Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar BENİM çalıştığım yer taşınıyor dün çıkışımızı verdik işten ayrılıyoruz eşimde bende tekstil de model dikimde calisiyorduk ...
Şimdi kendi yerimizi kuruyoruz soobe markası ile devam edeceğiz biz cocuk modelleri yapacağız dükkan kiraladık 15 gün sonra faaliyete geçer çok heyecanlıyım 12 yıldır model dikimde calisiyorduk artık kendi mekanimiz kendi işimiz olacak hayırlısi Allah dan

Bol kazançlarınız olsun inşallah :nazar:

Kalkınca
1 Türk kahvesi

Kahvaltı (öğle yemeğim oldu)
Peynirli yumurta
5 zeytin
1 dilim Çerkez peyniri
1 küçük dilim ekmek
3 ceviz
5-6 çeri
Çay

Ara
Türk kahvesi
1 muz

Akşam
1 kase domates çorbası
3 küçük sigara böreği
3 yk patates püresi
3 yk bulgur pilavı
5 köfte
Üstüne Türk kahvesi yine.

Akşamki anne menüsü tabi ki. Ay ye kızım, canından kıymetli mi, kilo vermesende olur, yavaş ver acele etme diye diye tabağımı doldurmaya çalışırken ucuz kurtuldum valla.
Birde üstüne kek ve çikolatalı muzlu pasta vardı ki bayılırımmmm ama ben yemedim :KK12:

1,5 litre su
35 dk kadar yoga (başlangıç seviyesinde)

Kızlar konu dışı ama hangi marka fondoten ya da pudra kullanıyorsunuz? Bugün bi pudra aldım kadın çok övdü markası krolayn ( yanlış yazmış olabilirim). Nasıl kullanan var mı ? Hiç pudra kullanmadım bugüne kadar bilmiyorum hangisi güzel.
profesyoneller de kullanıyor.

Teşekkür ederim kızlar, kulağımdaki sıvı birikmesi olmuş. Korkulacak birşey değil dedi ama yine antibiyotik ve yanında bilimum bişiyler daha yazdı :63: bide bir nefes egzersizi verdi, bol bol sakız çiğne dedi, ilaçlarını da aksatmadan kullan 1 haftaya geçer dedi. Geçmezse bana yine yollar görünecek. Ama artık egzersizlerime başlarım 1-2 güne inşallah. Öksürüğüm hafifledi gibi.
hadi geçmiş olur inşALLAH :)

bugünkü menüm:KK72:

sabah(11:00)
1 peynirli tost t.b ekmeğiyle
1haşlanmış yumurta
beyaz peynir
1 çubuk peynir
3 zeytin
3 çeri domates
maydanoz
Açık çay

kşam(18:00)
1 porsiyon et döner
salata

Ara
çay

içilen su:3 litre
yapılan spor dakikası:7000 den fazla adım atmışım
moni moni abla 11 de kahvaltı 18de akşamı yetmişsin menüde tek eksik aralar. cok aç kalırsan kilo veremezsin. 7 saat cok degil mi?

Kalkınca
1 Türk kahvesi

Peynirli yumurta
5 zeytin
1 dilim Çerkez peyniri
1 küçük dilim ekmek
3 ceviz
5-6 çeri
Çay

Ara
Türk kahvesi
1 muz

Akşam
1 kase domates çorbası
3 küçük sigara böreği
3 yk patates püresi
3 yk bulgur pilavı
5 köfte

Akşamki anne menüsü tabi ki. Ay ye kızım, canından kıymetli mi, kilo vermesende olur, yavaş ver acele etme diye diye tabağımı doldurmaya çalışırken ucuz kurtuldum valla.
Birde üstüne kek ve çikolatalı muzlu pasta vardı ki bayılırımmmm ama ben yemedim :KK12:

1,5 litre su
kardeşim bu aksam ne böyle? keske pastayıda yeseydin. o kadar yemeğin ustune iyi giderdi. annen senin aksam bunlarin hepsini yiyerek zayıflayacağına inanıyorsa :KK70:
ellerinden öperim annene selamlar:KK48:

Gunaydinlar
Kalkınca
1 Türk kahvesi

Peynirli yumurta
5 zeytin
1 dilim Çerkez peyniri
1 küçük dilim ekmek
3 ceviz
5-6 çeri
Çay

Ara
Türk kahvesi
1 muz

Akşam
1 kase domates çorbası
3 küçük sigara böreği
3 yk patates püresi
3 yk bulgur pilavı
5 köfte

1,5 litre su
O nasıl bir aksamdir yahu karbonhidrat bombası? Bugun kesinlikle ekstra dikkat ediyor ve kacamak yapmiyorsun yarin cuma! :duduk:

Günaydın bayanlar..:KK25:
CumA'dan önceki son gün..
DiKKAT DİKKATTT!!!! :duduk:
Günaydın canım
Leslie 5 K an itibariyle bitmistir..:KK6:
Dün yediklerin gitti bile :KK70:
valla imreniyorum böyle sıkı spor yapan insanlara. Spor günlük rutin olacak olacak da nasıl olacak:KK64:
sana maşallah sübhanallah diyeyimde nazar etmeyeyim :KK15:

Teşekkür ederim kızlar, kulağımdaki sıvı birikmesi olmuş. Korkulacak birşey değil dedi ama yine antibiyotik ve yanında bilimum bişiyler daha yazdı :63: bide bir nefes egzersizi verdi, bol bol sakız çiğne dedi, ilaçlarını da aksatmadan kullan 1 haftaya geçer dedi. Geçmezse bana yine yollar görünecek. Ama artık egzersizlerime başlarım 1-2 güne inşallah. Öksürüğüm hafifledi gibi.

canım korkmuyorsan hacamat denesene ? çok iyi geliyormuş kulaktaki iltihaba bile

Back
X