Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende ilk defa artı geldim. Kendi adıma bunu havaların aşırı soğumasını beraber gelen hastalıklar, yataktan zor kalkma sonucu düzgün kahvaltı yapamama ve öğlen yemeği hazırlamakla ya bağlıyorum. Ciddi bir konsantrasyon ve motivasyon eksikliği yaşıyorum.

Aynısı ni ben de yaşıyorum diyete zor adapte oluyorum bu hafta iyi başlayıp hep bozdum yaaa

Kizlar takim ortalamamiz bu hafta cok kotuydu, lutfen ceki duzen verelim kendimize. Çok fazla arti gelen vardi, evet, regl dönemi gibi seyler etkiliyor ama biz yine de elimizden geleni yapalim.

Bu arada bireyselde 2. olan medusa38 medusa38 ve 3. olan KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR 'i cok tebrik ediyorum :KK66:
3.olmusum inanamiyorum ben sokkk
7 aydir burdayim ilk defa dereceye girdim aglayabilirmiyim :cry: cok duygulandm ayyy:KK8:

Bende buralardayim yapacan mi benim diyeti

Ay canım benim bi 5 günlük seyda coskun yapmam lazım. Biri Bana kilo almişsin dedi gıcık oldum. Acil bir detoks tarzi yapayım. Senin diyet zaten hoşuma gidiyor. Ama ben senin gibi miktarları az tutamaz galiba. Kız bu hafta yediklerini fotola da bana fikir olsun miktar olarak....

Kızlar kocam aç halde pazara gidince ki sonuç Bu...
1 kasa hurma da hariç yani.
elma
ayva
greyfurt
portakal
mandalina
nar
hurma
muz

başına oturup zorla yediriyor bana yaa.. belki de gribim diye.
20161125_173403.webp

Ay canım benim bi 5 günlük seyda coskun yapmam lazım. Biri Bana kilo almişsin dedi gıcık oldum. Acil bir detoks tarzi yapayım. Senin diyet zaten hoşuma gidiyor. Ama ben senin gibi miktarları az tutamaz galiba. Kız bu hafta yediklerini fotola da bana fikir olsun miktar olarak....
İnstegram koyuyorum ya yinede fotolarim gayet doyurucu bana gore

Kızlar kocam aç halde pazara gidince ki sonuç Bu...
1 kasa hurma da hariç yani.
elma
ayva
greyfurt
portakal
mandalina
nar
hurma
muz

başına oturup zorla yediriyor bana yaa.. belki de gribim diye.Eki Görüntüle 1917135
Hurma muz gündüz ye ayva kalorisi çok dusuk tok tutuyo aksamda yiyebilirsin

Benim diyette detoks sayılır zaten Umay villaya benziyo biraz :-) hemen hemen aynı sebzeleri kullaniyo

Bende aynen. Kışın ayva portakal vazgeçilmezi bana geç vakitte yesem dokunmuyor

Seninle ne güzel spor yapardık canım. Bu hafta seninle beraber yapalim sporu ya. Hangi saatlerde yapıyorsun. Ben de başlamak istiyorum spora daha motive edici olur hem. Bu ara cidden motivasyonum yerlerde idi. Yedik ce yiyesim geldi. Aman bırak diyeti dedim ama emekler aç idim tekrar 80 90 100 olmak hayatta istemem.

Back
X