Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy imdatt:skandal:
fena uykum var yatamıyorummm:uykucu:çünkü içmem gereken 500 milim daha suyum ve öksürük için hatmi çiçeği çayım var:hasta:şu anda da içtiğim enginar suyum:kahve:
dün akşam gardıropu olduğu gibi indirdim temizliyip ayıklayıp yerleşeceğim diye,yapmayıp bugüne erteledim bugünde içimden gelmedi dışarıya kaçtım:işsiz: kaldı yarına,yatak odam savaş alanı gibi:silah:
moniii Allah seni incecik etsin hemii:tokat:

aslında bugün evde çok işim olmasına rağmen eşimin peşine takıldım beni forum istanbula bıraktı :KK55:bahaneyle yürüdüm bol bol:KK6:beslenme iyi gidiyor fazladan bal ve süt kullanıyorum mecburen hastalık yüzünden Hoppaşu hastalık mahvetti beni öksürükten kutulsam bi hayırlısıyla:KK51:

Her zaman dediğim gibi okadar çatlak su kaçırmaz :KK48:
Bende kesinlikle liste dışına çıkmıyorum ;) şu kıyamlı sebze yemekleri bana çok pratik geldi hem yavan olmuyor o şekilde ;)

ayy imdatt:skandal:
fena uykum var yatamıyorummm:uykucu:çünkü içmem gereken 500 milim daha suyum ve öksürük için hatmi çiçeği çayım var:hasta:şu anda da içtiğim enginar suyum:kahve:
dün akşam gardıropu olduğu gibi indirdim temizliyip ayıklayıp yerleşeceğim diye,yapmayıp bugüne erteledim bugünde içimden gelmedi dışarıya kaçtım:işsiz: kaldı yarına,yatak odam savaş alanı gibi:silah:
moniii Allah seni incecik etsin hemii:tokat:

Aminnnn :KK48: hatta benide etsin :KK48: Benimde 3 gündür ütüler hala sürünüyor :D yıkıyorum ama ütülemeye üşeniyorum :D
Hesapta yaz temizliğine başlamıştım gezentilikten bir türlü tamamlayamadım :KK53:
Ramazan girmeden bitiririm inşallah :D dolapta yıkamadığım şey kalmadı ;)

kız ödekcik hamilelik takvimin bitti ha la doğurucan:KK70::KK70:
minnak ördekcik, hayırlısıyla anneciğini çok üzmeden dünyaya teşrif etsin inşallah
:anneadayı::nazar::KK200:
Evet kesin bitecek o takvim ya bana da öyle geliyor :D tabi önemli olan sağlıkla gelmesi ama böyle beklemek de zormuş ya :KK48:

Her zaman dediğim gibi okadar çatlak su kaçırmaz :KK48:
Bende kesinlikle liste dışına çıkmıyorum :KK66: şu kıyamlı sebze yemekleri bana çok pratik geldi hem yavan olmuyor o şekilde :KK66:
bu sibelcik benim kafamı karıştırıyor bak şimdi sen yazınca düşündüm,kıymalı ve etli yemek ayrı şeyler mi?:KK64:
dün whatsapptan hatuna bakliyat öğünümüzde aynı miktarda bulgur pilavı yiyebiliyormuyuz diye yazdım,cevabı:hayır :cry:
hayallerimi yıktı:KK70::KK70::KK70:

ay çok sabırlı çok mu uslu olacak yoksa paşamız inşALLAH:dua:
inşallah aminn:KK200::nazar:
bizimkisi annesinin canına okuyor:işsiz:
bende hastalık bulaştırmayayım diye gidemediğimden yardımcı olamıyorum sadece dış alışverişlerini ve yemeklerini yapıp yolluyorum:hamarat:
ayy çok özledim huysuz minnağımı:anne:

Aminnnn :KK48: hatta benide etsin :KK48: Benimde 3 gündür ütüler hala sürünüyor :KK70: yıkıyorum ama ütülemeye üşeniyorum :KK70:
Hesapta yaz temizliğine başlamıştım gezentilikten bir türlü tamamlayamadım :KK53:
Ramazan girmeden bitiririm inşallah :KK70: dolapta yıkamadığım şey kalmadı :KK66:
bende yarın başlasam diyorum temizliğe:temizlik:

inşallah aminn:KK200::nazar:
bizimkisi annesinin canına okuyor:işsiz:
bende hastalık bulaştırmayayım diye gidemediğimden yardımcı olamıyorum sadece dış alışverişlerini ve yemeklerini yapıp yolluyorum:hamarat:
ayy çok özledim huysuz minnağımı:anne:
en güzelini yapıyorsun canım daha çok ufak hemen tıkanır üst solunum yolu ilerler birde ALLAH korusun anneciği idare etsin:anne:

Kız iste bebeyi salmak için pilates topu aldım üstünde hafif hafif zıplıyorum dünden beri :KK70: gelesi yok baksana yaramazın :)
Yok yok, diyorum onun keyfi yerinde şekerim. Aman çıkınca şimdi bir dünya iş diyordur herhalde Umutçuğumuz. 5. takım olarak dört gözle beklememize rağmen naza mı çekiyor kendini acabaaa :-)

Aminnnn :KK48: hatta benide etsin :KK48: Benimde 3 gündür ütüler hala sürünüyor :KK70: yıkıyorum ama ütülemeye üşeniyorum :KK70:
Ramazan girmeden bitiririm inşallah :KK70: dolapta yıkamadığım şey kalmadı :KK66:
aminnn cümlemiz incecik olalım inşallah:dua:
benimde bir dünya yıkancak ayıklancak şeyim var:KK69:

zıplama zıplama.... uslu dur canı isteyince gelir o bebe inatçı olcak demek ki :)) ben plates topunun üstünden düştüydüm boynum kırılıyodu sonra topa ceza verdim sürgüne yolladım küçük odaya... plates topu tehlikeli.... cısss... yürüyüş yap salondan mutfağa mutfaktan salona :)
Sürgüne küçük odaya gönderilen pilates topu, çok iyiymiş ama bu :KK70: bu arada tabi geçmiş olsun, Allah korumuş.

Back
X