Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız yamula olmasın yemliha diye barajımız yok bizim nalum baraj benim işim☺️
oo maşallah yarın kesin 58 sib bakalım benim ne çıkcak azimle bekliyom sabahtan beri 4 kase içtim
ayşe abarttım mı çorbayı sence çok sevdim tadını
Ne kadar içtin okadar veriyomuşsun kaptanım devam cuma güzel olcak eminim:)

oo maşallah yarın kesin 58 sib bakalım benim ne çıkcak azimle bekliyom sabahtan beri 4 kase içtim
İkiside aynı ilçenin adı aslında yemliha

1 kupa içtim şimdilik, bi kupa daha içeyim nolcak bakalım, eşimde 1,1 vermiş, sorun bende anacım :KK42:

geç kuzum geç, zaten ben kassam da 3-5 kilo veremem, 59'u göreydim hayırlısıyla, sonra beraber devam ederiz işte.

maşallah canım:nazar:

wauww süperr, 59'ları görmüşsün, tebriklerrr :KK9:

Canim ben kilon azaldikca duraklamaya girmissin sen dukan yumruk hareketini yap bide dukanin iksirini yap ic kesn cozum blursn bence cumaya kadr yap bence canm ;)

Slm kizlarrr ben ancak girebildim
Dun dogumgunu pastamdan kocaman bir dilim yedim dgruyu solim bgun kesn daha fazla cikarim dedim ama ole olmadi hatta 100 gr eksi cktim sasirdim nese 4 gunluk safprotein gunle devm 3 gu sebzeproteinve kacamkli gecmisti bu 4 gunde safprotein gune dvm Hoppa

aynen kaptanım, yamula ile yemliha aynı yerler aslında :KK48: bu arada ne kadar çok çorba o kadar iyi diyolar, içebildiğiniz kadar için.
Ay bu Dukan'ın ne cok cesidi var, Dukan yumruk ne kız :KK48:
saf protein yapıcam canım, sınırlı izinli ürünleri de tüketmeyerek, bakalım ne olacak.
Canim ben kilon azaldikca duraklamaya girmissin sen dukan yumruk hareketini yap bide dukanin iksirini yap ic kesn cozum blursn bence cumaya kadr yap bence canm :KK66:
dukan iksir ne ola ki? yapayım onu da.
Slm kizlarrr ben ancak girebildim
Dun dogumgunu pastamdan kocaman bir dilim yedim dgruyu solim bgun kesn daha fazla cikarim dedim ama ole olmadi hatta 100 gr eksi cktim sasirdim nese 4 gunluk safprotein gunle devm 3 gu sebzeproteinve kacamkli gecmisti bu 4 gunde safprotein gune dvm Hoppa
maşallah iyi bari, hem pasta ye hem eksi gör, servey 2 oldu bu hatun, bende mi yesem :KK48::KK48: servey servey

Beğenirsin inşallah kaç paraya aldın canım...
hepsiburada com dan aldım canım 3 kusur lira 3,85 falan içinde 20 tane varmış 2 kutu aldım ben
Hiçde acı olmadı kız azcık attım o kadar çok değil...çokda güzel oldu...
ben 1 tatlı kaşığı koyuyordum yoğurda 1 tatlı kaşığı zerdacal 1 tatlı kaşığıda tarçın koyuyordum acı oluyodu :KK43:

Sen yaparsın ya hic süphemiz yok :KK66:

Öyle biliyorum canım ama cok icmediysen belki cok da etkilememistir, neyse cumaya eksi gelmen lazım mutlaka

Ben de su burcuyum, beni de su tutmasın :KK70:

ooo süpermis Ebruşum
1 küçük şişe içtim canım evet yaa cumaya eksi gelmem lazım bugün pretein günü yapıyorum zaten telefi edeyim diye

İkiside aynı ilçenin adı aslında yemliha
hmm tamam bizim kayıtlarda hep yamula olarak geçince şaşırdım hatta master yaparken odtü de bunun modeli vardı onda da çalışmıştım ben
Sınırsız ikiside geç saate bırakma sadece kaptanım en iyi sonucu 2. günden sonra alırsın :)
inşallah canım yaaa çok iyi gelecek bu bana moralim yerine gelsin

merhabalar efendim. kusura bakmayın bugün geciktim. beyaz bayrak denetimi vardı bugün okulları gezdik. Bugünün Sporunu yapmış bulunuyorum. 6 okulun her yerini gezdik neredeyse ve asansör kullanmadan. öğlen yemeği yiyemedim bu sebepten. öğleni akşam yemeyi planlıyorum. İsveç diyetine ekstra olarak çay ve kahve takviyesi oldu malesef okullarda. bozuldu sayılmaz değil mi. :KK22:

hepsiburada com dan aldım canım 3 kusur lira 3,85 falan içinde 20 tane varmış 2 kutu aldım ben

ben 1 tatlı kaşığı koyuyordum yoğurda 1 tatlı kaşığı zerdacal 1 tatlı kaşığıda tarçın koyuyordum acı oluyodu :KK43:

1 küçük şişe içtim canım evet yaa cumaya eksi gelmem lazım bugün pretein günü yapıyorum zaten telefi edeyim diye
Kız yoğurt kuru öyle ben tuz serptirir gibi çay kaşığının ucuyla koydum sute sende öyle koy yaparsan alışınca azcık arttırırım ben bir kahve yapayım uzanmıştık oğluşumla kalktık yürüyüşe çıkıcam çıkmadan kahvemi içeyim...

Sen yaparsın ya hic süphemiz yok ;)

Öyle biliyorum canım ama cok icmediysen belki cok da etkilememistir, neyse cumaya eksi gelmen lazım mutlaka

Ben de su burcuyum, beni de su tutmasın :D

ooo süpermis Ebruşum
Seninki belli kızzz oğluşumuzun burcu ne olucak...

Benim kaynanamda yapiyo karışık fasulye turşusu falanda bizim çubuktan aldığımız hazır gibi değil eşimin arkadaşı oralı onlardan alıyoruz onların tursusunu kimse tutturamiyo eşim ezmeydi salatalikti fasulyeydi hepsini yer de ben sadece ince salatalık ve tombul Çin biberin yüzünü severim

Heh gecmisi bitirdim gelelim simdi benim gecmisime :-)
Iste monum:KK75:

Sabah
2ymurtadan omlet
Peynir
Zeytin
Salatalk

Ogle
6top kirmizi uzum

Ikindi
1 bardak tarcinli sut

Aksam
1tabak et sote
2yk pilav
1kase yogurt

Su 1litre
Spor 3mile leslie 30 sn plank

Dipnot:KK70:damacanam bitmis bugunde kapaliydi su alamadm cesmeden imkansz icemem :kusmuk: susuz kaldm ya:KK51:

toplight toplight @morordek @inatettimolacak nilsub nilsub

çeşme suyu içtiğimiz damacana sularından daha sağlıklı. Analiz için takibini yapıyoruz. Her açıdan temiz çıkıyor su fakat damak tadına hitap etmiyor malesef. onun dışında gönül rahatlığıyla içilebilir sular. Tabi bunu istanbul ve kocaeli gebze için söylüyorum.

Mesela hoca iş veriyo bu öğrettiğini de öğrenmek istemiyo ay yaparım ben karısmayın sıze baglıyo saygısız saygısız.. sonra tek basına yapmaya kalkınca da elıne yuzune bulaştırıyo. hoca hesabını sorunca da sucu hemen bskasına kitliyo.. söyledıgım anlattıgım seyı bana soylemedı dıyo,yapmadıgımı yaptı,yaptıgımı yapmadı dıyo.. yetersız bırısı kısaca bu işi yapmak ıcın. 6yıldır yaptıgım ıse hakımım ben bu okulda ogrendım herseyı bizi yemeye kalkıyo.. yanı kısaca hem bi ... bilmiyo hem de havalar 1500.. ahha ahh çıkışa gelse yapacağımı bilirim de şu anki statüme yakısmaz.. onun için daha etkili dersini alabılecegı birsey yapmalıyım ben bu pinokyoya

ROBOCOPPP :KK70: :KK70:

anlatacağın şeyleri yazılı olarak ver okudum ve anladım yazdırıp yazının altına imza attır. ki anlatmadı diye bir şey söyleyemesin. En ufak hatasında bunlar sana yazılı olarak verildi okuyup anladığına dair imza atmamışmıydın de müdürün yanında. Öylece Kalsın ortada m.l gibi :işsiz:

image.webp

Back
X