Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

medusa38 medusa38 seni cok cok tebrik ediyorum nasil basariyosun her hafta 2 3 kilo vermeyi ben 1 hafta 1kilo verdiysem ertesi hafta ya sabit ya arti cikiyorum :mad:

Moralm bozuk desteginize ihtycm var:110:
Ben bana dokunan hiçbirşey yemiyorum cnm yediğim miktarlarda çok az ondan olabilir

Selamün Aleyküm kızlar :KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Tebrik ederim takım olarak gayet güzel bir yüzde yakalamışsınız ;) Eminim haftaya çok daha güzel bildirimleriniz olur ( ödemi olanlar regl olanlarda toparlar nasılsa )
Biz takım olarak sınırı aşamadık maalesef :KK53: ama olsun hep birinci olamayız ya :KK48:

Şaka bir yana hepimiz sağlığımıza bir adım daha yaklaşalımda gerisi önemli değil :KK66:

Bu arada Lahananın 4.cü gününü de bitirdim gibi bir şey :KK48: Bu saatten sonrada zaten kaçamak yaparsam ayıp olur :KK48:
Sabah beri 4 kere 3er kepçeden çorbamı içtim ;)
gün içinde aralardada 2 muz ve 3 bardak süt içtim :21:
Umarım yarın çok güzel bir rakam görürümde çok daha istekle devam ederim kilo vermeye :KK66:

Eksileri görükçe vesile olan sizlerede 1er Sevap point ( kızımın deyimiyle :KK70: ) yazılıyor :KK48:
Allah razı olsun hepinizden :KK39:

Canım bende bu hafta lahana yaptım :) ve emin ol yapınca zaten baya oluyor :KK48: çeyrekten az fazla lahanadan yaptım 3 gün yedim :KK66: piştikten sonra sadece yiyceğim kadarını kepçeyle alıp ufak bir tavada yada tencerede ısıttım ve son kaseye kadar bozulmadı :KK66:

Bugünde yeniden yaptım hatta geceden yapmıştım sabah hazır olunca süper oluyor :KK66: Çok fazla kaynatmıyorum her defasında ki ılıkken içimi daha hoş bence :KK66: Kesinlikle uğraştırmıyor doğra at bas suyu kendi kendine kaynasın :KK48:
Bunun içinde soğan ve biber demi olacak

Tebrik ederim takım olarak gayet güzel bir yüzde yakalamışsınız :KK66: Eminim haftaya çok daha güzel bildirimleriniz olur ( ödemi olanlar regl olanlarda toparlar nasılsa )
Biz takım olarak sınırı aşamadık maalesef :KK53: ama olsun hep birinci olamayız ya :KK48:

Şaka bir yana hepimiz sağlığımıza bir adım daha yaklaşalımda gerisi önemli değil :KK66:

Bu arada Lahananın 4.cü gününü de bitirdim gibi bir şey :KK48: Bu saatten sonrada zaten kaçamak yaparsam ayıp olur :KK48:
Sabah beri 4 kere 3er kepçeden çorbamı içtim :KK66:
Umarım yarın çok güzel bir rakam görürümde çok daha istekle devam ederim kilo vermeye :KK66:

Eksileri görükçe vesile olan sizlerede 1er Sevap point ( kızımın deyimiyle :KK70: ) yazılıyor :KK48:
Ayy canım ya inşallah kilo kilo eksiler görürsün yarın..

Tebrik ederim takım olarak gayet güzel bir yüzde yakalamışsınız :KK66: Eminim haftaya çok daha güzel bildirimleriniz olur ( ödemi olanlar regl olanlarda toparlar nasılsa )

Sabah beri 4 kere 3er kepçeden çorbamı içtim :KK66:

sevap point tuttum bu lafı banucum inş daha çok eksiker göreceksin
Bunun içinde soğan ve biber demi olacak
evet canım ben lahananın içine bol soğan 1-2 pırasa ve kırmızı biber koydum

Bugünkü menüm
toplight toplight morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak
Sabah
2-3catal kıymalı yumurta
2dilim peynir
1 lokma pekmezli bazlama
Öğle
1 elma
Akşam
Tavuklu kereviz yemeği
Üzerine sarımsaklı yoğurt
2-3 adet sarma
Su 2 lt
1saat yuruyus mağaza gezme
Bugün güya serbest yapacağım ama yiyemedim nedense
Kv deyim ya onlar mantı Yapi yediler bir kaşık bile almadim
Benim kereviz havuç ve portakal yoktu bende mandalina suyu ve elma koydum gayet güzel oldu

Bugünkü menüm
Sabah
2-3catal kıymalı yumurta
2dilim peynir
1 lokma pekmezli bazlama
Öğle
1 elma
Akşam
Tavuklu kereviz yemeği
2-3 adet sarma
Su 2 lt
Benim kereviz havuç ve portakal yoktu bende mandalina suyu ve elma koydum gayet güzel oldu
aysecim pekmezli bazlama ne tatlım hiç duymadım

kızlar a101 den turbo blender aldım 55 yl ye smoothie yapmak için markası sinbo en yakın benzerleri 200-300 den başlıyo deneme amaçlı 1armut 1elma ve ananas koydum 1dilimdi sütle yaptım tadı gayet güzel oldu yarın pazardan ıspanak falan alcam bu hafta 1-2gün sıvı diyeti tarzında mı yapsam diyorum

ayşe beni hasetten eritecek zaten...:KK70::KK70::KK70:

bozma olsun artı değilya... isveç garip yani herkese aynı etkiyi göstermeyebilir...karatayda bende artı yapmıştı hemde 2 günde...

ay 50 diyo yaaa sen 40 yap 40:lülülü:
Doğrudur bakalım lahana yapcam nasipse diyetten diyete geçiş :D

Kızlar hepiniz çok güzel kilo vermişsiniz.
Cümleten tebrik ederimm..
Çok teşekkür ederim efendim :halay:

Bugünkü menüm
Sabah
2-3catal kıymalı yumurta
2dilim peynir
1 lokma pekmezli bazlama
Öğle
1 elma
Akşam
Tavuklu kereviz yemeği
2-3 adet sarma
Su 2 lt
Senin ödül günlerin bile masum :KK48:

kızlar a101 den turbo blender aldım 55 yl ye smoothie yapmak için markası sinbo en yakın benzerleri 200-300 den başlıyo deneme amaçlı 1armut 1elma ve ananas koydum 1dilimdi sütle yaptım tadı gayet güzel oldu yarın pazardan ıspanak falan alcam bu hafta 1-2gün sıvı diyeti tarzında mı yapsam diyorum
Nasıl kullanışlı mı kaptanım??

Back
X