Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Doktor artık daha fazla bekletmek istemedi. Açıklık biraz daha artmış ama yeterince değil o yüzden bugün zorlamayalım dedi. Nst sonucun kötü olsa bugün alırdım ama cumartesiye kadar bekleyelim dedi. Cumartesiden sonra riske girmeye gerek yok dedi.

Valla ben artık kendisine baya şans verdim doğum gününü seçsin diye ama hayatta her seyi seçemiyoruz. Gelseymis kendi, yoksa böyle alırlar iste :63: (dogmayan cocuguna trip atan anne) :KK48:
Hadi hayırlısı olsun canım. Anammm iki güne geliyor 5. takımın Umut'u nihayetttt :nazar::nazar::anne::emir_bebek:

ay bendede var oooooo reglim yakınlaştı herşeye şeker atıp yiyesim var:işsiz:herşey kadınlara karşı:KK61:
Ay sorma Nilgüncüm ya, daha da var reglime yani ama niye böyle oldum bilmiyorum. :(
Korkudan tartılmak istemiyorum, pazartesi den beri kaçamaksız günüm olmadı çünkü :olamaz:
Ama Salı'dan beri de nasıl yürüyorum anlatamam. 3 gün sağa sola yürüdüm bacaklarım ağrıyor yaa, sabah kalkınca ayaklarımın üzerine basamıyorum acısından, nasıl tembelliğe alışıp hamladıysam artık :(

yalnız umut hepimizden inatçı çıktı:KK70::KK70::KK70:
Keşke inadını şöyle kullansa:
"Siz misiniz benim doğum tarihimi belirleyen? Alın iste size inat cumartesi doğmayacağım" diyerek yarın falan gelse :D
Oylesiniz ama önemlisiniz ordekcim arada dokerim ben icimi oyle :KK66:
Sen kendi yavrunu dusunuyon tabi notmal aklindan cikmasi kusurluk bisey yok canim. Tesekkur ederim guzel dileklerin icin :KK200:
Bu arada gercekten boğalar boğazli oluyo biraz fazla efor harcayabilirsin pasayi doyurmak icin.. insallah bol bol sütün olir :dua:
Faydamız olduysa ne mutlu bize :)
Aklıma hep şey geliyor yaa sen ilk takıma geldiginde ceza kesiyordum ya ben, sana hep yalan yanlış cezalar kesmiştim :D sen de soruyordun hep "neden ceza aldım" diye ama yapıyordun da kıyamam :D

***5. Takım 517. Etap***

servey (
69,9/)
0zlem (75,6/)
inatettimolacak (61,8/)
moni (98,0/)
fancynancy (78,00/)
Cikilatacanavari (80,4/)
lydznp (85,5/)
BuRCuCuKkK (54,7/)
maJun (71,5/ )
geçen hafta bildirimde bulunmadı
aytozuvegece (72.7/)
hedef38beden(83,1/)
TopaLsoLucaNn (69.8/)

5. Takım Ortalama: %

nilsub (79,2/)
wendigo (64,9/)
morordek (77,1/)
ebrusonmez (56,6/)
Birumut55 (50,3/)

Bi de bu arada bugün doğumu tetikleyen çoğu şeyi yaptım:
  1. Yürüyüş
  2. Merdiven çıkma (5 kat + 3 kat şeklinde farklı zamanlarda)
  3. Acı ve baharatlı yemek
  4. Pilates topunda zıplamak
Yarın da bunları tekrarlayayım diyorum. Daha da gelmiyorsa zaten geleceği yokmuş, cumartesi günü "Hocam Umut Bey'i dışarı alalım" diyerek hastaneye gideceğim :)

İyi geceler kızlar bende 12 de geldim eve işten, çok çalışıyorumm eşimle birlikte ... hakkımızda hayırlısı olsun şimdiye kadar 4 model dikildi yarında 5. Modele başlıyoruz,
Eleman eksiğimiz olmasa eve düzenli geliriz ve sizlere daha çok katilirim
İnşallah ögünler gelecek umuduyla herkese hayırlı geceler bugece 50.8 dim sabah ola hayrola:):)

Keşke inadını şöyle kullansa:
"Siz misiniz benim doğum tarihimi belirleyen? Alın iste size inat cumartesi doğmayacağım" diyerek yarın falan gelse :KK70:

Faydamız olduysa ne mutlu bize :)
Aklıma hep şey geliyor yaa sen ilk takıma geldiginde ceza kesiyordum ya ben, sana hep yalan yanlış cezalar kesmiştim :KK70: sen de soruyordun hep "neden ceza aldım" diye ama yapıyordun da kıyamam :KK70:
Az değilmişsin ama kaptanımız yaaa, çok ayıp. :-)

Umut doğmadan bir kere daha listeyi paylaşayım dedim, sonra bir süre liste işleriyle uğraşamam sanırım :)

Hedef listesinde bu cumaya "inat ettim doğurucam" demiştim ama olmadı, kısmet :) Artık haftaya tartılır liste 1.si olurum :sampiyon::KK48:
Kesinlikle olursun artık, hiç şüphemiz yok :-)

Bi de bu arada bugün doğumu tetikleyen çoğu şeyi yaptım:
  1. Yürüyüş
  2. Merdiven çıkma (5 kat + 3 kat şeklinde farklı zamanlarda)
  3. Acı ve baharatlı yemek
  4. Pilates topunda zıplamak
Yarın da bunları tekrarlayayım diyorum. Daha da gelmiyorsa zaten geleceği yokmuş, cumartesi günü "Hocam Umut Bey'i dışarı alalım" diyerek hastaneye gideceğim :)
Onun keyfi yerinde canım ya, çocuğu zorla dışarı çıkartacaksınız yani. Ama gerçekten tam bir boğa geliyor galiba kızların dediği gibi. Hem inatçı hem de keyfine düşkün :anne::emir_bebek:

Bu kez de ben burda tek başıma servey'e bağladım :KK53:

Aferin kuzularım, hepiniz yarın uykusuzluktan ödem olmayalım diye erkenden uyudunuz değil mi? :ıslık:
Tabi tabiiii :rapci:

Kahvaltı
Çok alakasız ama 3 yk patlıcan ezmesi
1 altın çörek (kek değilmiş :-))
1 yk labne

Ara
Nesfit bar
1 parçacık simit

Öğle
Çılbır (2 büyük yumurta ile)
2 dilim tb ekmek

Ara
4 ceviz
Filtre kahve

Akşam
Fırında karnıyarık (kızartmadım)
5-6 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
1 minik z.yağlı enginar
1 yk fava
1 bardak ayran

Su: 2 lt zor olmuştur
Spor: 1 saat 20 dk yürüyüş

Süpersın bu kdr yuruyuse yarın artı cıkarsam:işsiz:

Vücudun epey direniyor o zaman kuzucum. İnternette bir araştırsana, karbonhidrat eklesen biraz öğünlerine metabolizmayı şaşırtmak için. İlk aklıma gelen bu.
Her gün yürüyüş yapman iyi bir şey bence, bırakma. Kilodan öte kalbin ve sağlığın için. Akşam yemeğini yesen, hatta gece miden kazınıbnca bir meyve ya da grissini tarzı birşey atıştırsan mı acaba. Belki vücut kıtlıkta sanıyordur kendini, korumaya almış olabilir, acık canının çektiği, özlediğin yiyeceklerden ver sen ona bence. :KK15:

Back
X