Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Savurgan
477.etap 68,4 izinli
517 bu cuma (40 etap)

68,4-->81-->12,6-->%18,42 --> % -0,46

Canım @savurgan durumu yukarıdakı gıbı oluyo ugrasma sen dıye bulup cıkardım ben..
Ekstrem durum 2den alabılırız dıye bılıyorum lısteye.. tabı bı de sız bakın kaptanıcelerım :KK66:

Ama oyle gelıp gıtmek yok seker 81 ne demek verılecek o kılolar baslayınca ızın fılan yazmam sana ona göre :sopa:
Ayy doğru yaa ekstrem durumdan girebilir, çok haklısın. Hamile kafası işte yarım çalışıyor :KK48: Eline sağlık canımcım.

Geçmişe akmadan önce hemeeen: Doğurmadım doğurmadım doğurmadım! :)

Sabah yürüyüşe gittik, sonra kahvaltı falan. Dün mail gelmiş gönderdiğimiz makalede küçük düzeltilmesi gereken bir yer varmış onla uğraşayım derken giremedim kızlar, kusura bakmayın uzun süre yokluğumda heyecanlanmış olabilirsiniz :)
Senden ses cikmayinca herkes ayni sekilde yorumlamis canim bir sancida kurtul insallah

Kizlar bir sey soracagim
ben arada bir nescafe 2 si 1 arada içiyorum bir sey olmaz heralde cunku okulda sutlu kahve yapma sansim yok
haftada 2 en fazla 3 tane iciyorum 50 kalori diyor ama emin olamadim
Şekersiz olduğu icin problem olmaz canım ama nescafe yapay kahve olduğundan sağlıklı değil sadece :) ama baska imkanın yoksa iç tabi

Herkes benden bi sey istiyor ya dogumda dua edeyim diye, acaba takım olarak toplaşıp siz de birlikte dua mı etseniz bana şu ördek artık dogursun diye :KK70: gerci zaten ediyor olabilirsiniz de icimizden birininki de kabul olsun ya lutfen :KK70:
ben 11inde doğur diye dua diyom :D
Şaka şaka ikiniz için en hayırlı vakitte olsun diye geçiyo hep ıcımden ordekcım.. ama sıkıldıysan artık doğsun dıyosan zaman ver ona gore yoğunlaşalım..
bu akşam doğuurr bu akşam doğuur dıye sınyal gonderelım ne dersin :KK39:

ben 11inde doğur diye dua diyom :KK70:
Şaka şaka ikiniz için en hayırlı vakitte olsun diye geçiyo hep ıcımden ordekcım.. ama sıkıldıysan artık doğsun dıyosan zaman ver ona gore yoğunlaşalım..
bu akşam doğuurr bu akşam doğuur dıye sınyal gonderelım ne dersin :KK39:
Illa spesifik bi zaman soyleyemiyorum kuzum aslında, kendisi gelmeye karar versin bi de cok uzak olmasın o tarih yeter :KK70: bu hafta içinde olabilir artık :p bu akşam düğüne gitmeye karar verdim hala dogurmadigim için, oldukca yakın bi arkadaşımız evleniyor. Madem doğurmadım o da çıksın aradan diyorum :KK70:

Illa spesifik bi zaman soyleyemiyorum kuzum aslında, kendisi gelmeye karar versin bi de cok uzak olmasın o tarih yeter :KK70: bu hafta içinde olabilir artık :p bu akşam düğüne gitmeye karar verdim hala dogurmadigim için, oldukca yakın bi arkadaşımız evleniyor. Madem doğurmadım o da çıksın aradan diyorum :KK70:
gıt tabı canım olmadı düğüne damganızı vurursunuz ana oğul :anneadayı::emir_bebek::KK48:

WP_20170509_002.webp
Nilgün iftiharla sunar...:D

Halay çek kesin doğar..:D:D:D

Ördekcim pek sabırsız bir insan değilsin sanırım değil mi?
Ben çok sabırsızım. Aklıma düşen illa o zaman olacak. Yoksa rahat edemiyorum.
Herhalde karnına tıklatıp dururdum hadi çık ama artık merak ediyorum bak diye. :KK70::KK70:

Back
X