Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyiyim canım, biraz kasık ağrım var sadece. eşim mutlu, ikizdir inşallah diye dualarda :KK48: şimdilik kimseye söylememe kararımıza devam ediyoruz, bi siz biliosunuz şiiiştt :)

çokta fazla yapmasan mı, kas kütlen artar iyice bunalımlara girersin :KK43:
öyle mi ya ne yapsam kas kütlesi artıkça vucut daha fazla yağ yakıyomuş diyolaro_O

tatlım çok sporda kas yapıyor haliyle kilon düşmüyor,diyetisyenine git mutlaka ölçümlerini yaptır:KK39:
bize hiç posr vermiyor gereksiz kas yapmayalım diyeHoppa
Tamam cnm yarin kontrolum var gidim ogleden sonra. Bakim ne diyecek?
Olcu aliyorum aylardan beri incelmede olmamis.:KK12:
insallah kas agirligim artmistir.

ellerine sağlık ferah:KK15:
:KK15:

günaydın :KK54:

diyetisyende şaşıracak 71 demiştim bu kadın niye kilo vermiyo diye

fazla mı atmışım ne:kızgın:

günaydın rakibeciğim bugun başladım kuşana bakalım tabi ek yapıyorum biraz

ay sorma tur bindirecek hatun bize:KK55::KK48:
Hadi bakalım, bende pazartesi başliyim diyorum. Yoksa Cumartesi'den mi başlasam ki... Pazartesi'leri tartıda patlıyorum ya :işsiz: önlem olur

kızlar ekledim, resim açısı aynı olmadığından çok da belli olmuyor ama azcık gitti yinede:KK39:
sadece izlediklerim görebiliyor sizleri izlemeye aldımHoppa
Ay yanındaki de oynakbasi34 oynakbasi34 galibaaaaa, attım ama tuttu mu bilmem :KK70: incecik çıtır çıtır olacaksınız bu azimle bizlerden önce valla. Maşallah maşallah :nazar:

Ay yanındaki de oynakbasi34 oynakbasi34 galibaaaaa, attım ama tuttu mu bilmem :KK70: incecik çıtır çıtır olacaksınız bu azimle bizlerden önce valla. Maşallah maşallah :nazar:

:KK48::KK48::KK48: Heee benim :oops:
Aminnnn inşallahhhhhhhhh fıstık gibi olduğumuzu da paylaşmak nasip olur :KK68:

Moralim sıfır
Tartıldım 600 gr artı geldım
70,5:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
Bırakıyorum herseyı yuruyusu
Gece yememeyı:işsiz:
bırak bırak daha çok vurursun başını duvarlara,yürüme gece bol bol ye şiş şiş benim gibi ol:KK62:
bunu mu istiyorsun gerçekten,öyleyse hiç durma devam ye iç otur çok değil 6 ayda 100kilosun ha gayret:KK34:

bırak bırak daha çok vurursun başını duvarlara,yürüme gece bol bol ye şiş şiş benim gibi ol:KK62:
bunu mu istiyorsun gerçekten,öyleyse hiç durma devam ye iç otur çok değil 6 ayda 100kilosun ha gayret:KK34:
Monicim hergun 1 saat yuruyorum
Emzırıyorum
Aksam 6 dan snr yemıyırum
Sabaha kdr uyumuyorum
Abartı beslenmem yok
2-3 lt su içiyorum
Takıldım kaldım yaaa delırcem

servey servey cimmmm beni çok boşluyorsun, hiç sormuyorsun bu hatun sporunu yapıyor mu diyeeee :KK51: hani birbirimizi kontrol etcektiikkkk.
Canım fıttırmak uzereyım
Kılom sabıt ya motıve olamıyorum salasım var
Hergun kendı sporumu ekleyınce bakıyorum yasmışın ondan sormuyorum ozur dılerım
Sorarım canımcım

Back
X