Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

burayla sürekli ilgili olmak benim motivasyonumu yükseltiyor. tek başıma mücadele edemem bendeki kocayla valla :KK12:
Herkesin derdi aynı, herkes kilo verme peşinde, verenlere imreniyorsun neden bende yapamayayım fala nderken bir hırsla devam etmeye başlıyorsun kaldığın yerden. Mesela ben ben her hafta sonu tökezliyorum ama onu da aşacağım inşallah buradaki bu güzel kızlar sayesinde. :KK36::KK36::KK36:
Sende kurtulursun şekerim, azim azim :KK54:

Öyle kesinlikle canım.
Burası çok motive ediyor.
Bu zamana kadar eşim benim işimi çok zorlaştırıyordu. Yememi istiyordu hep.
Bu sefer güzel bir konuşma ile başladık. Şu an çok motive ediyor, o da çok iyi geldi bana.
Bu sefer istediğim kiloyu kesin görmeliyim.

göbüşümden yana çok mutluyum. şubatta giydiğim bi pantolonumun düğmesi zor kapanıyodu, kapanınca da nefes aldırmıyodu, geçen giymiştim rahat etmiştim ordan biraz dedim gitti herhalde azıcık. Orda six packs yapcam ben, hele durun siz :KK73::-)

Çok güzel bu değişimleri görmek gerçekten fancycim.
Daha güzelleri de olacak inşallah.

Anam kimsecikler yok herhalde bendem başka, servey servey moduna girmeden kaçıyorum :-)
Spor listemizi de ekleyeyim. 0zlem 0zlem canım tebrik ediyorum şekerim seni, yine birincisin sporda.:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
16 nisan - 30 nisan arası liste
Eki Görüntüle 1989769
@toplight servey servey 0zlem 0zlem @inatettimolacak @moni @Cikilatacanavari lydznp lydznp B BuRCuCuKkK @aytozuvegece nilsub nilsub @Birumut55 @wendigo hedef38beden hedef38beden @gunay1983

Kızlar eksiğim varsa söyleyin, detaylı liste de atıp kontrol edebiliriz.

Ben sporu çok salıyorum. Yapmıyorum hiç ama şu an bu listeyi görüp bu saatte kalkıp yapacağım.

Yuh be kardesım naptın yaaaa
:KK53::KK53: Sesli güldüm kendi kendine konuşmana serveycim.

Canım o zamankı kayıtların yok bende? etıketlememıs mısın benı acaba?? neyse bunları kaydedıyorum sımdı senın lıstenı sonra hazırlarım artık :KK66:

Canım bunun bildirimlerini ne zaman yapıyoruz?

Öyle kesinlikle canım.
Bu sefer güzel bir konuşma ile başladık. Şu an çok motive ediyor, o da çok iyi geldi bana.

Ben sporu çok salıyorum. Yapmıyorum hiç ama şu an bu listeyi görüp bu saatte kalkıp yapacağım.

Gercekten yuh ama yaaa gram gram vee 1,5 kg artı gel

Öyle kesinlikle canım.

İnşallahhhh hedefcim :dua:

Aayyy herkesler uyuyor herhalde, gececiler nerdeee? servey servey cim yarın oğluşu pusete atıp yürüyeyim, ola ki uyursa da şu parklara konan spor aletlerinde azıcık çalışayım diyorum. Dışarıdan bakınca hep gülerdim hatunlara, böyle de uluorta komik oluyo diye. Napiyim ama ufak veledim evde hiçbirşey yaptırmıyo bana, spor salonları da 4 yaştan küçük kabul etmiyo. El mecbur sokaklarda spor yapacam artık. :KK49:

Gitmeden önceeee

IMG_6639.webp

İşte içeceklerdeki şekerler kızlar.
Ne yapıyormuşuz? Bol bol su içiyormuşuuzzz. :KK15:

senin tartı uçuk zaten kafasına göre takılıyor:KK70:takılmıyosun Allahtan Hoppasayıların çok bi önemi yok banuşum göründüğün ve hissettiğin önemli:KK60:

Günaydın canımmm :KK68:

Hakikaten benim tartı epten aykırı gidiyor :D
Bu sabahda yine baya eksi gördüm demekki dediğin gibi şişlik varmış ;) aynaya baktığımda popişimin bile ufaldığını görüyorum :D yanlardaki katlar yok oldu gibi :D göbişimde ufaldı gerçi o sanki ayrı takılıyormuş gibi hep ipini koparıp önden gitme peşinde ama yakında onu tam bağımsız ilan edip benden uzağa sürgün edeceğim :D :D :D
Kesinlikle haftaya çok çok merak ediyorum sibelde kaç çıkacağım :21:

110dan bir gecede 107.9a düşmüş olmam komik :D bakalım cuma ne gösterecek :D

Back
X