Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşım da söyledi az önce, merak ettim akşam bakayım, denizde yok ki, olaydı romantizm yapardık az :KK200:
Ay ne romantizmi.. Adamla 2 dk otursak arkadan bir ses çişim geldi kardeşim beni dovuyo çiklat istiyom diye vb...geçmiş bizden...:D
Walla bi başlıyorum yapmaya sonra bi bakmistim programda olmayanlara gecmisim dün mesela bayag bir pilates bandıyla çalıştım hem kol hem göğüs hem karın yani kollarında hissettim sonunda agriyi
Kız birden yüklenme...
Anam kas ağrısıda başka bişeye benzemiyo çok feci...

İmrenme yaptığımı yap bence tez vakitte zayiflarsin :-)
Dediğimi yap diyosun yapcam yapcam...
Hi hi kesin sudur damacana mi yuttun :eğlence::KK70:yoksa
Anam dilde pabuç kadar...:D:D:D
ay aklına nerden geldi kız :KK70:
Gelir valla Ayşe'den korkulur kız...zehir gibi hatun...;)

hadi hayırlısı bakalım kaptanım, ben olduğum yerden bi yere gidemiyorum valla, dukanla da lahanayla da gitmedi benim :KK43:

ilk gün 62,2 ile başladım, ertesi gün 61,9 bugün sabah 62,2 yine, hani gidicekti :KK43: gitmiyo, belki patates, bol meyve falan yedim ondan diyorum :KK43: nilsub nilsub kocam 94,9 görmüş bugün, adam veriyo ben veremiyorum, sanırım benim idealim 62, gitmiyo yaa :KK42:

kötü değil diyosun ama ben pek beğenmedim kaffaltını, hem kek, hem süt, hemde kakaolu, hemde şeker çarpı 2 almışsın, sana masum geliyo sanırım ama 3 aydır ağzıma kek vs tarzı unlu hamurişi koymadım ben :olamaz:
Canım belki dukandan yeni çıktığın içindir. Birde lahana gaz yapıyor şişkinlik falan da olmus olabilir.
Bol yeşil çay da iciyormusun

ama ama kek esmer unlu :KK61: gene de mi kötü o_O

valla yaa herşeye bir bahane ben de bu huyumu hiç sevmiyorum :KK11: aslında her sabah kalkıp kahvaltımı ederim ama uyanamadım işte bu sabah :KK14:
Canım içinde şeker de olduğu için malesef bende kızlara katılıyorum. Onun yerine bir porsiyon tavuk ızgara alsaydin on numara olurdu.
Hem kek mecbur diyelim kahvaltı yapmadın ama yanına meyveli süt yerine bir ayran alabilirdin.
Bundan sonra şekerli içecekleri daha az tercih etmeye çalış

:KK42::KK42::KK42: napçam ben yaa :KK42::KK42::KK42:

unun esmeri beyazı yok, kesiceksin, senin bence önce karbonhidrattan vazgeçmen lazım, öle 2 dilim 2 dilim ekmeklerde çok bence, tombik anne olmak istemiyoruz biz :21:

haftasonu diyetin d'si yok :KK48::KK48: pilavlar, midyeler, kokoreçlerrr, affiyet olsun +600 yine iyi valla, saf protein yap bugün mutlaka :KK48::KK48:

maşallah ebruşum söle kaç gördün, bende eksiyi geç düne göre +300 var :olamaz:
Canım bizim burada elektrikler kesik telden bakiyom arada ama böylede alıntılar zor oluyor
Ben - 1200 gordum...
Sedan olsun darısı sana ve nilsub nilsub a inşallah

Ay ne romantizmi.. Adamla 2 dk otursak arkadan bir ses çişim geldi kardeşim beni dovuyo çiklat istiyom diye vb...geçmiş bizden...:KK70:

Kız birden yüklenme...
Anam kas ağrısıda başka bişeye benzemiyo çok feci...

Dediğimi yap diyosun yapcam yapcam...

Anam dilde pabuç kadar...:KK70::KK70::KK70:

Gelir valla Ayşe'den korkulur kız...zehir gibi hatun...:KK66:
Şimdi esim gelsin yuruyuste cikacam

Canım belki dukandan yeni çıktığın içindir. Birde lahana gaz yapıyor şişkinlik falan da olmus olabilir.
Bol yeşil çay da iciyormusun
1 kupa içtim şimdilik, bi kupa daha içeyim nolcak bakalım, eşimde 1,1 vermiş, sorun bende anacım :KK42:
Gözdağı değil kız yılbaşında gececen seni

geç kuzum geç, zaten ben kassam da 3-5 kilo veremem, 59'u göreydim hayırlısıyla, sonra beraber devam ederiz işte.

Canım bizim burada elektrikler kesik telden bakiyom arada ama böylede alıntılar zor oluyor
Ben - 1200 gordum...
Sedan olsun darısı sana ve nilsub nilsub a inşallah
maşallah canım:nazar:
Ayyy herkescikler merak etmiş. Tamm tamm kizmayin diyorum.
59.3 çıktım. Dune gore - 1200

wauww süperr, 59'ları görmüşsün, tebriklerrr :KK9:

Yemliha barajına git orada deniz gibi :-)
kız yamula olmasın yemliha diye barajımız yok bizim nalum baraj benim işim☺️
oo maşallah yarın kesin 58 sib bakalım benim ne çıkcak azimle bekliyom sabahtan beri 4 kase içtim
ayşe abarttım mı çorbayı sence çok sevdim tadını

ay yemem şimdi üzüm falan, ilacını içeyim direkt etki etsin, onu beklemeyim şimdi, canımda nası istiyo bi bilsen :olamaz:

ben muhtemelen yarın dukan yumruk yapıcam, hiç sınırlı izinli olmadan bol proteinli ve yulaf kepeğini yoğurda karıştırarak yiyicem, bakalım cumaya ne olcak, 5 gün yapayım diyorum.
Ay bu Dukan'ın ne cok cesidi var, Dukan yumruk ne kız :KK48:
Cuma yiyip iki gün sp yapınca gitti tabii yaptığım sporlarında hakkını yemeyeli vücut çalışmaya başladım bir aya eritecm göbeği :-)
Sen yaparsın ya hic süphemiz yok ;)
cidden şalgam ödem mi yapıyor ördekçimm ya tühh bilseydim ayran içerdim kokoreçi saat 3 e doğru yediğim için çok etkilemedi sanırım en çok bi gün önce yemek geç saate kaldı ve dün akşam antep fıstığı yedim oyüzden artı geldim cumaya kadar telefi edicem inşallah :dua:
Öyle biliyorum canım ama cok icmediysen belki cok da etkilememistir, neyse cumaya eksi gelmen lazım mutlaka
Benim burcum yengeç ay çok etkiliyo ondan iştahım açıldı demek...
Su tuttum bacılar....:KK70::KK70::KK70:
Ben de su burcuyum, beni de su tutmasın :D
ooo süpermis Ebruşum

Back
X