Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eki Görüntüle 1995212
Özlemişimmmm yaaa eliptiğimi :KK49:
nilsub nilsub foto bekliyorum
servey servey canım yürüyüş yapacaksın bugün değil mi?
sevgili rakibeciğim ferahcığım....:KK11:
eliptik yapmaya başladım ama sol ayak bileğim ağrıdı çok bıraktım :duduk:neden anlamadım burkmadım da zorlamadım ağrı kesici içtim geçerse yatmadan önce yapıcağım o zaman seni etiketlerim olmam mı:KK15:

sevgili rakibeciğim ferahcığım....:KK11:
eliptik yapmaya başladım ama sol ayak bileğim ağrıdı çok bıraktım :duduk:neden anlamadım burkmadım da zorlamadım ağrı kesici içtim geçerse yatmadan önce yapıcağım o zaman seni etiketlerim olmam mı:KK15:

Ay canım ya çok geçmiş olsun. Ters bir hareket mi yaptın acaba farkında olmadan.

Selam kizlar umarim herkes iyidir.
esimin tayini memleketimize cikti ben de es ozrunu bekleyecegim ama bu hafta ev alacagiz ve sonrasinda tasinma falan bu ara buralara ugrayamayacagim beni izinli yazabilir misiniz sevgili kaptanlarim ne zaman yogunlugum biter bilemiyorum
cnm hayirli olsun ama hangi etapta girmidtin 8 hafta dolmadiysa izin hakki olmuyor bi bakmamiz lazim

C
cnm hayirli olsun ama hangi etapta girmidtin 8 hafta dolmadiysa izin hakki olmuyor bi bakmamiz lazim
Canim bu hafta 8 oldu sanirim
ama dolmadiysa haftaya da olabilir
bana kalsa izne ayrilmam burda 2 ayda 7 kilo vermisim sizin destekletinizle ama zaman ayiramayabilirim duzeni kuralları bozmak istemem
islerim hallolunca hemen buradayim

Back
X