Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam, haftaya başlarım o zaman, an itibariyle moninin listeyi uygulamaya başlıyorum. Hadi sende Nilgüncüm, sende Ayşe lydznp lydznp canım.
Bende yeniden başlayacağım. Değişiklik olur bana da. Benim sıkıntım sanıyorum bu yeme düzenine alıştı vücut. Harekette yok. ondan durdum galiba :(

yarın başlayacağım kuşana fancynancy fancynancy lydznp lydznp yarın sabah tartılacağım bakalım cumaya kadar ne kadar farkım olacak bugun yapacaktım ama eşimi market alışverişine yolladım merkeze yarın başlayacağım
Bende moni moni diyeti yapacağım. Bugün şefim de fırça çekti neredeyse 1 aydır spor yapmıyorum diye. Bundan sonra o da beni spor konusunda teftiş edecekmiş :110:

ya birde güzel bir tarif buldum akşama onu yapacağım
bir kabağı ortadan bölüp kayık gibi yapılıyor fırına koyup 10 fırınlayıp ayrı bir kapta lor yada beyaz peynir yumurta karabiber dere otunu karıştırıp içine doldurup bi 15 dk fırınlıyosun çok güzel görünüyordu tarifte

Bende moni moni diyeti yapacağım. Bugün şefim de fırça çekti neredeyse 1 aydır spor yapmıyorum diye. Bundan sonra o da beni spor konusunda teftiş edecekmiş :110:
tamam bugun bende yapmadım akşam yapalım mı ebruyla öyle yapıyoduk müsait olunca msj aynı anda yapıyoduk akşam müsait olunca yaz burdan yapalım bende eliptik yapıcağım ne dersin

Aynen canım kalabalıkta valla kıtlıktan çıkmış gibi birde benimkilere saldırıyorlar :KK70:
Her defasında Bahçeye gitmeden marketten activyamı alıyorum 1 tanesinin zor kurtarıyorum :KK70:
Dediğin gibi su zaten hesaplanamıyor :KK66: Çardakta Sebil var ama hepsi benim şişeme yapışıyor :KK70:
Ya hem çok zevkli hemde çok zor her anlamda :KK66: hem daha çok yoruluyorum hemde beslenme konusunda sınanıyorum :KK43:
Bu pazar belki Arkadaşlarla gideriz diyoruz ama onlarla sıkıntı olmaz nasılsa Dilekte sibele gidiyor diğer arkadaşım da sağ olsun beni hep motive eder asla yoldan çıkarmaya çalışmaz :KK66:
Annemlerle çok daha zor oluyor çünkü maşallah hep zararlı şeyler yapası geliyor ben diyetisyene başladığımdan beri :KK70:

Canım ben Ayrana ekleyerek tüketiyordum :KK66: hatta hiç şişmesine fırsat vermeden tüketiyorum :KK66: varsın midemde şişsin :KK70: öbür türlü bende pek sevmedim :)
Besmele çek şifa niyetine diye iç emin ol faydasını gördükçe zaten zamanla alışıyor insan :KK66:
sorma canım ya:KK70:ama artık nereye gidersem gideyim 0,5lik sudan alıcam yanıma dikliyip içicem ona kimse bulaşmıyo nasılsa:KK70:
Senin gibi denerim o zaman canım :KK54: monican fırçayı çekip listeyi de verdi, gelde uyma, eh chia da var, içcez artık. :KK70:
du daha iyi günleriniz dermişim ahaha cadı monican:KK70:
hahaha güldüm yolma ggııııı 2 tel saçım var bu ara çok dökülüyor:KK70:
yok bir bak çok dengeli bir menü şok diyet değil canım:KK50:

2 günde +5 ne kız sen tartılıp listeye de eklememişsin kilonu 2 telde kalmıcak bu gidişle:KK70:
kendi cadılığıma bende çok güldüm:-)

ananas bulmak zor canım burada ne yapsam:işsiz:bimde oluyor bazen ordan alıyodum bu arada pek rastlamadım
ttalım onun yerine 1 tane kivi de yiyebilirsin:KK39:

sorma canım ya:KK70:ama artık nereye gidersem gideyim 0,5lik sudan alıcam yanıma dikliyip içicem ona kimse bulaşmıyo nasılsa:KK70:

du daha iyi günleriniz dermişim ahaha cadı monican:KK70:

2 günde +5 ne kız sen tartılıp listeye de eklememişsin kilonu 2 telde kalmıcak bu gidişle:KK70:
kendi cadılığıma bende çok güldüm:-)

ttalım onun yerine 1 tane kivi de yiyebilirsin:KK39:
hahah hiç görmeyince senden öyle msj güldüm bende:KK70:

Linke baktım ama yazı çok uzunmuş bir ara açar okurum canım. Ama 121 kilodan 75 e sadece chia ile düşmemiştir herhalde di mi :kahve:
Aahhh ahhh annemi anne olunca anladım kuzucum :KK200:

Tabi, sadece onunla düşmemiş canım. Daha çok destek olarak kullanmış ve belki de psikolojik olarak etkilenmiştir. Sonuçta en önemli şey psikoloji

Reklam kokan bir yazıydı ben okudum. Foto yok vs. vs...
Bana da ilk bakışta öyle geldi ama okumadan önyargılı olmak istemedim. :kahve:

Bende yeniden başlayacağım. Değişiklik olur bana da. Benim sıkıntım sanıyorum bu yeme düzenine alıştı vücut. Harekette yok. ondan durdum galiba :KK43:
Evet olabilir canım. Sen sporla güzel veriyorsun ama çok boşladın sanki.

Ananas bende de sıkıntı. Markettekilerin hepsi yeşil yeşil. Olgun ananas bulamıyorum :KK43:
Konserveleri de var ama tazesi gibi işe yarar mı bilmiyorum. Büyük marketlerde bulabilirsiniz. Migros'ta hep bulunuyor ananas birde sanal marketten de sipariş verebilirsiniz. Ben gidemeyince öyle yapıyorum.

yarın başlayacağım kuşana fancynancy fancynancy lydznp lydznp yarın sabah tartılacağım bakalım cumaya kadar ne kadar farkım olacak bugun yapacaktım ama eşimi market alışverişine yolladım merkeze yarın başlayacağım
Hadi bakalım. Sen ver kiloları bizde başlayalım. :KK76:

Ooo süpermiş.

ya birde güzel bir tarif buldum akşama onu yapacağım
bir kabağı ortadan bölüp kayık gibi yapılıyor fırına koyup 10 fırınlayıp ayrı bir kapta lor yada beyaz peynir yumurta karabiber dere otunu karıştırıp içine doldurup bi 15 dk fırınlıyosun çok güzel görünüyordu tarifte
Hımmmmm tarif güzele benziyor.

:KK31:PAZARTESİ TARTISI:KK31:

servey servey >>69,9>>
0zlem 0zlem >>74,5>>
inatettimolacak inatettimolacak >>61,0>>62,0>>+1,0:duduk:
moni moni >>96,9>>97,4>>+0,5:duduk:
fancynancy fancynancy >>77,5>>78,8>>+1,3:duduk:
Cikilatacanavari Cikilatacanavari >>80,4>>
lydznp lydznp >>85,5>>87>> +1,5 :duduk:
B BuRCuCuKkK >>54,2>>54,1>> -0,1:KK9:
aytozuvegece aytozuvegece >>70,9>>
hedef38beden hedef38beden >>83,5>>
T TopaLsoLucaNn >>69,8>>
nilsub nilsub >>79,2>>
@wendigo >>64,9>>

morordek morordek :nazar::anne: :KK200:

kızlar pazartesi kilolarınızı ekleyin:KK56:
tartılmadım sabah canım yaaa:olamaz: birde korkumdan tartılmakta istemedim ama korkunun ecele faydası yok yarın sabaha artık:sopa:

tamam bugun bende yapmadım akşam yapalım mı ebruyla öyle yapıyoduk müsait olunca msj aynı anda yapıyoduk akşam müsait olunca yaz burdan yapalım bende eliptik yapıcağım ne dersin
Tamamdır ortim. Ama akşamları ben biliyorsun Zeynep'ten dolayı telefonu elime alamıyorum. :( sen bana saat ver. Ben alarm kurarım. o zaman da wc'den gizli gizli girer yazarım buraya :KK70::KK70::KK70:

IMG_7263.webp
Sabahki sporum, oğluş 11 de uyuyunca fırsatı kaçırmadım.

Back
X