Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 517. Etap***

servey (
69,9/)
0zlem (75,6/)
inatettimolacak (61,8/61/0,8/%1,29)
moni (98,0/)
fancynancy (78,00/)
Cikilatacanavari (80,4/)
lydznp (85,5/) sabit
BuRCuCuKkK (54,7/54.2/0.5/%0.914)
maJun (71,5/ )
geçen hafta bildirimde bulunmadı
aytozuvegece (72.7/)
hedef38beden(83,1/)
TopaLsoLucaNn (69.8/)

5. Takım Ortalama: %

nilsub (79,2/)
wendigo (64,9/)
morordek (77,1/)
ebrusonmez (56,6/)
Birumut55 (50,3/)

morordek morordek ordekcim maJun maJun bugun de gelmezse bildirimsiz izin yazalim süresi dolduysa.. gelmedi filan ama diskalifiye etmeye de gönlüm razi gelmiyo :110:

***5. Takım 517. Etap***

servey (
69,9/)
0zlem (75,6/)
moni (98,0/)
fancynancy (78,00/)
Cikilatacanavari (80,4/)
lydznp (85,5/) sabit
BuRCuCuKkK (54,7/54.2/0.5/%0.914)
maJun (71,5/ )
aytozuvegece (72.7/70.9/1.8/2.47)
hedef38beden(83,1/)
TopaLsoLucaNn (69.8/)

nilsub (79,2/)
wendigo (64,9/)
morordek (77,1/)
ebrusonmez (56,6/)
Birumut55(50.3)

Kaptanicelerim toplight toplight morordek morordek

maJun maJun durumuna baktım 24 martta gırmıs lısteye bugun 7.haftası yanı ızıne ayırmak ıcın 1haftaya daha ıhtıyacımız var.
28nısandan berı yaklasık 2haftadır sıteye dahı gırmemıs.. Listeyı etkılememesı ıcın ızın yazsak mı demıstım ama yapamıyoruz. Bu hafta da gelmezse 2.bıldırımsız haftası olacak.
Diskalıfıye yazsak mı bılemedım??? :KK64:

inatettimolacak inatettimolacak kuzum dün yine nobetteydim yazmaya çalıştım yazamadım doğum günün kutlu olsun nice incecik olarak huzurlu mutlu yıllara :KK200:
Sagol canım dusunmen yeter ;)

Benı sabit yazalım mi yine nobetten çıktım lazere gidiyorum ordan elbise almak için çarşıda gezicem sonra kuaföre sonra da kınaya gitcem ölmem inşallah :KK70:
Kız kendı kınan mı?? yazın degıl mıydı senın dugun?? :KK64:

***5. Takım 517. Etap***

servey (
69,9/)
0zlem (75,6/)
moni (98,0/)
fancynancy (78/)
Cikilatacanavari (80,4/)
sabit
lydznp (85,5/) sabit
BuRCuCuKkK (54,7/54.2/0.5/%0.91)
maJun (71,5/ )
aytozuvegece (72.7/70.9/1.8/2.47)
hedef38beden(83,1/)
TopaLsoLucaNn (69.8/)

nilsub (79,2/)
wendigo (64,9/)
morordek (77,1/)
ebrusonmez (56,6/)
Birumut55 (50,3/)

morordek morordek burada olduğuna göre bir hareketlik yok demektir. hâlâ rahatımı bozmayın modunda. tam paşa canım :KK48:
Yediğim acılar beni ishal yapmaktan başka bir işe yaramadı :işsiz:
hayırlısı ile kucağına alda sitemi falan unutursun:anne::anne::anne::anne:koklamaya doyamazsın ayy ne yapsam bi bebişte ben mi yapsam:emir_bebek:bebek sevmeyi özledim benimkiler sıpa oldu artık:KK70::KK70::KK70::KK70:
Gel de bizimkini sev :)
ah Şeyma ah bi doğsun bak bu söylediklerinin 1 tanesini bile yapamayacaksın. bırak vurmayı koklamaya kıyamayacaksın. ay bak simdi bende duygulandım. ALLAH sağlıklı hayırlı ömürler versin.:emir_bebek:
Ya şimdi burda cani anne gibi gorunmeyeyim hani bebekleri severken boyle poposuna hafif vurarak severler ya onu kastediyorum ben :) sahsen ben arkadaslarimin cocuklarindan da cok sevdiklerimi poposundan severim tarzım boyle :KK70: kendi cocugum olunca o kadarını da mı yapamam diyorsunuz? :)
Benim annem de beni haşin severdi mesela, kucukken sevgisinden yanağımı ısırmış morartmıș kadın. Tabi niyeti morartmak degilmis de üzülmüş sonradan :KK70: ayı yavrusunu severken öldürürmüș misali :KK70: bizim aile boyle bi tip sanırım :KK70:
Lutfen zorluk cikarmayin beyefendi cikis bu taraftan buyrun buyrun :KK70: :KK70: :KK70:
Sabri bey napiyosunuz lutfen sizi dışarı alalım vardı ya aklıma o geldi :KK70: esra ceyhan miydi o kadının adı? :KK70:
Kaptanicelerim toplight toplight morordek morordek

maJun maJun durumuna baktım 24 martta gırmıs lısteye bugun 7.haftası yanı ızıne ayırmak ıcın 1haftaya daha ıhtıyacımız var.
28nısandan berı yaklasık 2haftadır sıteye dahı gırmemıs.. Listeyı etkılememesı ıcın ızın yazsak mı demıstım ama yapamıyoruz. Bu hafta da gelmezse 2.bıldırımsız haftası olacak.
Diskalıfıye yazsak mı bılemedım??? :KK64:
Bilemedim ben de. Baya mazeretsiz ayrıldı ama? Belki kaptanımız gelirse fikir verir

Sabri bey napiyosunuz lutfen sizi dışarı alalım vardı ya aklıma o geldi :KK70: esra ceyhan miydi o kadının adı? :KK70:
Ahaha aynen dur atıym vıdeosunu hatta :D :D Aaayy yarıldım yıneeee :D :D
Esra ceyhan once bı evet dıyo ya :D :D en son adam da alalım bunu dışarıya diyo :D :D
Bunları anlatıcam hep Umuta görürsün ördekcım.. Dicem bak anan boyle dıyodu sana :D Alalım bunu dısarı dıyodu dıcem :D :D

Kızlar herkes acıp ızleyıp bızım ıcın de gulsun bugun.. ofıste kahkayı basamadım ıstedıgım gıbı :D :D

Ahaha aynen dur atıym vıdeosunu hatta :KK70: :KK70: Aaayy yarıldım yıneeee :KK70: :KK70:
Esra ceyhan once bı evet dıyo ya :KK70: :KK70: en son adam da alalım bunu dışarıya diyo :KK70: :KK70:
Bunları anlatıcam hep Umuta görürsün ördekcım.. Dicem bak anan boyle dıyodu sana :KK70: Alalım bunu dısarı dıyodu dıcem :KK70: :KK70:

Kızlar herkes acıp ızleyıp bızım ıcın de gulsun bugun.. ofıste kahkayı basamadım ıstedıgım gıbı :KK70: :KK70:

Ahahaha baslık da ayrı kopuss..
Program ŞOK :D :D :D

Ahaha aynen dur atıym vıdeosunu hatta :KK70: :KK70: Aaayy yarıldım yıneeee :KK70: :KK70:
Esra ceyhan once bı evet dıyo ya :KK70: :KK70: en son adam da alalım bunu dışarıya diyo :KK70: :KK70:
Bunları anlatıcam hep Umuta görürsün ördekcım.. Dicem bak anan boyle dıyodu sana :KK70: Alalım bunu dısarı dıyodu dıcem :KK70: :KK70:

Kızlar herkes acıp ızleyıp bızım ıcın de gulsun bugun.. ofıste kahkayı basamadım ıstedıgım gıbı :KK70: :KK70:

Ördekcım morordek morordek senı gülme krizine sokarak doğumu başlatmayı düşünüyorum :D :D

Ya bu efsane bi şey her izlediğimde gülerim :D :D
Bizimki de böyle Allaaaaaah diyerek falan dışarı atarmış kendisini olur mu olur :D :D ay koptum valla sabah sabah. Bu Umut'un keyfi yüzünden ne diyeceğimi bilemez oldum kendisine, mizah anlayışım gelisti :D

Ya bu efsane bi şey her izlediğimde gülerim :KK70: :KK70:
Bizimki de böyle Allaaaaaah diyerek falan dışarı atarmış kendisini olur mu olur :KK70: :KK70: ay koptum valla sabah sabah. Bu Umut'un keyfi yüzünden ne diyeceğimi bilemez oldum kendisine, mizah anlayışım gelisti :KK70:
Bi ara vardı ya yok Allah diyen aslan falan fılan.. senı de haber yaparız..
Ankarada bugün dünyaya gelen bebek Allahh diyerek dısarı cıktııı..( Arkada o magazın programlarındakı ses var ya o adamın sesını dusun.. Az sonraaa :D :D )

Bi ara vardı ya yok Allah diyen aslan falan fılan.. senı de haber yaparız..
Ankarada bugün dünyaya gelen bebek Allahh diyerek dısarı cıktııı..( Arkada o magazın programlarındakı ses var ya o adamın sesını dusun.. Az sonraaa :KK70: :KK70: )
:D :D
Hahaha bence cok mümkün :D :D
Ay Ozge iyi güldürdün Allah da seni güldürsün kuzucum :D

Back
X