Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya kızlar bakın çok araştırdım ben sizde bakın sute zencefil koymak yağ depolarını çozup yakıyormuş... Tarçınlı zencefil sutu çok iyi diyorlar...birde zencefil sutun yaptığı şişkinlik mide bulantısı gibi yan etkileri o luyormuş...

taze zencefil çok acıydı yaa, toz mu taze mi koyucaz içine?? laktozsuz süt alayım diyorum, süt sınırlı ya bizde :olamaz:

ben internetten sipariş ettim şimdi 2 kutu doğuş marka bakalım merakla bekliyorumm :KK51:

cidden şalgam ödem mi yapıyor ördekçimm ya tühh bilseydim ayran içerdim kokoreçi saat 3 e doğru yediğim için çok etkilemedi sanırım en çok bi gün önce yemek geç saate kaldı ve dün akşam antep fıstığı yedim oyüzden artı geldim cumaya kadar telefi edicem inşallah :dua:
Beğenirsin inşallah kaç paraya aldın canım...

Mirabaaa. Benim bugünkü menum olanaklardan dolayı pek dukan olmadı ama yine de yazayım.
Sabah: 1 wasa, 1 tatlı kaşığı labne, 1 kahve sade
Ogle: 4 kaşık sebze yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı, ayran
Aksam: 5 kaşık yeşil fasulye, az tursu
Pazar gününü olabildiğince hasarsız kapadığım için pek mesudum
Su: 2 lt Spor: 13 saat basketbol antrenörlugü spor sayiliyorsa yaptım. ( Minik gruplarda bir hareketi 40 defa gösterdiğim için onlardan çok yoruluyorum.)
KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR toz-pembe toz-pembe nilsub nilsub medusa38 medusa38 @morordek Günüm böyleydi
Dukana uymasada guzel olmus menunde sporunda
Yarın +2 gelırım deme sebebım de ev cok karısıktı hep gec yedım kahvaltıyı gec yaptım ara oğun yoktu su ıctıgımı hatırlamıyorum wc ye cıkamadım hep olumsuz gectııı ama cumaya toparlarımmm kg mu koruma hedefımı tutturcam merak etmeyınn hırslıyım onda sorun yok @Pdr93 ancak sutum de sankı azaldı gıbı belkı streslıyım ondandırr o yuzden hızlı vermeyı yavaslatmam gerekk sut cok önemlı anneler bılırrr kesılır dıye strese gırdım ve haftasonu boyu da azdı:KK61:agladımmm hattaaa neden bu kuzucummmm yoksa ıddıa edıyorum bırıncı olurum sartlar uygun olsa dogru mu sahnurummm @toplight
Yesilligini arttir biraz sut yogurt yumrta sofrandan eksik olmasn zayiflamandan obemli senin cocuguna verdigin sut cokta zorlama kendini
Menüm
Sabah 1 yumurta dukan krep 2 dilim lıght peynir

Akşam horoz eti haşlanmış fırınlanmış 1 bardak ayran

Gece az kahveli sütlü mistik çay

Spor 60 dk yürüyüş
Su 2.5
Cok az yemissin kiz

Tunaydin canlar bu sabah tartildm sabit ciktim cok sukur
Gecmise bakamiycam arkadsa gitcz oturmaya aksam gelince bakarim kacamaksiz bir hafta dilerim herkeze

Back
X