Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün çocukları uyutayım derken ben de uyuya kalmışım menü paylaşmadım kızlar sabah öğlen sıkıntı yokta ama akşam biraz kaçırmış olabilirim. Tabii ki kayınvalidemlerdeydim o yüzden oldu, eli çok lezzetli yaaaa. Şimdi oğlanı uyuttum biraz eliptik yapacağım.
morordek morordek Şeymacım İnşallah doğumunu kolaylıkla atlatmış, Umut'u sağlıkla kucağına almışsındır. Rabbim analı babalı büyütsün. Güzel günler versin size inşallah canımmmm :KK200:
:anne::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Dün çocukları uyutayım derken ben de uyuya kalmışım menü paylaşmadım kızlar sabah öğlen sıkıntı yokta ama akşam biraz kaçırmış olabilirim. Tabii ki kayınvalidemlerdeydim o yüzden oldu, eli çok lezzetli yaaaa. Şimdi oğlanı uyuttum biraz eliptik yapacağım.
morordek morordek Şeymacım İnşallah doğumunu kolaylıkla atlatmış, Umut'u sağlıkla kucağına almışsındır. Rabbim analı babalı büyütsün. Güzel günler versin size inşallah canımmmm :KK200:
:anne::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
Bende eliptik yapmaya gidiyorum şimdi ;)

Bırsey diyecegım
Eskıden hatırlar mısınız haftasonları cozuturdum
Haftaıcı dengelerdım
Sporunda haftada 2-3 yapardım
Yıne de 600-700 gr verıyordum
Vucut sasırıyor muydu acaba
canım aslında sporu günaşırı tavsiye ediyorlar. yada 1 gun kardio 1gun ağırlık çalışması yapın diyorlar. ben kacamak ile vücudun şaşıracağına inanmıyorum. biz diyetisyen ile
Bitti canım halılarım var yıkancak pazartesi başlarım galiba
ALLAH kolaylık versin canım

IMG_7162.webp
Özlemişimmmm yaaa eliptiğimi :KK49:
nilsub nilsub foto bekliyorum
servey servey canım yürüyüş yapacaksın bugün değil mi?

Selam kizlar umarim herkes iyidir.
esimin tayini memleketimize cikti ben de es ozrunu bekleyecegim ama bu hafta ev alacagiz ve sonrasinda tasinma falan bu ara buralara ugrayamayacagim beni izinli yazabilir misiniz sevgili kaptanlarim ne zaman yogunlugum biter bilemiyorum

Back
X