Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay geçer inşallah sabaha .. dün gecede biz öyleydik kızım ağladıkça çok üzüldüm gece nöbetçi dişçi yokki götüreyim neyse bu gece rahat uyuruz inşallah

Kuzum yaa, diş çok zor, biz dayanamıyoruz çocuk naapsın :( calpol şurup tarzı bişeyi ağzında tutturup öyle yuttursaydın azıcık, biraz iyi geliyo dişe :(

evet canım vucut soğukta kendini ısıtmak için daha fazla kalori yakıyormuş kanıtlanmış soğukta daha iyi zayıflanıyormuş..

Okurken içim üşüdü Nası yapıcam soğukta sporu :( gerçi inanılmaz terliyo insan farketmiyor bi süre sonra soğuğu ya, üşengeçlikten vakitsizlikten hepsi.

Kuzum yaa, diş çok zor, biz dayanamıyoruz çocuk naapsın :KK43: calpol şurup tarzı bişeyi ağzında tutturup öyle yuttursaydın azıcık, biraz iyi geliyo dişe :KK43:
ay sorma ben dayanamıyorum diş ağrısına ilaç verdim ama kesmedi diş çok inatçı oluyor.
Okurken içim üşüdü Nası yapıcam soğukta sporu :KK43: gerçi inanılmaz terliyo insan farketmiyor bi süre sonra soğuğu ya, üşengeçlikten vakitsizlikten hepsi.
ay sorma bende hiç sevmem soğuğu ıyyyyy....:işsiz:
Kızlar ben kaçar, Mutlu geceler, sabaha bol eksiler inşallah :KK15::KK15::KK15:
bende yatıyorum kızlar sabaha bol bol eksiler herkese...:KK49:

wendy wendy matilda34 matilda34 kizlar gecmis olsun birinin daha bebesi rahatsizdi nilgun seninmiydi canim sanada gecmis olsun

morordek morordek toz pembeye yazdigin aciklama cok yerinde olmus dogru yazmissin
Sen kilonu takma kafana bebisine odaklan kiz sopalarim seni bak :sinirli:

Keremcemim sporuna bayildim yeni nicikini unuttum ne diye degistiriyonuz ya:KK53:

Bu hafta grupta nick degstrme haftasi olmus:mapus:

Gelelim menume
Sabah
2has.yumurta
Kk peynir

Ogle
1tabak barbunya
2yk yogurtlu kabak

Aksam
Koca bi kase haslanmis rokoli ve havuc

Su2litre
Spor yok

Yarin mezun olmak istyom artk hadi insallah amin :dua:
toplight toplight inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub morordek morordek

Benim de kızım düştü kanepeden kanepenin arkasına, omzunu tuta tuta ağlıyo 2 saattir, kolunu falan kaldırıyor oynatıyor olunca doktora götürmeyim dedim ama kolunun altından tutup kaldırınca yine ağlamaya başladı :KK42: şimdilik takipteyim bakalım :cry:
ayy canim dikkat et yaa kotu bsey olmazsn :( cok gecmis olsun canm

Ya siz Dukancıların meyveyi kaçamaktan saymanıza bitiyorum, çok tatlısınız gercekten :) azaydidem azaydidem de mandalina yedim yazıp sonuna :KK43: koyuyor, gülümsetiyorsunuz beni vallahi. Tek kaçamagınız meyve olsun diyorum :)
ahahahh :D tmm ama dukanda heleki safprotein gnunde hic yapilmamasi gerekirken ben mandalina yedm ondan ole sey ettim :D

azaydidem azaydidem kiz nerelerdesin listeyi gorunce fark ettimde kilolarimiz grami gramina ayniyms ya:-)
aynen bende gecen farkettim canim yazicaktim unutmusum ama ben bu hafta gel gitler cok yasadim oyuzden malesef cok az gidicek bu haftada sen beni gecersn ;)

Bgunne dedikodular yaptiniz bakim :KK48:
Bgun cok giremedm kusura bkmayin annemdeydim ara ara grip knusulanlari okudum btrdim ama :D medusa38 medusa38 kelepcemi taktirdin kizzz hadi itiraf ett kiskancligimizdan catliyoruz hepimiz hasetligimizden ericez yakinda :D :D :-) ama masallahin var gercekten cok gzel kilolar veriyosun sendeki metabolizmanin azicigi bende olsa yetrdi bana :mad: :KK39:

Bgunku menum saf protein 2.gun annemde oldgumdan cok safprotein gibi olmadi ama olsundu :KK23:
kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 kupa sekersiz cay

Arada form cay ve su

Arada 1 kasik yulaf kepekli 1 kase yogurt

Aksam 3 haslnmis baget ama bitanesinin yarisini kizim yedi
1 kasik yogurt
3 catal yesil salata
Ekmek sicacikti canim cekti 1 lokmada ondan aldim :(:olamaz:
Arada 2 bardak kiraz sapi cayi
1 kupa form cay

Toplamda su 2.5 tl

Spor
3 mill leslie
20 squat
50 sn plank
15 tam mekik
2×20 yarim mekik
10 yarim şınav
25 bi bacak 25 bi bacam yan yakma hareketi
bgun gzel spor yaptim dunde ole insallah heo bole devm ederim yarn sabahi nerak ediyorum bakalim ne ckicam :KK25:
toplight toplight morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak

Menün dolu dolu ve sağlıklı görünüyor, sağlıklıca götürsün kilolarınıda. Günlük sporunda çok iyi maşallah.

Insallah canim bgun eksiyle yuzum gukdu sporunda etkisi var tabi senin nask gidiyo spora devm mi ;)
dün 100 ip atlayabildim anca canım misafirliğe gittik :KK43::spor:
gel kuzum gel pazartesi perşembe sp kardeşliği yapalım:KK19:

canım akşam için bişey düşün bence yoksa doğumgününde bombayı patlatabilirsin bendn söylemesi en kötü ihtimal yoğurt veya tonbalığı ye yada kuafördeyken dışardan yemek söylesen kuaförde işlerin hallolurken atıştırırsın hemen
anlastik canim :KK5:

Back
X