Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Özgem senin vak vak bişi yapmadı mı Doğum gününe? Bi de yazdım görmedin heralde, ne zamandı sizin iddia günü? Yârini geçtin inşallah? Azıcık kilo almadı mı?
Sana cevap vermemis miyim bebeyim afedersin..
Aslinda ben kazandim da resmi olarak surenin bitmesini bekliyoruz ;)
D.gunumde bisey yapamadik çünku 2gundur 3odevin teslimi var onlara kosturuyo.. pazar gunu cikariz belki islerini hallederse

Kızlar günaydın, hastaneye gidiyoruz. Dua edin bizim icin :)
Hepinizi çok seviyorum, insallah guzel haberlerle dönerim :KK200:
Gunaydın canım gormesekte bizde seni seviyoruz. Dualarımız seninle..:dua::dua:
Saglıklı bir sekilde bebegini kucagina alacaksın insallah. :dua::dua::dua: :KK15::KK200:

Ayyy çok heycanlandm okuyunca ellerim titriyor resmen canım benim saglikla al kucağına bir nefeste inşallah Ayy o cennet kokusundan bize de gönder ama dualarım seninle sakın habersiz bırakma bizi cnm :anne:

Günaydın kızlar, mutlu haftasonları...

morordek morordek dualarım seninle, kolaylıkla ve sağlıkla kucağına al oglusunu, bizi de haberdar etmeyi unutma...

Ben birazdan kv.ye adanaya gideceğim, gece geç döneceğiz muhtemelen, umarım kacamaksiz atlatabilirim kv evini...
O biraz imkansız sanki cnm ya hadi ınsallah diyelim biz yine de :D

Cok sagolun destekleriniz icin guzeller, tek tek alıntılayamadım.
Surece başladık, şu an için iyiyim :) sancılar hafif hafif gelmeye başladı. Insallah duzene oturur ve saglıkla gelir. Beklerken cok sıkılıyorum tabi, sonrasında öyle bi lüksüm olmayacak ama hazır iyiyken yazayim dedim :)

Surece başladık, şu an için iyiyim :) sancılar hafif hafif gelmeye başladı. Insallah duzene oturur ve saglıkla gelir. Beklerken cok sıkılıyorum tabi, sonrasında öyle bi lüksüm olmayacak ama hazır iyiyken yazayim dedim :)

Kuzucum bol bol inşirah oku bende burdan sana okuyucam, sıkıntısız al oğlunu kucağına inşallah. Dualarım seninle.

Sana cevap vermemis miyim bebeyim afedersin..
Aslinda ben kazandim da resmi olarak surenin bitmesini bekliyoruz :KK66:
D.gunumde bisey yapamadik çünku 2gundur 3odevin teslimi var onlara kosturuyo.. pazar gunu cikariz belki islerini hallederse

Her türlü sen kazandın zaten özgecim :)

hadi hayırlısı canım dualarımız seninle:anneadayı::emir_bebek::KK200::nazar:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah en kısa zamanda :KK68:

Ayşemmmmmmmmmmmmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Kız süpersin yaaa maşallah suphanallah :KK74:
RAbbim nazarlardan saklasın....Aminnnnnn
Darısı benim başıma :21:
Cidden harika gidiyorsun canım :KK66: inşallah Salı gününe ikimizde çok çok güzel rakamlar görürüz ki senin ki garanti :)

:KK66:
canımm:KK36:
bu sefer başarıcaz banum çok çok daha güzel rakamlar görücez ben bize inanıyorum:KK19:
pazar günü geleneksel aile(sülale:KK70:) pikniğimiz var:cool:az ucundan kaçar belki:KK23:ama tabiiki telafi ederim:KK31:

Back
X