Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Lahana detox gibi oldu bana yaa, hayvansal gıdalardan uzak kaldık biraz, hoşuma gitti inan :) sonrasında belki bi dukan daha yaparım ama dukanımsı tabii, meyve ve ceviz-fındık-bademli olanından :)

ya hala kendiyle birilerini kıyaslıyo, sen özelsin canım, kırılıcak kilon da yok maşallah sana :nazar:

canım doktora git mutlaka ama sana tavsiyem mutlaka vitamin takviyesi de al.
Lahanayı bende sevdim güzel diyet.Ekspresi seviyorum herşey var içinde meyve sebze ekmek bana iyi gelmişti bu hafta reglim de bitcek cumaya kadar yapıyım bakalım ne olcak ona göre gitcem dr ne vitamini alayım cnm

medusa38 medusa38 Ya çok tebrik ederim sen nasıl böyle her hafta 3-4 kilo verebiliyorsun hedefine çok yaklaştın.Sende before after eklesene çok merak ettim. Bende çok sıkı uymama rağmen her hafta aynı miktarda azalmıyorum. Şuan dukan mı yapıyordun?
Yok cnm dükan bikac haftadır yapmıyorum şuan misafirlikte şehir dışında yim eve geçince yapacam inş kendime Gore program yaptım ya iki gün sp yaptım cumartesi pazar birgün sebze protein diğer günler sebze ağırlıklı perşembe gunude sp yaptım,yine

Kilo veren herkezi tebrik ediyorum
bu hafta kuru fasulye ve kisir yedim onlar bende bi hayli siskinlk yapti kacamak cok yapmadm sadece kisir yemistim off allahim neden hemen geri geliyo bu kilolar :110:

Merhaba kızlarr. Bugün yatak odası ve oturma odası grubumun siparişini verdik. Gelinliği de belirledim gibi akşam onun da sözleşmesini imzalamaya gideceğim. Bugünkü menümü de paylaşayım.
Sabah: 100 gr peynir, 1 adet dukan muffin ve babamın zorla içirdiği 1 çay bardağı havuç suyu.( İnşallah tartıyı çok etkilemez)
Öğle: Kofte, salata, light cola
Aksam: Pul biber ve zerdeçal eklenmiş yogurt.
Hepinizi öpüyorum.
Hayırlı olsun cnm :)
Canım toplamda 2.3 gitti lahanayla
4. günden sonra yapmadım. Ama nasipse yarın bir daha başlayayım diyorum
En azından çorbam bitene kadar yapacam.
Bende 4 günden sonra yapmamıştım 1.6 gitmişti. yap cnm bişi olmaz :)

Lahana detox gibi oldu bana yaa, hayvansal gıdalardan uzak kaldık biraz, hoşuma gitti inan :) sonrasında belki bi dukan daha yaparım ama dukanımsı tabii, meyve ve ceviz-fındık-bademli olanından :)
Sende ekspress tarzı yap istersen cnm

ya hala kendiyle birilerini kıyaslıyo, sen özelsin canım, kırılıcak kilon da yok maşallah sana :nazar:

canım doktora git mutlaka ama sana tavsiyem mutlaka vitamin takviyesi de al.

Bu hafta bende mi lahana yapsam ama ben tembelim habire nasıl uğraşacak o çorbayla

Canım bende bu hafta lahana yaptım :) ve emin ol yapınca zaten baya oluyor :KK48: çeyrekten az fazla lahanadan yaptım 3 gün yedim ;) piştikten sonra sadece yiyceğim kadarını kepçeyle alıp ufak bir tavada yada tencerede ısıttım ve son kaseye kadar bozulmadı ;)

Bugünde yeniden yaptım hatta geceden yapmıştım sabah hazır olunca süper oluyor ;) Çok fazla kaynatmıyorum her defasında ki ılıkken içimi daha hoş bence ;) Kesinlikle uğraştırmıyor doğra at bas suyu kendi kendine kaynasın :KK48:

kızlar menümü yazayım
sabah
çift sarılı sütte peynşrli yumurta
10gr ekmek
ara
1mandalina
öğle
lahana çorbası
2kaşık yoğurtlu kırmızı pancar
akşam 4-5 kaşık bulgur pilavi
1hindi kanat
salata
2kaşık yoğurt
ara
2-3kaşık sakızlı muhallebi
su
3lt
spor yok
akşama kadar iyi idi akşam batırdım (aslında halka tatlı vardı cocuklara muhallebi yapmıştım onu yedim halka tatlı yerine ama ağır geldi)

Back
X