Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlar herkese, gece tabi ki cok az uyudum. Biraz kendim de rahatsizlandim kalkarken başım döndü falan ama iyiyim simdi :)

Kuzum benimm sagolasın, olsun Umut'u daha cok sevin tabi ne olacak :)

Monisim az az geliyor sute benzer bi seyler şu sarı süt denen sey var ya, ama bizim paşaya az geliyor. Kendisi 41+2'de dogdugundan kilosu biraz var, benden gelen şu an ona yetmiyor ama zamanla artacak insallah :)

Sagolasin Banusum ne guzel dilekler bunlar :)
:KK200:ağız sütüdür canım o çok sağlıklı bağışıklık sistemi için :KK76:çok önemli bol bol emzir sütün gelir zaten :anne:sağlıklı beslen herşeyden yee:kk77: boll su iç sütün artar zaten en çok sütüm yetmeyecek kaygısı anneyi strese sokuyor sen onun annesisin senin herşeyin ona yeter:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar:

Günaydın kızlar.. :KK3:
Evet hanımlar.. Dikkat dikkat yoğun istek üzerine before/after paylaşıyorum :halay:
Etiketleyeyım herkescıklerı
muska77 muska77 @servey @toplight morordek morordek @btlbetul nilsub nilsub savurgan savurgan @fyzanur @moni @Cikilatacanavari 0zlem 0zlem fancynancy fancynancy lydznp lydznp B BuRCuCuKkK @aytozuvegece @hedef38beden @TopaLsoLucaNn @wendigo

Geçen faceden hatırlatma bıldırımı geldı attıgım fotonun şeysii işte.. bı baktımm anaammm o gun de aynı gomlegı gıymısım.. bıraz farklar var tabiii :KK66:

Eki Görüntüle 1995308

Burdaaa teeee en başı dıyete basladıktan hafta sonra fılan akıl etmıstım foto cekmeyı.. dıger tarafta da ankaraya mulakata gelmıstım bıkac ay once..68 kıloydumm
Eki Görüntüle 1995309

O ceket ne ağladı önü kapanmıyodu.. son bıkaac ay ıdare ettım artıkk hıc durmuyo ustumde gıttım m bedenını aldım gecenlerde

Eki Görüntüle 1995310

Beyaz tısortlu bı rezıllık var sagda.. 2yaz oncesıydı sanırım göbek ayrı feryat basen ayrı fıgan neyse.. soldakı bugunden. bıssuru ıncecık ıncecık tısortler aldım kendıme sızın ıcın gıyıp cektım hemen :KK66:

Eki Görüntüle 1995311

Bu da eskı tbt lerden.. sagda mezunıyetteyım.. camışş gibi yedıgım zamanlardan.. elbısemı gıydıgımde cok mutsuz olmustum.. :KK43: solda da güyaa sırıtıyom ama o foto kıstan.. 72fılandım orda sanırım.. sımdıkınden 10dan fazla var yanı.. ama ıncecık zannedıyom o zamanlarda kendımı ahgsafs :KK70: :KK70: :KK70:

Eki Görüntüle 1995317

Tarıh hep yazacak bunları dedım dedım ınanmadınız bak ne oldu sımdı demek ıstıyorum,ilk başladıgımda bana kıs kıs kıs tıs tıs tıs gülenlere :KK48:
Daha duuurr daha basarı hıkayemı de yazıcam ben :KK36:
Supersinn canım herkese örnek olsun bu fotograflar..:nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:
Kızlar mesajlarınızı tek tek okudum alıntı yapamasam da... Hepinize cok tesekkur ederim dedim ya ailem gibi oldunuz diye gerçekten öyle :KK200:
Minik vakvak cidden cok inatçı çıktı, ne yalan söyleyeyim cok kolay bir doğum olmadı. Aşağı inemedi başı uzun süre, resmen gelmek istemiyordu Umut paşa. Doktorumun da sabrıyla normali zorladık ve 17:55'te cok şükür sağ salim dünyaya geldi Umutcuk. Cok duygulandım, cok ağladım doğunca :anne: simdi ikimiz de iyiyiz. Sütüm az da olsa geliyor, biraz doyurmakta zorlansam da emziriyorum Umut'u elimden geldiğince. Simdi o uyuyor, ben de biraz dinlenecegim. 12:30 gibi emzirme seansı :)

Ve sözümü tuttum, sancılar sırasında aklımdan geçtiniz insallah hepiniz incecik olursunuz diye dua ettim, umarım kabul olur :KK200: sizi cok seviyorum :KK200:
Canım ya biz bile duygulandık. Cok şükür saglıklı bir sekilde kucagina aldın evladını.Bütün agrılarını unutursun. Hayırlı olsun.. Bizde seni seviyoruZ..:KK200::KK200:Allah'ım isteyen herkese nasip eder insallah.:dua:

:KK200:günaydınnnn herkese :KK3:hayırlı pazarlar olsun :KK50:
Günaydın kızlar.. :KK3:

Supersinn canım herkese örnek olsun bu fotograflar..:nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:

Canım ya biz bile duygulandık. Cok şükür saglıklı bir sekilde kucagina aldın evladını.Bütün agrılarını unutursun. Hayırlı olsun.. Bizde seni seviyoruZ..:KK200::KK200:Allah'ım isteyen herkese nasip eder insallah.:dua:
günaydın ortilerim ve diğer tüm diyet dostlarim :KK50:
güzel, musmutlu ve kaçamaksız bir hafta sonu olsun.
başta taze morordek morordek anne olmak üzere tüm annelerin anneler günü de kutlu olsun. :KK15::KK15::KK15:

IMG-20170514-WA0006.webp

inatettimolacak inatettimolacak super olmussun:super: :nazar::nazar::nazar:tebrikler:KK9:darisi başıma:KK66:ne güzel zayıflamıştım türkiyeden kuzenle yeğen geldi yanıma öğrenciler anacım hergün pizza yiyorlar yani bende yemeden duramıyorum:KK61:yani bu sıskaların nerelerine gidiyor bu kadar pizza anlamıyorum:mad:neyseki 1 haftadır dikkat ediyorum:p81 den 79 a düştüm morordek morordek allah analı babalı :anne:sağlıkla büyüsün kuzucuğun:emir_bebek:benim kuzumda 4 gündür babaannesindeydi çooookkk özlemiştim :KK36:kızlar demin aldım babası hasta yatıyor babaannesine çağırdı malum baba orda olunca demin kapıdan alıyorum hadi git babaanne içeri çırrrrçırrr ömrümü yedin ömrümü :KK14:çırrrçırrr böceği gibisin 4 gündürde bi whatsapp kullanmayı öğrenemedin:KK48: git yat başım ağrıyor oyyy başım :confused:diyerek aldım geldim cadıyı :KK70:

Back
X