Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

IMG_7327.webp 13 dk yoga egzersizleri yaptım kızlar. Hala dengem yerlerde ama toparlarım herhalde :-)

Günlerdir ordan oraya koşuşturunca burayı aksattim kızlar öncelikle
@wendigo canım çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
morordek morordek kuzucum gaz için şunu diyeyim ben sana emzirirken meme tam doldursun ağzını emerken hava girince de çok gaz yapıyor :( Ayy yetim ben senin annelik dertlerini ya :D
lydznp lydznp çok geçmiş olsun cnm ya :(

günaydın ortim kız 17 saat spor nedir yaaaa:KK9:
Her fırsatı harekete ceviyorum canım. Gidecegim yerlere kızım okuldaysa yuruyerek gidiyorum tempolu tempolu yuruyorum.Şimdiden karardım. Bu aydan sonra zor olur sıcakta yurumek. Zaten okullarda kapanacak neyseki eliptik var kurtarici olacak bana.
Ahh bide faydasini gorebilsem.:KK12:

Canim 10 gun spor yapma demisti.. 10 gun spor yapmadim. Ilk 1 hafta listeye dort dortluk uydum. Zar zor az bisey eksi gordum. Bir kac gundurde azbisey saldim listeye uymadim sabah yine artiydim +1 neyseki az once sabit ciktim.
demek listeden şaşmayacaksın. yanlız 10 gün nasıl durduysan sporun acısını çıkardın.:spor:
tekrar ne zaman diyetisyen

En Büyük TÜRKİYE19 MAYIS HAFTALIK HEDEF LİSTESİEn Büyük TÜRKİYE

servey servey ---70,3>>69,9>>
0zlem 0zlem ---75,2>>74.5>>
inatettimolacak inatettimolacak ---61,0>>60,5>> malum h.sonu artiyla kapattim cumaya bu kadar hedef anxa diye düşünüyorum :KK51:
moni moni ---96,9>>95,8>>
fancynancy fancynancy ---77,5>>76,8 >>
Cikilatacanavari Cikilatacanavari ---80,4>>79,9 >>
lydznp lydznp --- 85,5>>hedef>>85
B BuRCuCuKkK ---54,2>>53.7>>
aytozuvegece aytozuvegece ---70,9>>69.9>>
hedef38beden hedef38beden ---83,5>>82,0
T TopaLsoLucaNn ---69,8>>hedef>>
nilsub nilsub ---79,2>>77>>
@wendigo ---64,9>>hedef>>
morordek morordek :anneadayı::nazar: --- >>>70 >>>

kızlar hedeflerinizi ekleyin:KK56:

:KK31:PAZARTESİ TARTISI:KK31:

servey servey >>69,9>>
0zlem 0zlem >>75,2>>76>>+0,8:duduk:
inatettimolacak inatettimolacak >>61,0>>62,0>>+1,0:duduk:
moni moni >>96,9>>97,4>>+0,5:duduk:
fancynancy fancynancy >>77,5>>78,8>>+1,3:duduk:
Cikilatacanavari Cikilatacanavari >>80,4>>
lydznp lydznp >>85,5>>87>> +1,5 :duduk:
B BuRCuCuKkK >>54,2>>54,1>> -0,1:KK9:
aytozuvegece aytozuvegece >>70,9>>
hedef38beden hedef38beden >>83,5>>
T TopaLsoLucaNn >>69,8>>
nilsub nilsub >>79,2>>
@wendigo >>64,9>>

morordek morordek :nazar::anne: :KK200:

kızlar pazartesi kilolarınızı ekleyin:KK56:

Ve ilk gaz sorunumuzu yaşıyorduk... :anne:
omuzda gaz çıkmıyor ise 2. bir yöntem bebişin karnı avuç içine gelecek şekilde koluna yatır öyle çıkar gazını. ileride birgün gaz sancısı olursa o zaman da bir yere otur yine aynı şekilde tut. kolunu dizine koyup destek alarak hafif hafif dizini aşağı yukarı salla. bu yöntem varmı bilemiyorum ama ben geliştirdim diyebilirim. gece acile gittik dr bize bana vereceğiniz parayla araciniza benzin koyup gezdirin. tek iyi gelen sey bu dedi. bizde 1 gece beykoz çavuşbaşı ormanlarını 1 gecede şile yollarını gezdikten sonra baktık biraz pahaliya geliyor bende bebisimi bu şekilde kandırdım sanki arabada geziyormuş da tumseklerden geçiyormuşuz gibi:olamaz: ama herşey onun iyiliği için.

hayırlı akşamlar kızlar:KK3:
pazar günkü piknik malesef bugün tartıya yansıdı, çok şükür kilo almadım:KK31:kg olarak baya az gitmiş ama yağdan güzel vermişim sanırım ara öğünlerime pazar günü hariç çok dikkat ettim onun sonucu güzel döndü,birazda ödemim varmış:KK49:
hemen rapor vereyim sonrada yeni listemi paylaşayım:kk77:

sonuç::nazar:
geçen hafta:97,6
bu hafta :96,9
fark :0,7
giden yağ :1,7
ödem : 1 kg

banuşumunda::nazar:
geçen hafta:109,0
bu hafta :108,2
fark : 0,8
giden yağ : 1.3
ödem : 0,5
:nazar::KK9:
maşallah size. beni korkular sardı moni sen hepimizi geçersin bu şekilde :KK48:

Canim bu persembe gitmem lazim aslinda ama bisey farketmeyince kararsIz kaldim.. :eek:
Canim yazdiklarini hep okuyorum durumun cok ilginc gercekten..
Kronik baska bi rahatsizligin var mi belki o etkiliyodur.. demir kaynakli kansizlik d vit dusuklugu hatta polikistikover yani pko dedikleri, insulin direnci filan bakilmiatir diye onu demiyorum..
Bagisiklik sistemindeki sorunlar bile etkileyebiliyo.. bi endokrine mi gorunsen acaba??

omuzda gaz çıkmıyor ise 2. bir yöntem bebişin karnı avuç içine gelecek şekilde koluna yatır öyle çıkar gazını. ileride birgün gaz sancısı olursa o zaman da bir yere otur yine aynı şekilde tut. kolunu dizine koyup destek alarak hafif hafif dizini aşağı yukarı salla. bu yöntem varmı bilemiyorum ama ben geliştirdim diyebilirim. gece acile gittik dr bize bana vereceğiniz parayla araciniza benzin koyup gezdirin. tek iyi gelen sey bu dedi. bizde 1 gece beykoz çavuşbaşı ormanlarını 1 gecede şile yollarını gezdikten sonra baktık biraz pahaliya geliyor bende bebisimi bu şekilde kandırdım sanki arabada geziyormuş da tumseklerden geçiyormuşuz gibi:olamaz: ama herşey onun iyiliği için.
Ne ilginc simdiki bebeler valla.. biz aglar zirlar yatarmisiz arabayla gezdiren mi dersin yarusuyla yatan mi dersin..
Teyzemler kizlari tek basina yatmaya alistirirken her gece atesi cikiyodu yavrucaklarin.. pek bi hassas yeni kuşak

Ayşecim benim kıza da olmuştu aynısı. :KK43: üşütme değil mikroptu hatta bir adı da bar ama hatırlamıyorum, o da yaklaşık 2,5 yaşında falandı. Su bile içse çıkarıyordu. Perişan olmuştum. 1,5 - 2 gün kadar sürdü, doktor kesinlikle yemek için zorlamayın hatta yedirmeyin demişti. Çay kaşığıyla su veriyordum onu bile çıkarıyordu, sıvısız kalmasın diye mecbur içinde kalanın faydası olsun diye sürekli içirmeye çalışıyordum. İnşallah şimdiye düzelmiştir prenses. Çok geçmiş olsun. :KK43:
bende önce öyle sandım ama canım bizim mikrobun adı baba özlemi çıktı. :(

Back
X