Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 517. Etap***

servey (
69,9/)
0zlem (75,6/)
inatettimolacak (61,8/)
moni (98,0/)
fancynancy (78,00/)
Cikilatacanavari (80,4/)
lydznp (85,5/) sabit
BuRCuCuKkK (54,7/)
maJun (71,5/ )
geçen hafta bildirimde bulunmadı
aytozuvegece (72.7/)
hedef38beden(83,1/)
TopaLsoLucaNn (69.8/)

5. Takım Ortalama: %

nilsub (79,2/)
wendigo (64,9/)
morordek (77,1/)
ebrusonmez (56,6/)
Birumut55 (50,3/)

Ay sorma Nilgüncüm ya, daha da var reglime yani ama niye böyle oldum bilmiyorum. :KK43:
Korkudan tartılmak istemiyorum, pazartesi den beri kaçamaksız günüm olmadı çünkü :olamaz:
Ama Salı'dan beri de nasıl yürüyorum anlatamam. 3 gün sağa sola yürüdüm bacaklarım ağrıyor yaa, sabah kalkınca ayaklarımın üzerine basamıyorum acısından, nasıl tembelliğe alışıp hamladıysam artık :KK43:
ya hem diyetime hemde sporuma çok dikkat ettim bu hafta ama artı çıkınca gerçekten moralim bozuluyor bu kadar çabaya servey servey in dediği gibi:işsiz:

Günaydınlar herkese :)
Iykusuzluktan mı acaba sabıt gelıyorum ordegım
Olabilir serveyim, bir de bence de çok stres yaptın şu aralar, onun da etkisi olabilir
Onun keyfi yerinde canım ya, çocuğu zorla dışarı çıkartacaksınız yani. Ama gerçekten tam bir boğa geliyor galiba kızların dediği gibi. Hem inatçı hem de keyfine düşkün :anne::emir_bebek:
Ama çıkması gerekmiyor mu artık? :KK64:
Isırıcam onun inadını ben, yeter yahu :KK48: doğunca poposuna şaplağı yiyecek :KK67:

Olabilir serveyim, bir de bence de çok stres yaptın şu aralar, onun da etkisi olabilir

Isırıcam onun inadını ben, yeter yahu :KK48: doğunca poposuna şaplağı yiyecek :KK67:
yavaş vurr:KK11::KK70::KK70::KK70:o anki halini görmek isterdim kızımda anesteziden gözümü açar açmaz nasıl kızım iyi diye sormuşum birde eşime parmakları tam mı saydın mı dediğimi hatırlıyorum oda saydım tam demişti ne alakası varsa anestezinin etkisi galiba eşimde saydım tam diyo çatlak herif:KK48:

yalnız çok keyif adamı olacak hepimize dokuz doğurttu sıpa:emir_bebek::KK48:

yavaş vurr:KK11::KK70::KK70::KK70:o anki halini görmek isterdim kızımda anesteziden gözümü açar açmaz nasıl kızım iyi diye sormuşum birde eşime parmakları tam mı saydın mı dediğimi hatırlıyorum oda saydım tam demişti ne alakası varsa anestezinin etkisi galiba eşimde saydım tam diyo çatlak herif:KK48:
Falakaya yatırır gibi vurmayacagım heralde naptın :D o ilk anlar ben de cok duygulu olurum o kesin, ağlarım hatta. Sonra kendime gelince hafif bi vurucam poposuna neredeydin sen diye :) analar sitem eder ya oyle o anlamda :)

Falakaya yatırır gibi vurmayacagım heralde naptın :KK70: o ilk anlar ben de cok duygulu olurum o kesin, ağlarım hatta. Sonra kendime gelince hafif bi vurucam poposuna neredeydin sen diye :) analar sitem eder ya oyle o anlamda :)
hayırlısı ile kucağına alda sitemi falan unutursun:anne::anne::anne::anne:koklamaya doyamazsın ayy ne yapsam bi bebişte ben mi yapsam:emir_bebek:bebek sevmeyi özledim benimkiler sıpa oldu artık:KK70::KK70::KK70::KK70:

Falakaya yatırır gibi vurmayacagım heralde naptın :KK70: o ilk anlar ben de cok duygulu olurum o kesin, ağlarım hatta. Sonra kendime gelince hafif bi vurucam poposuna neredeydin sen diye :) analar sitem eder ya oyle o anlamda :)
ah Şeyma ah bi doğsun bak bu söylediklerinin 1 tanesini bile yapamayacaksın. bırak vurmayı koklamaya kıyamayacaksın. ay bak simdi bende duygulandım. ALLAH sağlıklı hayırlı ömürler versin.:emir_bebek:

***5. Takım 517. Etap***

servey (
69,9/)
0zlem (75,6/)
inatettimolacak (61,8/)
moni (98,0/)
fancynancy (78,00/)
Cikilatacanavari (80,4/)
lydznp (85,5/) sabit
BuRCuCuKkK (54,7/54.2/0.5/%0.914)
maJun (71,5/ )
geçen hafta bildirimde bulunmadı
aytozuvegece (72.7/)
hedef38beden(83,1/)
TopaLsoLucaNn (69.8/)

5. Takım Ortalama: %

nilsub (79,2/)
wendigo (64,9/)
morordek (77,1/)
ebrusonmez (56,6/)
Birumut55 (50,3/)

Herkeslere gunaydiiinnnn

çatlak ex ortim iyi doğdunnnnnnnnnn...... doğum günün kutlu olsun canım :KK73::KK73::KK73::KK73:
nice senelere rabbim gönlüne kalbine göre ne dilersen versin:dua:
Tesekkurler datlum ;)
Şekerim fıstık ezmesi yağ yakardı ne bileyim kilo vermeye yardımcıydı diye biliyorum :KK43: bolca lif ve protein vardır hatırlıyorum. Bir ara okumuş şaşırmıştım hatta. Yoksam Nutella bana bakıyor ben ona, ellemiyorum:KK35: Reeglim 25inden sonra olması lazım canım, şu sıralar sanki içinde şeker olan herşey beni çağırıyor gibi :KK17:
Valla kalorisi cok diye biliyorum ben.. bi sure uzak dursan iyi olur bence.. olmaz olsun onun yaktigi yag :KK12: ben bi ara regliye yakin kuru kayisiya sarmistim ama kaçırdım ipin ucunu.. sonra almadim bi sure eve tutamiyom kendimi diye. Sen bilirsin yine de ama o kadar masum degil bence
Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte hep mutlu ol inşallah. ..
Cok sagol canim
inatettimolacak inatettimolacak canımmm, nice mutlu senelere, sevdiklerinle upuzuuunnn sağlıklı ve huzurlu yılların olsun inşallah :KK200:
Amin canim hepimizin,tesekkur ederim
Ortimmmmmmmmm canımmmmmmm
Sen mı doğdun bugunnnn
Iyı kı dogdun ıyı kı ortım oldunnnn
En Büyük TÜRKİYE:KK200::21:
inatettimolacak inatettimolacak
Bebeyimmm tesekkur ederim :KK15:
Keşke inadını şöyle kullansa:
"Siz misiniz benim doğum tarihimi belirleyen? Alın iste size inat cumartesi doğmayacağım" diyerek yarın falan gelse :KK70:

Faydamız olduysa ne mutlu bize :)
Aklıma hep şey geliyor yaa sen ilk takıma geldiginde ceza kesiyordum ya ben, sana hep yalan yanlış cezalar kesmiştim :KK70: sen de soruyordun hep "neden ceza aldım" diye ama yapıyordun da kıyamam :KK70:
He ya o zamanlar fenaydi kulaklari cinlasin asli canimiza okuyodu ama benim isime geliyodu iyi yapmışsın ordekcim kizmiyorum yine de :KK15:
Bi de bu arada bugün doğumu tetikleyen çoğu şeyi yaptım:
  1. Yürüyüş
  2. Merdiven çıkma (5 kat + 3 kat şeklinde farklı zamanlarda)
  3. Acı ve baharatlı yemek
  4. Pilates topunda zıplamak
Yarın da bunları tekrarlayayım diyorum. Daha da gelmiyorsa zaten geleceği yokmuş, cumartesi günü "Hocam Umut Bey'i dışarı alalım" diyerek hastaneye gideceğim :)
Lutfen zorluk cikarmayin beyefendi cikis bu taraftan buyrun buyrun :D :D :D
Iykusuzluktan mı acaba sabıt gelıyorum ordegım
Bence oyle canim.. yorgunluk uykusuzluk stres buyuk dusmanlar
Deli deliyi görünce comagini saklarmis.. adam napsin senle mi ugrasacak he demis iste :D
hayırlısı ile kucağına alda sitemi falan unutursun:anne::anne::anne::anne:koklamaya doyamazsın ayy ne yapsam bi bebişte ben mi yapsam:emir_bebek:bebek sevmeyi özledim benimkiler sıpa oldu artık:KK70::KK70::KK70::KK70:
Nilgun karar verir.. yap bakem bi dene sen de ;)

Back
X