:
Sana diye nilgune yazmisim Allahtan oda kaptan :-)

O zaman kan tahliline ihtiyacın var ben bu senenin başında o kadar uğraşıp kilo veremiyordum kansızlık çıktı veremiyosan bi sorun vardır baktım cnm

yarın bi daha kan vereyim o zaman aç karna gelim de.

Kaptanım şaka falan ama ben senide gecmisim şimdi wendyi sollamaya gidiyorum :-)

canım benim, gel geç beni, yeter ki kilo verelim :KK15:

Demir eksikliğinde de verilmiyor cnm sen onu yukseltmeye çalış

önümde demir ilaçları duruyo valla, içeyim bari :KK42:

Menüler güzel işte sorun demir hemen ölçtür önlemini al cnm 5 ay tedavi sonrasında tekrar kilo vermeye başladım benim çok düşüktü

tamam madem, yarın bi daha kan veririm, ilaçları da içeyim, 2-3 haftadır içmiyodum bak kilo da verememişim :KK61::KK61:

@w e n d y inatettimolacak inatettimolacak peki dukan ekmeği olur mu ya ben diyetisyenin de sözünden çıkmak istemiyorum malzemem var dukan ekmeği yapsam olur mu? sadece sabah ve akşam ama öğlen yemekhanede esmer ekmek yerim
canım sen 1-2 hafta diyetisyenin verdiği menüyü birebir uygula kg alacam diye koröa ama menü harici hiç bişey yeme ben sana şunu söyleyeyim diyetisyen e para döktüğüm zamanlarda menü harici hiç bişey yemiyordum 6 ayda 25 kg vermiştim ama 3 ay canım tuzlu yerfıstığı istiyordu 1adet bile yemedim resmen fıstığa aşerdim sonuç gayet güzel kg verdim ne zamanki bi fıstıktan bişey olmaz demeye başladım kaçamakları devamı geldi
ben korunduğum için çörek otu yağı içemiyorum. ikinci sütü içmedim arada bıraktım siz öyle diyince ama 120 kalori çok düşük bi kalori yaaa proteinde içeriyor ne bileyim bana masum geldi yani.. arkadaş böyle ben 2000 kaloriyi nerden alacam :KK70:
canım çörekotu içme o zaman bu arada sana süt içme demiyorum sade süt iç meyveli süt içme

yarın bi daha kan vereyim o zaman aç karna gelim de.

canım benim, gel geç beni, yeter ki kilo verelim :KK15:

önümde demir ilaçları duruyo valla, içeyim bari :KK42:

tamam madem, yarın bi daha kan veririm, ilaçları da içeyim, 2-3 haftadır içmiyodum bak kilo da verememişim :KK61::KK61:
Ben de diyete başlarken kansizdim kırmızı et diyetin baslarinda çok yedim bide yulaf kepegini de ben pişirmeden de çok yiyorum ya daha çabuk mu etki ediyor ne benim sorun çözüldü hergun az az kuru siyah üzüm mu ysen kan üzümü var ya ise yarar mı ki bide keçi boynuzu pekmezi olabilir dimi

Gunaydin hatunlar
Tek tek alinti yapamadim ama aklimda kalanları bi yazayım

toz-pembe toz-pembe oh oh gelsin kokoreçler midyeler salgamlar. Şalgam odem de yapar o menulere +600 iyi bile.

servey servey cim canımın ici sen sütüne bak sekerim onemli olan o

candy_candy candy_candy gelmis bizim kacamaklar kraliçesi, bu namımı sana vermek istiyorum artik. Herkes de yazmis zaten oyle unlu seyler yememelisin..

medusa38 medusa38 senin artilarinin gideceğinden emindim zaten :)

inatettimolacak inatettimolacak sen de sonunda kırmıssın inadi eksiye geçmişsin kuzum ;)

nilsub nilsub organigim sen baya artiya dogru gidiyosun yalnız en son 78'din, 79'a ne ara ciktin

@w e n d y bazen metabolizma takiliyor sekerim pes etme ben inaniyorum kiracaksin 60'lar inadini ;)

Ay unuttuklarim varsa kusura bakmayin sekerler. Annemi otogara birakicam ogleden sonra da derse falan girmem lazim yogun olabilirim. Aksama gelirim en kotu, optum sizleri

Ben de diyete başlarken kansizdim kırmızı et diyetin baslarinda çok yedim bide yulaf kepegini de ben pişirmeden de çok yiyorum ya daha çabuk mu etki ediyor ne benim sorun çözüldü hergun az az kuru siyah üzüm mu ysen kan üzümü var ya ise yarar mı ki bide keçi boynuzu pekmezi olabilir dimi

ay yemem şimdi üzüm falan, ilacını içeyim direkt etki etsin, onu beklemeyim şimdi, canımda nası istiyo bi bilsen :olamaz:

ben muhtemelen yarın dukan yumruk yapıcam, hiç sınırlı izinli olmadan bol proteinli ve yulaf kepeğini yoğurda karıştırarak yiyicem, bakalım cumaya ne olcak, 5 gün yapayım diyorum.

Gunaydin hatunlar

toz-pembe toz-pembe oh oh gelsin kokoreçler midyeler salgamlar. Şalgam odem de yapar o menulere +600 iyi bile.

candy_candy candy_candy gelmis bizim kacamaklar kraliçesi, bu namımı sana vermek istiyorum artik. Herkes de yazmis zaten oyle unlu seyler yememelisin..

inatettimolacak inatettimolacak sen de sonunda kırmıssın inadi eksiye geçmişsin kuzum :KK66:

nilsub nilsub organigim sen baya artiya dogru gidiyosun yalnız en son 78'din, 79'a ne ara ciktin

@w e n d y bazen metabolizma takiliyor sekerim pes etme ben inaniyorum kiracaksin 60'lar inadini :KK66:

Ay unuttuklarim varsa kusura bakmayin sekerler. Annemi otogara birakicam ogleden sonra da derse falan girmem lazim yogun olabilirim. Aksama gelirim en kotu, optum sizleri
Cuma yiyip iki gün sp yapınca gitti tabii yaptığım sporlarında hakkını yemeyeli vücut çalışmaya başladım bir aya eritecm göbeği :-)

ay yemem şimdi üzüm falan, ilacını içeyim direkt etki etsin, onu beklemeyim şimdi, canımda nası istiyo bi bilsen :olamaz:

ben muhtemelen yarın dukan yumruk yapıcam, hiç sınırlı izinli olmadan bol proteinli ve yulaf kepeğini yoğurda karıştırarak yiyicem, bakalım cumaya ne olcak, 5 gün yapayım diyorum.
Olabilir dene bakalım ben iki gündür yine yoğurtla yedim nasılsa dükan yapmıyorum diyede içine mandalina koydum :-)

Gunaydin hatunlar

inatettimolacak inatettimolacak sen de sonunda kırmıssın inadi eksiye geçmişsin kuzum ;)

@w e n d y bazen metabolizma takiliyor sekerim pes etme ben inaniyorum kiracaksin 60'lar inadini ;)

Canım regliden diye düşünüyorum...:(

kız takdır edıyoz senı ıste..aaa deli midir nedir bu da :D büyüğümsün ama kırmısın kafayı accık sanırım nilgünüm :D betus olsa benı övmeyın zaten dıye basardı yaygarayı.. hakkat nirde o.. betüüüşşş betüşümmm @btlbetul fotografa mı vurdun kendını napıyon bacım mıllet sapık der bak oyle her gördugunun resmısını cekme :D :D
Ya ortim benmi yapamıyorum anlamıyorum...
Sabah..
1d kepek ekmeği
2yumurta azcık zeytinyağlı
5yeşil zeytin
1çatal peynir

Şimdide ara olarak
1bardak sutle kahve tarçınlı zencefilli
1 mandalina

Ay yok deliricim...:(

Olabilir dene bakalım ben iki gündür yine yoğurtla yedim nasılsa dükan yapmıyorum diyede içine mandalina koydum :-)
ay meyveli yoğurda da bayılırım :KK68:
Sorma kız senin önünde duran taş olur taşşşş...:KK70:
Şaka bir yana çok seviniyorum senin adına sendeki azimden banada versin rabbim...:)
aminnn :-)
Hadi ya hiç eksi gormedin mi
yok ebrucum ne eksisi, artı bile gördüm :-)
Sabah..
1d kepek ekmeği
5yeşil zeytin
1çatal peynir

Şimdide ara olarak
1 mandalina

Ay yok deliricim...:KK43:

pes etme kuzum, gayet güzel menün, devam, akşam yemicez tek çare bu.

ay meyveli yoğurda da bayılırım :KK68:

aminnn :-)

yok ebrucum ne eksisi, artı bile gördüm :-)

pes etme kuzum, gayet güzel menün, devam, akşam yemicez tek çare bu.
Ya kızlar bakın çok araştırdım ben sizde bakın sute zencefil koymak yağ depolarını çozup yakıyormuş... Tarçınlı zencefil sutu çok iyi diyorlar...birde zencefil sutun yaptığı şişkinlik mide bulantısı gibi yan etkileri o luyormuş...

Ne demek canım bulsam bende alıcam...:KK66:
ben internetten sipariş ettim şimdi 2 kutu doğuş marka bakalım merakla bekliyorumm :KK51:
Gunaydin hatunlar

inatettimolacak inatettimolacak sen de sonunda kırmıssın inadi eksiye geçmişsin kuzum :KK66:

@w e n d y bazen metabolizma takiliyor sekerim pes etme ben inaniyorum kiracaksin 60'lar inadini :KK66:

cidden şalgam ödem mi yapıyor ördekçimm ya tühh bilseydim ayran içerdim kokoreçi saat 3 e doğru yediğim için çok etkilemedi sanırım en çok bi gün önce yemek geç saate kaldı ve dün akşam antep fıstığı yedim oyüzden artı geldim cumaya kadar telefi edicem inşallah :dua:

Sabah..
1d kepek ekmeği
5yeşil zeytin
1çatal peynir

Şimdide ara olarak
1 mandalina

Ay yok deliricim...:KK43:
Okadar sutle tarif aldın denesene yumurtayı yağdan vazgecemiyorsan sen :-)

Back
X