- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #243.821
12 MAYIS HAFTALIK HEDEF LİSTESİ

B BuRCuCuKkK ---54,7>>54.0>>54,2

T TopaLsoLucaNn ---69,8>>hedef?>>??

@wendigo ---64,9>>hedef?>>

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kilo bildirimim:
geçen hafta:98,0
bu hafta:96,9
fark:1,1
ayy çok mutluyum
sabahtan beride 96 69 olarak dilime takıldı,o günleri görecekmiyim acaba![]()
Bizden olsa olsa dolmalık fıstık olur...üzüm üzüme baka baka desene :)
canım diskalifye yazacağız mecburen en azından benim işlerim var vs deseydi hiç sorun yoktu 21 nisandan beri doğru dürüst takıma girmiyorKaptanicelerimtoplight
morordek
@maJun durumuna baktım 24 martta gırmıs lısteye bugun 7.haftası yanı ızıne ayırmak ıcın 1haftaya daha ıhtıyacımız var.
28nısandan berı yaklasık 2haftadır sıteye dahı gırmemıs.. Listeyı etkılememesı ıcın ızın yazsak mı demıstım ama yapamıyoruz. Bu hafta da gelmezse 2.bıldırımsız haftası olacak.
Diskalıfıye yazsak mı bılemedım???![]()
Hayatima katmama sebep oldugun guzelliklerin misli misli bulsun seni hayatinda sevgili muskacim![]()
Kızlar sabah erkenden yola ciktik Antep'e gittik kızım hayvanat bahcesini gormeyi cok istiyordu oraya gittik.Hızlı tempoda olmasada durup bakinmalar haric 2 saat orada yurumusum. 30 dakikaka burada yurumusum.![]()
fancynancy
Zararli seylerden yemeyim diye yumurtamida hasladim ekmegimi cantaya koydum araba yedim.Liste disina cikmamis oldum.Cok mutluyum.
Sadece yarim saatte bir wc problemim olmasin diye cok su icemedim.
Uyuyana kadar 2'ye tamamlamaya calışırım..
insallah yarın eksi görürüm tartıda!!!![]()
Keşke inadını şöyle kullansa:
"Siz misiniz benim doğum tarihimi belirleyen? Alın iste size inat cumartesi doğmayacağım" diyerek yarın falan gelse
Faydamız olduysa ne mutlu bize :)
Aklıma hep şey geliyor yaa sen ilk takıma geldiginde ceza kesiyordum ya ben, sana hep yalan yanlış cezalar kesmiştimsen de soruyordun hep "neden ceza aldım" diye ama yapıyordun da kıyamam
![]()
Canım ben seni çok iyi anladım. Bende kızımı oğlumu ısırarak mıncırarak vurarak falan seviyorumYediğim acılar beni ishal yapmaktan başka bir işe yaramadı
Gel de bizimkini sev :)
Ya şimdi burda cani anne gibi gorunmeyeyim hani bebekleri severken boyle poposuna hafif vurarak severler ya onu kastediyorum ben :) sahsen ben arkadaslarimin cocuklarindan da cok sevdiklerimi poposundan severim tarzım boylekendi cocugum olunca o kadarını da mı yapamam diyorsunuz? :)
Benim annem de beni haşin severdi mesela, kucukken sevgisinden yanağımı ısırmış morartmıș kadın. Tabi niyeti morartmak degilmis de üzülmüş sonradanayı yavrusunu severken öldürürmüș misali
bizim aile boyle bi tip sanırım
Sabri bey napiyosunuz lutfen sizi dışarı alalım vardı ya aklıma o geldi esra ceyhan miydi o kadının adı?
Bilemedim ben de. Baya mazeretsiz ayrıldı ama? Belki kaptanımız gelirse fikir verir
yavaş vurro anki halini görmek isterdim kızımda anesteziden gözümü açar açmaz nasıl kızım iyi diye sormuşum birde eşime parmakları tam mı saydın mı dediğimi hatırlıyorum oda saydım tam demişti ne alakası varsa anestezinin etkisi galiba eşimde saydım tam diyo çatlak herif
![]()
Ahaha aynen dur atıym vıdeosunu hatta![]()
Aaayy yarıldım yıneeee
![]()
Esra ceyhan once bı evet dıyo ya![]()
en son adam da alalım bunu dışarıya diyo
![]()
Bunları anlatıcam hep Umuta görürsün ördekcım.. Dicem bak anan boyle dıyodu sanaAlalım bunu dısarı dıyodu dıcem
![]()
Kızlar herkes acıp ızleyıp bızım ıcın de gulsun bugun.. ofıste kahkayı basamadım ıstedıgım gıbı![]()
Bi ara vardı ya yok Allah diyen aslan falan fılan.. senı de haber yaparız..
Ankarada bugün dünyaya gelen bebek Allahh diyerek dısarı cıktııı..( Arkada o magazın programlarındakı ses var ya o adamın sesını dusun.. Az sonraaa![]()
)
Kilomu da yazayim
Gecen hafta 61,8
Guncel 61
Fark 0,8
Yuzde %1,29
![]()
Gunaydin kizlar
herkese hayırlı cumalar
Ben bu sabah soktayim
Geçen hafta 72.7
bu hafta 70.9
Giden 1.8
Reglin de 3. Gunu ama bu hafta hiç kaçamak yapmadim
tartıldım 85,5 sabitim
ben spor yapmayınca veremeyenlerdenim. yediklerime dikkat etmesem sabit bile gelemem![]()
Kizlar bugun + sonucla kalsaydim beni izine ayirin uzun bir sure tartilmak istemiyorum diyecektim. Sabah uyaninca 76 ciktim. Yuruyus yapinca ve Wc sorunum azda olsa cozulunce eksiyi gorebildim!!!
Fark cok yok ama hic olmamasindan iyidir..
Bu haftada ayni sekilde devam edim bakim insallahhh daha iyi bir sonuc alirim..
Aylardan beri bu rakamlar arasinda kaldim!!!Kurtulmak istiyorum artik!!!
Gecen hafta :75.6
Bu hafta :75.2
Fark :400gr
Yuzde :%0.53
kilo bildirimim:
ayy çok mutluyum
Ya ne güzel anlattın monisim, ben de Umut'u pusetine atıp gezmeyi düşünüyorum tüm yaz :) hem fazla kilolarimi veririm hem hava almış olur. Bahar bebeklerinin şansı iyi oluyor derlerdi öyleymiş cidden :)selam kızlar hayırlı cumalar
dün dışarılardaydım gelinim ve bebişleyaramaz annesini biraz yorsa da, bebişle dışarıda olmak bana çok iyi geldi
rüzgar doğduğundan beri hayatıma hareket geldi koca kışı evde geçiren ben her gün bi yerlerdeyim eşim de adımı gezenti taktı
birazdan yine kaçıcam![]()
Supersin canikomkilo bildirimim:
ayy çok mutluyum
Yarın geliyor Umut Paşa, kaçışı yok artıkmor ördük doğurmadı mı gı hala abboooo.......
Ama ben mi fenayım hedefcim baksana halimeÇok fenasın ördekcim ama ya![]()
Haklısın canım belki dediğin gibi hemen yapamam ama bi ara şaplağı yiyecek kaçışı yokCanım ben seni çok iyi anladım. Bende kızımı oğlumu ısırarak mıncırarak vurarak falan seviyorumBenim dediğim ilk doğduğunda öyle savunmasızlar ki her konuda mikroplara vs dahil. Hele bir gelsin kucağına anlayacaksın demek istediğimi.
Diyorum ya koklamaya korkacaksın. nefesim zarar verir mi diye. O dediğin biraz hareketlenip ele avuca gelince oluyor. Benim dediğim için ise artık kaçabilecek kendini kurtarabilecek duruma gelince yapılıyor. Çünkü öyle sevilmeyi sevmiyorlar
![]()
Aayy sinirlerim bozuldu konu konuya cekıyo ama.. Sahanın bı fılmı var ya ezgi molayla.. Cerenle celal. orda bı sahne vardı kız korkutuyodu bunu bu da altına yapıyodu![]()
Biraz argolu ama ahahah tutamıyorum kendımı ıpler koptu bende kızlar büyüklerimin affına sığınarak paylaşıyorum
![]()
![]()